Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

Katinyti, priimk ir mano karstus aplodismentus rankinei! Bravo clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
man tai ir pirmas variantas nerealus- prisirpusios vasaros jausmas, kai gamtoje viskas suveseje, prisirpe... pasakiskai grazu! thumbup.gif

QUOTE(Katinytis @ 2007 03 29, 23:47)
Ikeliu rankine, tiesiog rankine
[

Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 30, 09:47)

blink.gif oho. niu man tai kazkaip greitai gaunasi g.gif

Matyt as letu apsuku esu g.gif g.gif , taip pat esu naujoke ir daug dar paslapciu nezinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Dar karteli dekavoju, o tas variantas gal todel , kad padariau toki kaip dirza, kuri galima uzsimesti ant kakliuku uzristi ant rankines rankenos, persiristi sijoneli ar kelnytes kaip dirziuku, norejosi, kad rankine turetu atgarsi dar ir drabuziu puosime tongue.gif .Matau si labai pavyko man 4u.gif
As veliu kad dekoras nenusislinktu uzmetusi lyginimo tinkleli, tik mazokas jis.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 03 30, 04:41)
stilo pluošto tinklelis kenksmingas sveikatai, geriau jo nenaudoti schmoll.gif

lotuliukas.gif idomu butu suzinot kuo jis kenksmingas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2007 03 30, 09:17)
Katinyti, kokia rankine  wub.gif  wub.gif  wub.gif . Aguonos pasakiskos  bigsmile.gif  thumbup.gif
O del kamuoliuku, tai veliau is sluoksnos ir per skubejima nesuslapinau gerai  doh.gif , tai gavosi su mazais ragiukais  tongue.gif . Sausa vilna, kiek suprantu, nesusivele, o islindo i pavirsiu  doh.gif

man irgi kartais iš sluoksnos darant kamuoliukus panašiai būna, kažkokios lyg mini sruogelės, plaukeliai, siūleliai stojasi lenda.Ir šiaip-pradėti sukti sluoksnos kamuoliuką-be galo sunku.Visai kas kita-iš karšinio thumbup.gif Tik vat sluoksnos karoliai daug švelnesni, prie kakliuko maloniau mirksiukas.gif

QUOTE(Katinytis @ 2007 03 30, 12:05)
Dar karteli dekavoju, o tas variantas gal todel , kad padariau toki kaip dirza, kuri galima uzsimesti ant kakliuku uzristi ant rankines rankenos, persiristi sijoneli ar kelnytes kaip dirziuku, norejosi, kad rankine turetu atgarsi dar ir drabuziu puosime  tongue.gif .Matau si labai pavyko man  4u.gif
As veliu kad dekoras nenusislinktu uzmetusi lyginimo tinkleli, tik mazokas jis.

O kas čia per daiktas? g.gif kažkaip aš beveik nieko namie nelyginu,tai ir nežinau tų subtilybių .Skalbimo tinklelis-tai aišku kas, o lyginimo - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 30, 13:24)
lotuliukas.gif  idomu butu suzinot kuo jis kenksmingas? bigsmile.gif

Labai gerai nezinau del ko...bet tai tikrai pavojingas daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2007 03 30, 10:50)
Labai gerai nezinau del ko...bet tai tikrai pavojingas daiktas.

tas stiklo pluoshtas, kuris naudojamas kaip apshiltinimo medziaga (tokia tipo, stiklo vata, silikatas),- taip, pavojinga (turi kancarogenu sudetyj), bet stiklo pluoshto tinklelis tai visai kas kita (nebent kalbam apie skirtingus dalykus). Stiklas viena ish neutraliausiu medziagu. Dabar jau ishgaunami i shilka tekstura ir savybem panashus stiklo siulai,- greit turbut ir sukneles stiklines neshiosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 30, 12:35)
man irgi kartais iš sluoksnos darant kamuoliukus panašiai būna, kažkokios lyg mini sruogelės, plaukeliai,  siūleliai stojasi lenda.Ir šiaip-pradėti sukti sluoksnos kamuoliuką-be galo sunku.Visai kas kita-iš karšinio  thumbup.gif  Tik vat sluoksnos karoliai daug švelnesni, prie kakliuko maloniau mirksiukas.gif

Aha aš karoliams tai tik karšinį naudoju... kažkaip viskas greičiau, va o daikteliams / rūbeliams, tai nemėgstu karšinio schmoll.gif

QUOTE(uups @ 2007 03 30, 13:07)
tas stiklo pluoshtas, kuris naudojamas kaip apshiltinimo medziaga (tokia tipo, stiklo vata, silikatas),- taip, pavojinga (turi kancarogenu sudetyj), bet stiklo pluoshto tinklelis tai visai kas kita (nebent kalbam apie skirtingus dalykus). Stiklas viena ish neutraliausiu medziagu. Dabar jau ishgaunami i shilka tekstura ir savybem panashus stiklo siulai,- greit turbut ir sukneles stiklines neshiosim mirksiukas.gif

Geras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 30, 13:13)
Aha aš karoliams tai tik karšinį naudoju... kažkaip viskas greičiau, va o daikteliams / rūbeliams, tai nemėgstu karšinio  schmoll.gif

O aš karoliais praktiškai tik sluoksną naudoja. Visai nesudėtinga nei pradėti, nei lygiai padaryti. Karšinys kažkaip nelabai man tinka šiam reikalui.
Atsakyti
blink.gif kaip jus taip merginos viska spejat? as jau nieko nebespeju blush2.gif

kol perskaiciau viska doh.gif

katinyti thumbup.gif (daugiau ner ka pridurti)
Atsakyti
Yra toks tinklelis pavyzdziui naudojamas velvetui lyginti, kad plaukeliai nesusiplotu, nes veliau neatsistato ir matosi lyginimo zymes. Taip pat naudojamas barchatui lyginti, na jis beveik tas pats butu turbut kaip uzyuolaida mirksiukas.gif .
Atsakyti
padekit ax.gif gal galit man kas nors paaiskinti, kaip ta sluoksna ir kaip karsinys atrodo?m? g.gif blush2.gif cia viena sausam velimui, o kita slapiam, ar koks subtilesnis reikalas? mirksiukas.gif
Atsakyti