Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(Aurelia @ 2007 03 19, 20:51)
kazkur buvo nuoroda vokisko tinklapio su veltiniais, na niekaip nerandu, per visas temas perejau su uzklausom www, filz , de .... nezinau kokie dar galejo but zodziai, bet kiek pamenu trumpas kazkoks pavadinimas  blush2.gif  Gal kuri turit susirasiusi wink.gif ?

Laba vakara visom 4u.gif

Nežinau ko ieškai. Čia kažkuri buvo idėjusi.daug veltinio
Atsakyti
Labas vakaras visoms!
Žiūriu praleidau kaži kokią diskusiją? mirksiukas.gif kažką tokio del ko moderatoriai supyko ? tongue.gif
O aš vakar eksperimentavau - bandžiau velti stora kilimelį iš kelių spalvų ir po to jį iškarpyti. Veliau tą meginėlį, plakiau plaktuku blink.gif mečiau ir... sukarpiau į niekalą... g.gif
Gal kuri bandėt veltinį pjaustinėti? Kuo geriau jį pjauti ar kirpti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 19, 20:57)
Labas vakaras visoms!
Žiūriu praleidau kaži kokią diskusiją? mirksiukas.gif kažką tokio del ko moderatoriai supyko ? tongue.gif
O aš vakar eksperimentavau - bandžiau velti stora kilimelį iš kelių spalvų ir po to jį iškarpyti. Veliau tą meginėlį, plakiau plaktuku blink.gif  mečiau ir... sukarpiau į niekalą... g.gif

user posted image

Mačiau kaip tai daro ax.gif žirklėmis.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 19, 21:18)
Mačiau kaip tai daro ax.gif  žirklėmis.

Karpiau žirklemis ax.gif
Dabar galvoju -ar žirklės blogos, ar rankos kreivos ? lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 19, 20:57)
Labas vakaras visoms!
O aš vakar eksperimentavau - bandžiau velti stora kilimelį iš kelių spalvų ir po to jį iškarpyti. Veliau tą meginėlį, plakiau plaktuku blink.gif  mečiau ir... sukarpiau į niekalą... g.gif

man irgi tos karpytos rankines patiko.. tik gal nebutina labai storai velti?

smile.gif

aurelia- kokonkreciau ieskai? gal turiu ta linka issisaugojusi. bet mano atmintis vaizdine, tai geriau daikta sakyk ko ieskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 19 kovo 2007 - 20:30
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 19, 19:57)

user posted image

Vienoj knygoj mačiau, kad pjausto tokiu peiliuku, kur nusilaužia viršūnėlės, nžn ar aiškai aš čia blush2.gif Dar tokiom žirklutėm-žnyplytėm, kažkas panašaus į manikiūrines žirklutes odelėms, bet įsivaizduoju, kad labai aštrios turėtų būti.

Kas liečia dažymą, vyras jau iš namų grasinasi išeiti dėl tokių pikantiškų kvapų hihihi.gif Tai dažau kai nieko namie nebūna, arba perku dažytą. Bet vistik savo dažyta mieliau, pats procesas veža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 03 19, 21:40)
Vienoj knygoj mačiau, kad pjausto tokiu peiliuku, kur nusilaužia viršūnėlės, nžn ar aiškai aš čia blush2.gif Dar tokiom žirklutėm-žnyplytėm, kažkas panašaus į manikiūrines žirklutes odelėms, bet įsivaizduoju, kad labai aštrios turėtų būti.

Supratau apie kokį peiliuką kalbi. Ačiū.

man irgi tos karpytos rankines patiko.. tik gal nebutina labai storai velti?

Taip, sutinku. Pati apsišoviau su storiu. Per daug sluoksnių dėjau.
Pasidarysiu iš jo pakabuką prie raktų g.gif
Atsakyti
Tai va kaip žadėjau indėsiu kreivojo dekoro bačiukukus mažylei gimusiai šių metų kovo 8 biggrin.gif
Labai nesijuokit, gerai ?

user posted image
Atsakyti
Gal kuri žinote ar ši knyga verta dėmesio?
Ar verta ją įsigyti ?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 19, 21:56)
Tai va kaip žadėjau indėsiu kreivojo dekoro bačiukukus mažylei gimusiai šių metų kovo 8  biggrin.gif
Labai nesijuokit, gerai ?

Kokie linksmi bačiukėliai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 19 kovo 2007 - 20:58
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 19, 21:09)
o ko gi cia juoktis. labai grazus baciukai..

Aj man tas nusmukęs dekoras akis bado blink.gif
O ir šiaip, norisi kažko idealaus, o gaunasi kaip visada biggrin.gif Na bet man dar praktikos daug reikia, antri tapkiukai dar tik ax.gif

Be abejo pagyros visada paglosto savimeilę mirksiukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti

man tai geriausia pjaustyti su tuo popieriaus (kartono) pjaustymo peiliu, kur atbukes galiukas nusilauzia ir vel turi astru peili.
ju pilna kanceliarinese parduotuvese 4u.gif
o karpymui geriausia tureti geras astrias zirkles, skirtas TIK vilnos karpymui ir niekam kitam nono.gif

QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 19, 21:57)
Labas vakaras visoms!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 19, 21:58)
Gal kuri žinote ar ši knyga verta dėmesio?
Ar verta ją įsigyti ?
user posted image
Papildyta:
Kokie linksmi bačiukėliai  thumbup.gif  bigsmile.gif

Viršelį turėtų būti geriausias darbas.
Šios knygutės viršelis apsoliutiškai neįtikintų pirkti. Kiekviena čia apsilankanti gali pasidaryti piniginę, būtent tai ir pademonstruota paveikslėlį.
Atsakyti