Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(tapkute @ 2007 03 27, 17:28)
Na na  ax.gif Ot melagė kokia  biggrin.gif
Aš kai pamačiau tai irgi pirma mintis buvo "na kaip galima nežinoti, kur nusipirkti vilnos". Bet paskui prisiminiau, kad irgi, kai tik susigalvojau rankdarbiais užsiimti nežinojau nieko ir išprotėjusių dėl karoliukų klausiau "KUR???"  mirksiukas.gif Ir man maloniai atsakė  blush2.gif
Taigi - http://veltinis.efor...wtopic.php?t=17
Ir visa kita reikalinga informacija apie vėlimą, kaip jau murzinyte minėjo, VELTINIO FORUME

Niu labai atleiskite, pasikarščiavau blush2.gif , bet specialiai atsiverčiau pirmą puslapį ir pažiūrėjau, kad ten visa informacija. Suprasčiau, jeigu žmogutis klaustų kur geriau ar kur pigiau pirkti g.gif , bet toks vaizdas, kad nei vieno puslapio nevartė, todėl ir pėmė nervas blush2.gif
Dar kartą atsiprašau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2007 03 27, 18:18)
Niu labai atleiskite, pasikarščiavau blush2.gif , bet specialiai atsiverčiau pirmą puslapį ir pažiūrėjau, kad ten visa informacija. Suprasčiau, jeigu žmogutis klaustų kur geriau ar kur pigiau pirkti  g.gif , bet toks vaizdas, kad nei vieno puslapio nevartė, todėl ir pėmė nervas  blush2.gif 
Dar kartą atsiprašau wub.gif

tai prašau prašau 4u.gif
Bet visgi, aš, pvz., irgi tik atėjus į SM nesusigaudžiau, kokiu būdu čia viskas vyksta smile.gif Ir klausiau, nors atsakymas po nosim buvo biggrin.gif

Turiu kitą opią bėdą... Vėlimui laiko visai nebeturiu, bet turiu rankinę nusivėlus ir jau atėjo metas ją nešioti (dariau prie pavasarinės striukės), o pamušalo ji vis dar neturi... Žinau, kad aptarinėjom jau... bet taip ir nenutarėm... Kur man rasti siuvėją, kuri įsiūtų pamušalą? Būtų gerai kur nors aplink Antakalnį arba Senamiestį smile.gif Nes aš net vietų, kur klausti, išskyrus siuvyklą HyperRIMI, Žirmūnuose, nežinau doh.gif O pati nei moku, nei turiu laiko ar technikos (rankos mano iš nugaros auga biggrin.gif )
Ir dar klausimas ta pačia tema, nes siuvėjų temos jokios neradau doh.gif Kokios medžiagos reikia pamušalui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 27 kovo 2007 - 18:51
QUOTE(tapkute @ 2007 03 27, 19:29)
tai prašau prašau  4u.gif
Bet visgi, aš, pvz., irgi tik atėjus į SM nesusigaudžiau, kokiu būdu čia viskas vyksta smile.gif Ir klausiau, nors atsakymas po nosim buvo biggrin.gif

Turiu kitą opią bėdą... Vėlimui laiko visai nebeturiu, bet turiu rankinę nusivėlus ir jau atėjo metas ją nešioti (dariau prie pavasarinės striukės), o pamušalo ji vis dar neturi... Žinau, kad aptarinėjom jau... bet taip ir nenutarėm... Kur man rasti siuvėją, kuri įsiūtų pamušalą? Būtų gerai kur nors aplink Antakalnį arba Senamiestį smile.gif Nes aš net vietų, kur klausti, išskyrus siuvyklą HyperRIMI, Žirmūnuose, nežinau  doh.gif O pati nei moku, nei turiu laiko ar technikos (rankos mano iš nugaros auga  biggrin.gif )
Ir dar klausimas ta pačia tema, nes siuvėjų temos jokios neradau  doh.gif Kokios medžiagos reikia pamušalui?

Dėl pamušalo. Taigi reikia pamušalinės medžiagos, nubėk iki Kalvarijų turgaus parduotuvės(tos, 2-ų aukštų "audinių rojus" berods) ir išsirinksi iš gausybės, paprašysi pardavėjų pagalbos jei nesusigaudysi smile.gif Tik patariu-pigiausio (už 3 lt) tai nepirk mirksiukas.gif
Statybos technikume yra siuvyklėlė, bet kartą ten nešiau- nepatiko schmoll.gif
O kiek Rimi siuvykloj kainuoja? Tokia panaši yra Minsko IKI apačioj, tik brangoka (kiek pamušalas kainuoja nežinau, bet užtrauktuką į striukę įsiūt-37lt doh.gif ).Bet jei labai reiks, brūkštelk, turiu vienos siuvėjos tel.tik nežinau,kokiam ji rajone, reiktų pasiskambint.Ją rekomendavo,kaip labai gerą,kruopščią siuvėją.
Atsakyti
su tom rekomendacijom irgi neapsigaukit... mums irgi rekomendavo siuvėją... išgyrė jau iki nukritimo, o atsiprašant tokių bairių buvo mums su ja, kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 27, 20:26)
su tom rekomendacijom irgi neapsigaukit... mums irgi rekomendavo siuvėją... išgyrė jau iki nukritimo, o atsiprašant tokių bairių buvo mums su ja, kad  doh.gif

O kaip žinot? Tiesiog rizikuoji žmogus ir viskas mirksiukas.gif kai savo tašiukui ( klientui) tai galima ir pabandyti, bent jau gėdos neapturėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 27, 19:26)
su tom rekomendacijom irgi neapsigaukit... mums irgi rekomendavo siuvėją... išgyrė jau iki nukritimo, o atsiprašant tokių bairių buvo mums su ja, kad  doh.gif

O ką daryt ? jau geriau kažkas su rekomendacija, nei niekas be rekomendacijos biggrin.gif
Atsakyti
Viena iš forumiečių AudraB anksčiau skelbėsi, kad priima užsakymus siuvimui. Tikrai žinau, kad ji yra siuvusi rankines ir pamušalus. Aš pas ją siuvausi sijoną, ji dirba labai kruopščiai. Pabandykit per AŽ. Ji gyvena Karoliniškėse. 4u.gif
Atsakyti
turiu beda... blink.gif nesu tiek toli pazengusi velime..esu padariusi tik auskariukus...dabar darau karolius bet kamuoliukai nesigauna tokie kokie turetu buti...veliu juos slapiai..tikrai ganetinai ilgai bet jie man nebuna tokie saunus kaip pas jus...gal galit ka patarti? g.gif
Atsakyti
reiktu konkreciau beda ivardinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 28, 14:59)
reiktu konkreciau beda ivardinti wink.gif

galiu ir konkreciai...man jie nera visiskai apvalus,kamuoliukai buna issisakoje,minksti nors veliu gal 10min..
Atsakyti
forma tai tokia, kokia suki, jei labiau spaudi kampu, tai susuki pvz labiau ovaliai, nei apskritai. bandyk ant galo formuot ant kilimuko bambukinio sukdama, gal pades. ka reiskia issisakoje, tai nezinau g.gif gal prasizioje? tai nespausk is pat pradziu, veliau tik didink spaudima. o jei pasisiause, tai muilo mazai naudoji, arba dar ziurint kokia vilna. o kad ilgai nesusivelia, tai gal muilo, vandens mazoka, arba vilna gal prastoka, gal netycia turi is abc nesiveliancios serijos. na reik vis bandyt
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2007 03 28, 14:08)
galiu ir konkreciai...man jie nera visiskai apvalus,kamuoliukai buna issisakoje,minksti nors veliu gal 10min..

ir aš nelabai supratau "išsišakoję". Vilke jau davė patarimų, o aš dar patarčiau kitokios vilnos pabandyti, jei iš vienos veli mirksiukas.gif

Oj turėjau patirtį su nesiveliančia vilna... dariau pirmus karolius - tai kol susukau kelis kamuoliukus, maniau rankos nukris ir tokie minkštoki buvo; galvojau "jetau jetau kaip tos mergos tiek karolių pridaro"... ir ilgam atšokau nuo karolių biggrin.gif Pabandžiau vėliau su kita vilna, tai kaip maloniai nustebau - tik šast ir kamuoliukas; kokie 5 per tą patį laiko tarpą kaip su ana 1 susukdavau blink.gif

Beje dar procesą pagreitina prieš veliant šlapiai pasibaksnok kamuoliukus adatėlėm, ir formą geriau laikys.

Sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 28 kovo 2007 - 14:22