Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(Aurelia @ 2007 03 24, 01:20)
na kazka ne taip darai.... bet tik per darba ir ismoksi viska velti, as tik is savo klaidu ir mokiausi... tai sablonas mazas, tai per anksti nuo jo nuemiau, tai per velai, tai nedaveliau, tai perveliau smile.gif kantrybes ir kitos, o gal dar kitos ir pavyks smile.gif Sablona reik didint 100% jeigu nori suveltu kokybisku slepeciu, su 30% - 50% tai cia nedavelimas juodas....

nebutinai wink.gif taigi nuo vilnos priklauso. merino tai tikrai daug traukiasi, o jei kitokia, stora, tai gai ir labai mazai trauktis, tai 100% neprireiks wink.gif

QUOTE(Aurelia @ 2007 03 24, 01:36)
Vilke, o pas tave kartais ne dukryte? Drauge, kai pirko man vilna pas tave, sake kad pas tave mergyte....  g.gif

lotuliukas.gif neeeeeeeee pas mane berniukas ir labai jau vyriskas berniukas, nieks nesupainioja siaip blush2.gif

QUOTE(Agnužė @ 2007 03 24, 08:47)
Aš tai po myto dar neatsigaunu lotuliukas.gif  Jau taip smagu su visom susipažinti buvo 4u.gif Ir kitų darbelius labai naudinga gyvai pačiupinėti, šimtą kart gražesni visi nei nuotraukose thumbup.gif

pavydziu blush2.gif
Atsakyti
As irgi zaliai pavydziu... verysad.gif smile.gif Jauciat kaip pavasariu dvelkia?
Idomu ka galima tokiam metu laikui nusivelti...na kepures, pirstines atkrenta... Hm... g.gif Gal koki sali ar rankine... (labai jau retorinis cia mano pasisakymas... lotuliukas.gif)
Atsakyti
velimas adatelem
pamoka http://community.liv...lass/20361.html
Atsakyti
Labai noreciau prisideti prie velejeliu susitikimu, ar priimtumet?
Butu smagu pasidalinti darbeliais, gauti dar kazkiek patarimu, patirties ax.gif
Atsakyti

labai šaunūs šioje temoje pademonstruoti darbeliai 4u.gif
Atsakyti
merginos...jus visos saunuoles...labai noreciau kad mane priimtumet i savo gretas...priimsit? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Tai parsigabenau iš UK. Na, škotiškų avių nenupeįšiua, bet jų ten tiek daug, tir tokių "vilningų", kad oj, oj biggrin.gif
Va, įmetu jums porą fotkių iš Londono Camdon'e vykusio turgaus ("blusų" turgus iš esmės). Čia rankinės po 15 svarų, juokinga kaina, manau. Tik tiek, kad jos vienodos, t.t, urmu gaminamos, ir iš Kinijos, Nepalo...
O iš esmės darbų mažai veltinio, tikrai, ir nieko super originalaus...Na, ir aš tuirbūt per mažai turėjau laiko bastytis po pardas ir t.t., bet specializuotų galerijų neaptikau.
Šnekėjau su viena mterim iš "Auksinės avies", tai jos buvo į parodą nuvežę lietuvišų darbų, tai būrėsi išties žmonės...domėjosi labai.
user posted image

user posted image

Buvo ir šlepečių po 7 svarus, visai neblogų tongue.gif
Tai tokie įspūdžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, labai reikia Jūsų patarimo. vaikui mokykloj davė paltinio audinio gabalą, ant kurio reikia pribadyti vilnelę, kad būtų paveikslėlis. badė ir vaikas ir aš, tačiau vilna lengvai nuo audinio nusiima, neprisitvirtina.
Patarkit, kaip padaryt blush2.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos. As vakar dar viena sage padariau ziauriai ji man patinka bigsmile.gif , kazkaip deliojau deliojau ir taip gavosi

user posted image

Tik dar noriu pasitikslinti kaip geriau suktinukus klijuoti ar sukabinti? As tai sukabinu su nematomu siulu, bet gal sakau geriau klijuoti, kaip manote? g.gif
Atsakyti
sveikutės... norėjau paklausti apie vėlimą adatėlėm.... kai jūs darote žaislikus be jungimo... ta ta prasme nedarant atskirų dalių ir paskui jas sujungiant, o iškarto vientisa figūra? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles.
As vis dar be rysio....
Norejau pasidalinti informacija... Buvau sia savaite Kauno bazese ir netycia uztikui vinos. Turejo sluoksnos ir kazkokios vilnos, bet is paziuros tai ji turbut sausam velimui. tokia man nematyta.
Atsakyti
sveikutes as cia pas jus naujoke su velimu ,tai va noriu pasakyti labai geru patarymu cia radau ,ir nusiveliau pirmus burbuliukus mirksiukas.gif aisku pirmi buvo ismesti nieko nesigavo ,bet nepasidaviau ir bandziau dar karta g.gif IR ISEJO VALIOOOOOOOOOOOOOOO thumbup.gif dabar reikia kad isdziutu tai kaip suversiu parodysiu jusu teismui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti