Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

su gyvunu sepeciu nepraziltum, nesunku lotuliukas.gif va jei pestum kuokstus ir rankom maisytum, tai tada praziltum wink.gif

o tinkliukas - tai paprasciausia uzuolaida tinkline ir geriau atviresne, be tu uzpidytu baltai rastu. user posted image
pvz tokios uzuolaidos, tik reiktu be tu baltu geliu smile.gif nors jei retos ir mazos geles, tai tinka, svarbu kad vilna normaliai per tinkleli praslaptu
Papildyta:
linada, zinoma, pigmentas juk nesusimaiso, bet galima grazius fonus isgauti maisant skirtingas spalvas. sluoksniais dedant gal ne taip tolygiai. bet vat jei tos pacios spalvos tonu, seseliu reikia, tai visai gerai sumaisyti su balta ar juoda - optiskai gaunasi tonai, va kaip toj pirmoj foto - salia padeti rutuliukai originalios melsvos, o kaip ji pasikeicia, kai primaisai juodos ar baltos ax.gif
Atsakyti
Vilke - gera mintelė taip vilną pašviesint ar patamsint thumbup.gif bet va , ir vėl kažką pirkt reikia(dabar-šunų šepetį lotuliukas.gif ).Ir taip be galo, be krašto-vis kažką perki ir perki , niekad negana doh.gif
Atsakyti
tai cia jau taip lotuliukas.gif as siandien irgi vaziuosiu i senukus pirkti visokiu dalyku ne pagal paskirti - tai veltiniui, tai mozaikai, tai popieriaus gamybai lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaida_P thumbup.gif , Ievuschka, labai „prinokę“, „išlaikyti“ ir be to dar gražių spalvų karoliai.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 27, 08:05)
Kartais(esu mačius, čiupinėjus) kad ir dailiai suvelti karolių kamuolėliai, patys karoliai atrodo kažkaip prastai,pigiai, nes intarpuose naudojami neišvaizdūs plastmasiniai karoliukai.Mano manymu-vilna ir plastmasė nelabai dera  schmoll.gif na, nebent labai geros kokybės, kruopščiai, čiulniai-kaip aš sakau, apdirbti
plastmasiniai intarpėliai(esu mačius plastmasiukų labai jau stiklą primenančius, bet aš nepirkau, nes tai-vistiek plastmasė  mirksiukas.gif ).

Aš irgi kategoriškai prieš plastmasę. Vilna ir plastmasė - daugiau negu žiauru. Pati naudoji tik stiklą, keramiką, akmenis, metalą, kriaukles, upinius perlus, svarovskio kristalus ir pan. smile.gif
Ievuschka - tavo karoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 27, 09:02)

pvz tokios uzuolaidos, tik reiktu be tu baltu geliu smile.gif nors jei retos ir mazos geles, tai tinka, svarbu kad vilna normaliai per tinkleli praslaptu

supratau, reiks kokiam skuduryne užuolaidą nusipirkt biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsimusdama isekau internete info, kaip perverti per rutuliukus storesne virvele, bet nerandu kur paskaityti. g.gif Gal yla nusipirkti? Ka jus darote ir kaip ant storesnes virveles suverti karoliukus, skylutes tai mazos.??

Dar klausimelis, gal zinote, kur rasti info apie sagiu daryma, kaip graziai jas isbanguoti ir pan. Bandziau bandymu - klaidu keliu viena pasidaryti, bet 0 gavosi.

Atsakyti
Vilke, labai faina mintis su tuo šukavimu thumbup.gif , nes tikrai kartais dekorui prireikia vos vos šviesesnės, arba vos vos tamsesnės, reiks išbandyti. O tu pati bandei taip šukuoti? Įdomu, kiek tas šukavimas užtrunka, kad galutinai susimaišytų g.gif
Atsakyti
tiesa, pradėjo mano pirmųjų tapukų klaidos lysti - kojų pirštų pavidalu biggrin.gif
Ta prasme vienintelėj vietoj - pradilo kojos didžiojo piršto vieta... per skystai suvėliau verysad.gif Vyras dar bandė guosti - "nukarpyk vaikui kojų nagus"...
Et... ar įmanoma kaip nors pataisyti ? pribaksnoti ? nes likusios tapkės visiškai nesudėvėtos schmoll.gif

... bet gerai kad klaidos išlenda, vienok ... vis į naudą..
Atsakyti
Turiu tokius šepečius ir jau esu maišiusi spalvas. Bet tik karšinį.
Gaunasi puikūs spalvų tonai ir pustoniai. thumbup.gif Kaip šukuoti sluoksną -nebandžiau dar.
Įdomu, kiek tas šukavimas užtrunka, kad galutinai susimaišytų

O čia tiesiog šukuoji kol gauni daugmaž vienalytę spalva ar toną kokio reik. Čia pati turi spręsti kokio efekto norisi.
Atsakyti
QUOTE(Doma @ 2007 03 27, 10:44)
Sveikos, uzsimusdama isekau internete info, kaip perverti per rutuliukus storesne virvele, bet nerandu kur paskaityti.  g.gif  Gal yla nusipirkti? Ka jus darote ir kaip ant storesnes virveles suverti karoliukus, skylutes tai mazos.??

Yla būtina. Ir replių prireikia - tik su jomis įmanoma perverti per vilnonius rutuliukus odinę ar pan. virvelę. O stikliniai ir pan. karoliukų, jei skylutės mažos, nepraversi smile.gif
Atsakyti
[quote=Doma,2007 03 27, 10:44]
Sveikos, uzsimusdama isekau internete info, kaip perverti per rutuliukus storesne virvele, bet nerandu kur paskaityti. g.gif Gal yla nusipirkti? Ka jus darote ir kaip ant storesnes virveles suverti karoliukus, skylutes tai mazos.??

As naudoju didele adata su didele skylute. Ja isigijau "Madoje" galanterijos parduotuvyteje. Dar turiu toki gudru iranki ir mociutes skrynius. Juo anksciau darydavo visokius kilimelius is kilpuciu. Sio irankio galas astrus, todel labai gerai perduria kamuoliuka. Gale yra pakankamai nemaza skylute per kuria perveriu virvele ir tada pertraukiu per kamuoliuka. na tikriausiai labai neaiskiai paaiskinau, bet jeigu ka domina, galeciau ta iranki nufotografuoti. Kitos girdejau duria virbalu ar yla, o po to vaseliu uzkabina uz perlenktos virveles ir pertraukia ja per rutuliuka. Tokio budo pati nebandziau smile.gif
Atsakyti