Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(Katinytis @ 2007 03 29, 21:47)
Ikeliu rankine, tiesiog rankine
user posted image
user posted image

aaaaaaaaaaaai!!!!!!!!

laaaaabai grazu:) Tik man antras variantas labiau patinka.. pirmam kazkaip per daug visko- o antrasis-jega!!!!
Atsakyti
Katinyti ,labai graži tavo ta antra TIESIOGRANKINĖ . 4u.gif Na, o aš tik skaitau , bet vis neveliu .Ot kaip duosiu sau per nagus .user posted imageBet...po Velykų
Atsakyti
QUOTE(Vestya @ 2007 03 29, 22:45)
Seniai jau bebuvau blush2.gif  tai perskaiciau viska. Gal ir ne i tema daba pasnekesiu  ax.gif , bet nusipirkau kada vilnos melinos is ABC ir kazko kamuoliukai nesivelia slapiai, bet perskaicius jusu pasisakymus supratau, kad ne as cia kalta, suktinukai puikiai gavosi o va kamuoliukai ne. schmoll.gif

tai jei suktinis gavosi, tai ir kamuoliukas turi gautis. o jei jau nesiveltu, tai nesiveltu isvis niekas wink.gif

Katinyti, grazus tasiukas smile.gif tik as istirpciau visai, jei fonas butu buves baltas blush2.gif kazkaip myliu derini balta su raudona. bet cia aisku tik mano skonis 4u.gif

o as si vakara eksperimentuoju smile.gif ryt gal parodysiu, jei gausis viskas ok. beje, man ypac greitai, lygiai susivelia taip (ir be jokio karsto vandens):
uzdengiu issiklota modeli stiklo pluosto tinkleliu, per jji slapinu ir masazuoju - tas tinklelis labai prisideda prie masazo biggrin.gif beje, muilo skiedini naudoju silta dabar. po to ivynioju su kocelu i burbuline plevele - pakocoioju, keiciu krypti, paskui isimu ir dedu i bambukine zaliuze ir kocioju. tarpuose dar veliu rankomis, pametau, kaip kada reikia. tai pastebejau, kad daug greiciau ir geriau taip susivelia, nei tarkim vien tik rankom ir paskui i bambuka. cia siaip, naujokem gal labiau pastebejimas smile.gif

o su temperatura auksta galima isgauti i karakulio kaili panasia tekstura smile.gif siaip irgi grazu - ziurint kam tik smile.gif
Atsakyti
Aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 29, 23:53)

o as si vakara eksperimentuoju smile.gif ryt gal parodysiu, jei gausis viskas ok. beje, man ypac greitai, lygiai susivelia taip (ir be jokio karsto vandens):
uzdengiu issiklota modeli stiklo pluosto tinkleliu, per jji slapinu ir masazuoju - tas tinklelis labai prisideda prie masazo  biggrin.gif beje, muilo skiedini naudoju silta dabar. po to ivynioju su kocelu i burbuline plevele - pakocoioju, keiciu krypti, paskui isimu ir dedu i bambukine zaliuze ir kocioju. tarpuose dar veliu rankomis, pametau, kaip kada reikia. tai pastebejau, kad daug greiciau ir geriau taip susivelia, nei tarkim vien tik rankom ir paskui i bambuka. cia siaip, naujokem gal labiau pastebejimas smile.gif

stilo pluošto tinklelis kenksmingas sveikatai, geriau jo nenaudoti schmoll.gif
Atsakyti
Katinyti, NUOSTABI RANKINĖ clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
kokia graži rankinė thumbup.gif , ir aš taip noriu išmokt blush2.gif
Atsakyti
Katinyti -puiki rankinė !!! wub.gif wub.gif
veliu dabar "ridikiulį" panašiu principu, tik pas mane ne gėlė
bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti

Katinyti nu tavo tasyte labai grazi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik gal kiek labiau man patiko antras variantas 4u.gif 4u.gif

Vilke reikes pasinaudoti tavo patarimais, kaip greiciau suvelti, g.gif nes kai ieinu i vonios kambari, tai kokias 5 valandas neiseinu kol suveliu, o noretusi greiciau suvelti. Ir po tokio ilgo velimo kuriam laikui prapuola noras ka nors didesnio velti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Katinyti, kokia rankine wub.gif wub.gif wub.gif . Aguonos pasakiskos bigsmile.gif thumbup.gif
O del kamuoliuku, tai veliau is sluoksnos ir per skubejima nesuslapinau gerai doh.gif , tai gavosi su mazais ragiukais tongue.gif . Sausa vilna, kiek suprantu, nesusivele, o islindo i pavirsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 03 30, 08:41)
stilo pluošto tinklelis kenksmingas sveikatai, geriau jo nenaudoti schmoll.gif

nu gal as ne taip pavadinau g.gif jis kaip perkosimo sietelis panasus. parduodamas prie agropleveliu ir panasiai. ir kuo jis kenksmingas ir kaip tai reiskiasi? g.gif

net nete paieskojau info, nieko niekur neraso apie joki kenksminguma. ir idomu tikrai, kaip jis turetu reikstis. nei ten kokiu dulkiu, kad ikveptum, prisilietus irgi nieko neturetu darytis g.gif nu nezinau

QUOTE(lekute @ 2007 03 30, 10:03)
Katinyti nu tavo tasyte labai grazi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tik gal kiek labiau man patiko antras variantas  4u.gif  4u.gif

Vilke reikes pasinaudoti tavo patarimais, kaip greiciau suvelti,  g.gif  nes kai ieinu i vonios kambari, tai kokias 5 valandas neiseinu kol suveliu, o noretusi greiciau suvelti. Ir po tokio ilgo velimo kuriam laikui prapuola noras ka nors didesnio velti  blush2.gif  blush2.gif

blink.gif oho. niu man tai kazkaip greitai gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 30 kovo 2007 - 08:58
Katinyti, rankinė - pasaka 4u.gif Man irgi antras varijantas labiau mirksiukas.gif
Nu bet grožis... negaliu atsigauti ax.gif
Atsakyti