Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(murzinyte @ 2007 03 27, 12:55)
tiesa, pradėjo mano pirmųjų tapukų klaidos lysti - kojų pirštų pavidalu  biggrin.gif
Ta prasme vienintelėj vietoj - pradilo kojos didžiojo piršto vieta... per skystai suvėliau  verysad.gif Vyras dar bandė guosti - "nukarpyk vaikui kojų nagus"...
Et... ar įmanoma kaip nors pataisyti ? pribaksnoti ? nes likusios tapkės visiškai nesudėvėtos  schmoll.gif

Nebūtinai ten per skystai suvelta buvo. Gal susidėvėjo ir tiek? Aš jau remontavau tapkes, buvo prasitrynę taip pat per pirštus. Su adata susibaksnojau lopą, jį pribaksnojau prie skylės, po to dar šlapiai pavėliau. Remonto pasėkmės matosi tik labai gerai įsižiūrėjus. Apskritai yra būtina prisiūti odinį paduką arba nutepti su lateksu, kitaip greito susidėvėjimo neišvengsi. 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 03 27, 11:46)
Nebūtinai ten per skystai suvelta buvo.  Gal susidėvėjo ir tiek?  Aš jau remontavau tapkes, buvo prasitrynę taip pat per pirštus.  Su adata susibaksnojau lopą, jį pribaksnojau prie skylės, po to dar šlapiai pavėliau.  Remonto pasėkmės matosi tik labai gerai įsižiūrėjus.  Apskritai yra būtina prisiūti odinį paduką arba nutepti su lateksu, kitaip greito susidėvėjimo neišvengsi.  4u.gif  .

Na reiks bandyt pribaksnot lopinėlį bigsmile.gif ; o paduką nutepiau latekso juostelėm - nenorėjau viso aklinai "užklijuoti ". O jei ir piršto sritį aptepti - tai atrodys fuj.
Atsakyti
O gal zinote kur galima vilnos nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 03 27, 13:03)

Nee schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nežinome hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Laba, seniai berašiau ax.gif bet nusprendžiau, kad įveikiau jau burbuliukų vėlimo šlapiai etapą ir dabar noriu susivelti kvadratukų, bet noriu patarimo, kaip tai padaryti:
- velti šlapiai burbuliuką, o paskui suformuoti kvadratą
- visą kvadratą subadyti adatėle
g.gif
Kas yra efektyviau norint nusivelti keletą vienodo dydžio kvadratėlių?

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2007 03 27, 14:41)

Spėju, kad nori ne kvadratus, o kubus nori velti wink.gif . Aš vėliau tik adatėlėmis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 27 kovo 2007 - 12:57
QUOTE(knopkė @ 2007 03 27, 12:25)
Nee schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  nežinome  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

http://veltinis.eforum.lt

lotuliukas.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2007 03 27, 12:41)
Laba, seniai berašiau ax.gif bet nusprendžiau, kad įveikiau jau burbuliukų vėlimo šlapiai etapą ir dabar noriu susivelti kvadratukų, bet noriu patarimo, kaip tai padaryti:
- velti šlapiai burbuliuką, o paskui suformuoti kvadratą
- visą kvadratą subadyti adatėle
g.gif

Dėkui 4u.gif

Tai galima ir taip ir taip. Man asmeniškai adatėlės nelabai prie širdies, tai velčiau šlapiai. Suvelčiau minkšta kamuoliuką ir briaunas brūžinčiau į bambukinį kilimuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 27, 12:36)
supratau, reiks kokiam skuduryne užuolaidą nusipirkt  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

jo, arba skuduryne uzuolaida arba senukuose toki tinkleli, pamirsau tik kaip jis vadinasi, buna prie burbulines pleveles, agro pleveles, toks tinkliukas kaip uzuolaida grynai, tik kad ne is uzuolaidines medziagos, jis geriau priglunda ir lengviau nusikelia, nes jis toks kaip lapas, nu nemoku pasakyt, bet zodziu variantu yra, kaina 1 metro apie 4 litusd

QUOTE(Siesta @ 2007 03 27, 12:52)
Vilke, labai faina mintis su tuo šukavimu thumbup.gif , nes tikrai kartais dekorui prireikia vos vos šviesesnės, arba vos vos tamsesnės, reiks išbandyti. O tu pati bandei taip šukuoti? Įdomu, kiek tas šukavimas užtrunka, kad galutinai susimaišytų g.gif

bandziau po nedaug su sluoksna, tai gavosi greitai. bet siaip daug darbui nesisukavau, dar neprireike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doma @ 2007 03 27, 10:44)
...kaip perverti per rutuliukus storesne virvele, bet nerandu kur paskaityti.  g.gif  Gal yla nusipirkti? Ka jus darote ir kaip ant storesnes virveles suverti karoliukus, skylutes tai mazos.??

Kažkas buvo minėjęs, kad tinka adata, skirta odos siuvimui, aš tokią įsigijau. Jos galas trikampis ir labai aštrus, ji kamuoliuką ,,perpjauna" lengvai ir virvelei ar juostelei kelias laisvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 27, 13:08)
jo, arba skuduryne uzuolaida arba senukuose toki tinkleli, pamirsau tik kaip jis vadinasi, buna prie burbulines pleveles, agro pleveles, toks tinkliukas kaip uzuolaida grynai, tik kad ne is uzuolaidines medziagos, jis geriau priglunda ir lengviau nusikelia, nes jis toks kaip lapas, nu nemoku pasakyt, bet zodziu variantu yra, kaina 1 metro apie 4 litusd
bandziau po nedaug su sluoksna, tai gavosi greitai. bet siaip daug darbui nesisukavau, dar neprireike smile.gif

aaaa, tai vat aš tą tokį nevisai užuolaidinį ir turėjau omenyje, tik irgi nežinojau kaip vadinasi, nei kur jo pirkti; ačiū, reiks savaitgalį į Senius užlėkt 4u.gif
Atsakyti
Aš įvairius kubelius, piramides, "akmenėlius" formuoju šlapiai iš kietai suvelto rutuliuko (jei formuosi iš minkšto, tai jis ir bus minkštas, nes kai formuoji, tai nelabai jau veli, o tiesiog "lipini" norimą formą, tik reikia panaudoti nemažai "jėgos")
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 03 27 @ 13:03)

QUOTE(knopkė @ 2007 03 27, 12:25)
Nee schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  nežinome  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Na na ax.gif Ot melagė kokia biggrin.gif
Aš kai pamačiau tai irgi pirma mintis buvo "na kaip galima nežinoti, kur nusipirkti vilnos". Bet paskui prisiminiau, kad irgi, kai tik susigalvojau rankdarbiais užsiimti nežinojau nieko ir išprotėjusių dėl karoliukų klausiau "KUR???" mirksiukas.gif Ir man maloniai atsakė blush2.gif
Taigi - http://veltinis.efor...wtopic.php?t=17
Ir visa kita reikalinga informacija apie vėlimą, kaip jau murzinyte minėjo, VELTINIO FORUME
Atsakyti