Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

sveikutė ,larina.. wub.gif labai pasiilgom... žiūrėk, kad ryšys greičiau atsirastų lotuliukas.gif na kaip tavo sveikatytė? bigsmile.gif
reikia kažką iš vėlimo temos sušnekėt doh.gif na vyksta labai intensyvūs apmąstymai, ką čia pavasariniam konkursui padarius.... g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Akys raibsta nuo gražių darbelių thumbup.gif
Ir vis kyla noras velti, o dar po vakarykščio susitikimo mirksiukas.gif

Vakar kalbėjot apie kočėliuką veliant, tai kažkas panašaus čia

http://www.rod.4felts.com/emporium.htm
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 24, 06:47)
Aš tai po myto dar neatsigaunu lotuliukas.gif  Jau taip smagu su visom susipažinti buvo 4u.gif Ir kitų darbelius labai naudinga gyvai pačiupinėti, šimtą kart gražesni visi nei nuotraukose thumbup.gif

Aga, buvo labiau nei super thumbup.gif , darbeliai, knygos, pačios vėlėjos - viskas super drinks_cheers.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 24, 19:56)
sveikutės... norėjau paklausti apie vėlimą adatėlėm.... kai jūs darote žaislikus be jungimo... ta ta prasme nedarant atskirų dalių ir paskui jas sujungiant, o iškarto vientisa figūra?  blush2.gif

Aš tai darau vistiek atskiras dalis tiesiog tos pusės, kuri velsis prie kitos ( sakykim koja prie kūno), truputį nedaveliu ir pribaksnoju ten kur reikia...
Jei to klausei... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumikė @ 2007 03 24, 20:24)
Sveikutės 4u.gif

Akys raibsta nuo gražių darbelių  thumbup.gif
Ir vis kyla noras velti, o dar po vakarykščio susitikimo  mirksiukas.gif

Vakar kalbėjot apie kočėliuką veliant, tai kažkas panašaus čia

http://www.rod.4felts.com/emporium.htm

ooo.... linanomi.... jei senbuvės prisimena buvo kelis kartus pa wub.gif rašiusi čia karoliine
Atsakyti
sveikutės... norėjau paklausti apie vėlimą adatėlėm.... kai jūs darote žaislikus be jungimo... ta ta prasme nedarant atskirų dalių ir paskui jas sujungiant, o iškarto vientisa figūra?  blush2.gif

Aš velčiau atskiras detales, po to jas prisiūčiau kokiu stipriu nematomu siūlu(ar valu), o jei reiktų paslėpt jungimus-tas siūtas vietas dar apibadyčiau ( nagi panašiai kursuose kažkada darėm meškutį). Jei ne paslaptis-ką planuoji velt? Labai priklauso nuo to,kokiostorumo/didumo detales reiktų tvirtint, jei jos panašaus dydžio kaip ir pagrindas-gal apsimoka ir iš vientiso "gabalo" formuot g.gif
Atsakyti
na man šis padarėlis labai patiko wub.gif užsimania ir aš kažko panašaus blush2.gif o ten kiek kiek mata be jungimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 24 kovo 2007 - 21:00
Bonbonke - siūlau daryt vientisą, ten kur rankos, kojos, akys-tiesiog pridėti daugiau vilnos,kad gautųsi kauburėliai, ir jau tada formuot kaip nori.(man, beje, akys gražiau atrodytų irgi iš vilnos, o čia lyg kokios plastilininės lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 03 24, 19:03)
merginos, labai reikia Jūsų patarimo. vaikui mokykloj davė paltinio audinio gabalą, ant kurio reikia pribadyti vilnelę, kad būtų paveikslėlis. badė ir vaikas ir aš, tačiau vilna lengvai nuo audinio nusiima, neprisitvirtina.
Patarkit, kaip padaryt blush2.gif  verysad.gif  verysad.gif

jeigu niekas neatsako, tai pabandysiu aš.
Pirma mintis šovusi į gagvą : su kokiom adatom badot? Gal su paprastom? Nes tik tokiu atvėju vilna nvisiškai neprisitvirtina.
Atsakyti
na ačiū ievuschka.... bandysi ką nors meistrat ax.gif
bje man irgi labiau iš vilnos patiktų lotuliukas.gif kažkaip nelabai tarpusavyje derančios medžiagos pasirinktos rolleyes.gif
Atsakyti
Pardutuvėse jau pasirodė dažų vel. kiaušiniams. Man jie labai neblogai nudažydavo vilną pernai. Tie , kur 5 viename pok. Spalvos gal kiek per ryškios , bet nukanda l. gerai. O prislopinti tą aitrų ryškumą galima maišant spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 03 24, 21:10)
Pardutuvėse jau pasirodė dažų vel. kiaušiniams. Man jie labai neblogai nudažydavo vilną pernai. Tie , kur 5 viename pok. Spalvos gal kiek per ryškios , bet nukanda l. gerai. O prislopinti tą aitrų ryškumą galima maišant spalvas.

o ar šlapiai veliant neleidžia dažų? g.gif
Atsakyti

QUOTE(murzinyte @ 2007 03 24, 20:40)
Aš tai darau vistiek atskiras dalis tiesiog tos pusės, kuri velsis prie kitos ( sakykim koja prie kūno), truputį nedaveliu ir pribaksnoju ten kur reikia...
Jei to klausei...  ax.gif

QUOTE(ievuschka @ 2007 03 24, 20:54)
Aš velčiau atskiras detales, po to jas prisiūčiau kokiu stipriu nematomu siūlu(ar valu), o jei reiktų paslėpt jungimus-tas siūtas vietas dar apibadyčiau ( nagi panašiai kursuose kažkada darėm meškutį)

Aš tai veliu priklausomai nuo to, kam bus naudojama: jei žais ar pan. vaikas, tai susiuvu dalis ir apveliu papildomai, jei sau, tai tiesiog pribadau smile.gif , nes pati tai nepabandau letenos nulupti ar pan. biggrin.gif , o kitiems dažnai knieti doh.gif
Atsakyti