Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

pirstiniu nuotraukas tai turiu, bet jos nedekoruotos, jas dar dizainere siuvinejo ir stiklais dekoravo, tai nieko ten ypatingo... o ciuciko galutinio varianto fotkiu neturiu verysad.gif Bandysiu paprasyt, akd dizainere nufotkintu smile.gif Siaip jos tinklapyje turetu but veliau visa kolekcija, tai kai bus, tada parodysiu smile.gif Ne baisus as suniukas, jis stilizuotas, be akiuu bigsmile.gif bet kaip kad ant iesmo gyvuna akmens amziuj nesdavo is medziokles, tai va taip ta rankine ir funkcionuoja smile.gif As ji bedarant isimylejau wub.gif ir viena puse nesant ir kita, labai patogu, nes ranka gali isikabinti i snukuti, arba kita puse nesant, isikibti i uodega tongue.gif
Atsakyti
Šiandien buvau LITEXPO baldų parodoje. Pažiūrėkita kaip gražiai veltais akcentais galima papuošti sienas ir pagalvėles smile.gif

Ten stendas visas buvo, velti papuošimai suderinti su linu. Labai gražu ir natūralu kas svarbiausia smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 25, 15:49)
Ievuschka, per susitikimą pamiršau paklausti - kiek vilnos išėjo pačiai rankinei ? be rankenų ir dekoro ?  g.gif

Na, tiksliai negaliu pasakyt,bet maždaug 300g.

Aurelia - labai jau smalsu pamatyt ir pirštines,ir šunį smile.gif

Tikrai-liuks idėja thumbup.gif Veltinį derint su įvairiom medžiagom, bet aišku norisi natūralių (tai puikiai tinka šilkas, linas, oda,o juk dar yra medis, molis, akmuo.Gal ir su šiom-netekstilinėm-medžiagom galima kokius menus sukurt? g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 25 kovo 2007 - 18:23
Dėl to lyginimo kočėlo: mačiau turguj (Šiauliuose, be abejo, yra ir kituose miestuose), ne senovinis, o „šviežiai“ išdrožtas. Aš jau senokai į juos dairausi, vis žadu nusipirkti ir pabandyti pritaikyti jį vėlimui, vaikystėje su juo tekdavo pas močiutę patalynę lygint. Tik kažin ar jis vilnelei nebus per „kietas“? O gal kuri jau bandėt, būtų įdomu sužinoti atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 25, 20:13)
Na, tiksliai negaliu pasakyt,bet  maždaug 300g.

Aurelia - labai jau smalsu pamatyt ir pirštines,ir šunį  smile.gif

Tikrai-liuks idėja  thumbup.gif Veltinį derint su įvairiom medžiagom, bet aišku norisi natūralių (tai puikiai tinka šilkas, linas, oda,o juk dar yra medis, molis, akmuo.Gal ir su šiom-netekstilinėm-medžiagom galima kokius menus sukurt? g.gif )

si vakara keramika veltinukais dekoravau, bet nezinau dar kas gavosi doh.gif
Atsakyti
persiprašau kad kišuosi,bet negaliu nepasidalinti tuo ką mačiau vienam renginy.akį prikaustė ilgam.įdomu,kiek tokis kainuotų šedevras???? g.gif suknelė
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 25, 12:07)
Na va baigesi Mados infekcija, buvau prima karta tokiam reginyje 2 dienas, esu labai patenkinta smile.gif
Dariau darbus Laurai Dailidenienei, kai prasidejo jos kolekcja, tai man sirdis i kulnus nusoko fear.gif , galvojau ar nereiks man Rimos (Rim@) i pagalba  blink.gif
Zodziu taip pergyvenau, kad pacios kolekcijos net nemaciau, tik savo darbus sekiau  doh.gif  Dariau 4 poras pirstiniu (buvo tik 3) ir rankine, jos forma tokia keista, ji buvo tiesiog suo smile.gif Be jokiu siuliu, zodziu akd isivaizduoti, as ji vadinu padvesusiu, pilvas tarnauja, kaip rankine, suuzvertimu, kojos yra rankines rankenos galva ausys, uodega, viskas kaip priklauso, jis buvo visas baltas smile.gif
na ir kas idomiausia, tai dar hormonai savo padare, kai jau baigesi pristatymas, man ir skysciu is akiu paleido cray.gif 
P.S. jausmas neapsakomas, kai matai savo darbus tokioj auditorijoj...  rolleyes.gif

Labai dziaugiuosi uz tave Aurelia ir sveikinu, noriu palinketi kad dar ne viena toki darba sukurtum ir sudalyvautum dar ne viename tokiame renginyje, sekmes tau clap.gif clap.gif clap.gif Kaip sakoma gera pradzia puse darbo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai gailiuosi kad negalejau nei pamatyt kolekcijos nei sudalyvaut Veleju susitikime, nu bet ateityje gal kaip nors pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2007 03 26, 00:38)
persiprašau kad kišuosi,bet negaliu nepasidalinti tuo ką mačiau vienam renginy.akį prikaustė ilgam.įdomu,kiek tokis kainuotų šedevras???? g.gif suknelė

Niu jei ten moteriske pati daresi taip aplodismetai jai butu. Labai israiskingas rubas. Man tai is pirmo karto aki uzmetus atrodo neturetu buti labai jau daug sudetingumo, Juostas isveli ir perpini. Tiesiog ismones reikia ir viskas smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau - domiuosi: ar būna pirkti jau suveltų karoliukų, ar reikia kreipis pas vėlėjas?
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 03 26, 11:33)
Niu jei ten moteriske pati daresi taip aplodismetai jai butu. Labai israiskingas rubas. Man tai is pirmo karto aki uzmetus atrodo neturetu buti labai jau daug sudetingumo, Juostas isveli ir perpini. Tiesiog ismones reikia ir viskas smile.gif

niekas ten neperpinta (apie rankogalius pvz snekant), iskart viskas taip karpyta, deliota, naudotas dar siulas ir viskas kartu velta smile.gif

QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 26, 11:37)
Atsiprašau - domiuosi: ar būna pirkti jau suveltų karoliukų, ar reikia kreipis pas vėlėjas?

kazkas rase, jog vilniuj vienoj parduotuvej parduoda, bet brangu. manau, kad pigiau gausi besikreipdama i ka nors is veleju supermamoj wink.gif
Atsakyti
Ačiū, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2007 03 26, 09:33)

QUOTE(Vilke @ 2007 03 26, 09:43)
niekas ten neperpinta (apie rankogalius pvz snekant), iskart viskas taip karpyta, deliota, naudotas dar siulas ir viskas kartu velta smile.gif
kazkas rase, jog vilniuj vienoj parduotuvej parduoda, bet brangu. manau, kad pigiau gausi besikreipdama i ka nors is veleju supermamoj wink.gif

O man atrodo,kad ten iš karto taip velta ir niekas nekarpyta (tuo labiau-neperpintos jau suveltos juostos), Kaip gi apkirpsi taip,kad siūlas ir liktų kaip siūlas, be jokių vilnos priemaišų. Tik va-menas abu rankogalius vienodai nuvelt rolleyes.gif Nebent buvo velta ilga tokio rašto juosta, o paskui iš jos iškirpti ir susiūti du vienodi rankogaliai.na, manau-galimi įvairūs variantai.
Atsakyti