pirstiniu nuotraukas tai turiu, bet jos nedekoruotos, jas dar dizainere siuvinejo ir stiklais dekoravo, tai nieko ten ypatingo... o ciuciko galutinio varianto fotkiu neturiu Bandysiu paprasyt, akd dizainere nufotkintu Siaip jos tinklapyje turetu but veliau visa kolekcija, tai kai bus, tada parodysiu Ne baisus as suniukas, jis stilizuotas, be akiuu bet kaip kad ant iesmo gyvuna akmens amziuj nesdavo is medziokles, tai va taip ta rankine ir funkcionuoja As ji bedarant isimylejau ir viena puse nesant ir kita, labai patogu, nes ranka gali isikabinti i snukuti, arba kita puse nesant, isikibti i uodega
Šiandien buvau LITEXPO baldų parodoje. Pažiūrėkita kaip gražiai veltais akcentais galima papuošti sienas ir pagalvėles
Ten stendas visas buvo, velti papuošimai suderinti su linu. Labai gražu ir natūralu kas svarbiausia
Ten stendas visas buvo, velti papuošimai suderinti su linu. Labai gražu ir natūralu kas svarbiausia
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 25, 15:49)
Ievuschka, per susitikimą pamiršau paklausti - kiek vilnos išėjo pačiai rankinei ? be rankenų ir dekoro ?
Na, tiksliai negaliu pasakyt,bet maždaug 300g.
Aurelia - labai jau smalsu pamatyt ir pirštines,ir šunį
Tikrai-liuks idėja Veltinį derint su įvairiom medžiagom, bet aišku norisi natūralių (tai puikiai tinka šilkas, linas, oda,o juk dar yra medis, molis, akmuo.Gal ir su šiom-netekstilinėm-medžiagom galima kokius menus sukurt? )
Dėl to lyginimo kočėlo: mačiau turguj (Šiauliuose, be abejo, yra ir kituose miestuose), ne senovinis, o šviežiai išdrožtas. Aš jau senokai į juos dairausi, vis žadu nusipirkti ir pabandyti pritaikyti jį vėlimui, vaikystėje su juo tekdavo pas močiutę patalynę lygint. Tik kažin ar jis vilnelei nebus per kietas? O gal kuri jau bandėt, būtų įdomu sužinoti atsiliepimus.
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 25, 20:13)
Na, tiksliai negaliu pasakyt,bet maždaug 300g.
Tikrai-liuks idėja Veltinį derint su įvairiom medžiagom, bet aišku norisi natūralių (tai puikiai tinka šilkas, linas, oda,o juk dar yra medis, molis, akmuo.Gal ir su šiom-netekstilinėm-medžiagom galima kokius menus sukurt? )
si vakara keramika veltinukais dekoravau, bet nezinau dar kas gavosi
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 25, 12:07)
Na va baigesi Mados infekcija, buvau prima karta tokiam reginyje 2 dienas, esu labai patenkinta
Dariau darbus Laurai Dailidenienei, kai prasidejo jos kolekcja, tai man sirdis i kulnus nusoko , galvojau ar nereiks man Rimos (Rim@) i pagalba
Zodziu taip pergyvenau, kad pacios kolekcijos net nemaciau, tik savo darbus sekiau Dariau 4 poras pirstiniu (buvo tik 3) ir rankine, jos forma tokia keista, ji buvo tiesiog suo Be jokiu siuliu, zodziu akd isivaizduoti, as ji vadinu padvesusiu, pilvas tarnauja, kaip rankine, suuzvertimu, kojos yra rankines rankenos galva ausys, uodega, viskas kaip priklauso, jis buvo visas baltas
na ir kas idomiausia, tai dar hormonai savo padare, kai jau baigesi pristatymas, man ir skysciu is akiu paleido
P.S. jausmas neapsakomas, kai matai savo darbus tokioj auditorijoj...
Dariau darbus Laurai Dailidenienei, kai prasidejo jos kolekcja, tai man sirdis i kulnus nusoko , galvojau ar nereiks man Rimos (Rim@) i pagalba
Zodziu taip pergyvenau, kad pacios kolekcijos net nemaciau, tik savo darbus sekiau Dariau 4 poras pirstiniu (buvo tik 3) ir rankine, jos forma tokia keista, ji buvo tiesiog suo Be jokiu siuliu, zodziu akd isivaizduoti, as ji vadinu padvesusiu, pilvas tarnauja, kaip rankine, suuzvertimu, kojos yra rankines rankenos galva ausys, uodega, viskas kaip priklauso, jis buvo visas baltas
na ir kas idomiausia, tai dar hormonai savo padare, kai jau baigesi pristatymas, man ir skysciu is akiu paleido
P.S. jausmas neapsakomas, kai matai savo darbus tokioj auditorijoj...
Labai dziaugiuosi uz tave Aurelia ir sveikinu, noriu palinketi kad dar ne viena toki darba sukurtum ir sudalyvautum dar ne viename tokiame renginyje, sekmes tau Kaip sakoma gera pradzia puse darbo
Labai gailiuosi kad negalejau nei pamatyt kolekcijos nei sudalyvaut Veleju susitikime, nu bet ateityje gal kaip nors pavyks
QUOTE(alexxxx @ 2007 03 26, 00:38)
persiprašau kad kišuosi,bet negaliu nepasidalinti tuo ką mačiau vienam renginy.akį prikaustė ilgam.įdomu,kiek tokis kainuotų šedevras???? suknelė
Niu jei ten moteriske pati daresi taip aplodismetai jai butu. Labai israiskingas rubas. Man tai is pirmo karto aki uzmetus atrodo neturetu buti labai jau daug sudetingumo, Juostas isveli ir perpini. Tiesiog ismones reikia ir viskas
Atsiprašau - domiuosi: ar būna pirkti jau suveltų karoliukų, ar reikia kreipis pas vėlėjas?
QUOTE(GreenLady @ 2007 03 26, 11:33)
Niu jei ten moteriske pati daresi taip aplodismetai jai butu. Labai israiskingas rubas. Man tai is pirmo karto aki uzmetus atrodo neturetu buti labai jau daug sudetingumo, Juostas isveli ir perpini. Tiesiog ismones reikia ir viskas
niekas ten neperpinta (apie rankogalius pvz snekant), iskart viskas taip karpyta, deliota, naudotas dar siulas ir viskas kartu velta
QUOTE(Bruksniukas @ 2007 03 26, 11:37)
Atsiprašau - domiuosi: ar būna pirkti jau suveltų karoliukų, ar reikia kreipis pas vėlėjas?
kazkas rase, jog vilniuj vienoj parduotuvej parduoda, bet brangu. manau, kad pigiau gausi besikreipdama i ka nors is veleju supermamoj
Ačiū, pabandysiu
QUOTE(GreenLady @ 2007 03 26, 09:33)
QUOTE(Vilke @ 2007 03 26, 09:43)
niekas ten neperpinta (apie rankogalius pvz snekant), iskart viskas taip karpyta, deliota, naudotas dar siulas ir viskas kartu velta
kazkas rase, jog vilniuj vienoj parduotuvej parduoda, bet brangu. manau, kad pigiau gausi besikreipdama i ka nors is veleju supermamoj
O man atrodo,kad ten iš karto taip velta ir niekas nekarpyta (tuo labiau-neperpintos jau suveltos juostos), Kaip gi apkirpsi taip,kad siūlas ir liktų kaip siūlas, be jokių vilnos priemaišų. Tik va-menas abu rankogalius vienodai nuvelt Nebent buvo velta ilga tokio rašto juosta, o paskui iš jos iškirpti ir susiūti du vienodi rankogaliai.na, manau-galimi įvairūs variantai.