Ant medinio pagalio (kaip kočėlas be rankenų) vyniodavo rankšluostį lininį ir yra tokia lenta su karbais išpjaustytais, tai ta lentuke ridendavo, kaip mes susuktą veltinį, tą rankšluostį. Tų skalbimui lentų, manau, net pirkti dar galima būtų rast iš kokios Baltarusijos atvežtų , bet jau lyginimui to daikto nieks nebenaudoja, manyčiau ir jei yra, tai muziejuose ar kur palėpėj netyčia užsilikę
Sveikos na as ir vel sugryzau, ir vel su savo darbeliais. Tikiuosi ivertinimo. Siaip nelabai laiko turiu, bet labai patinka. Bandziau i darba nusinesti, bet kad ner kada, nes su vaikuciais dirbu tai reik su jais darbelius daryt. Dabar turiu du gyvenimo malonumus, tai velimas ir darbas su vaikuciais
stai ir darbeliai:
[/IMG]
[/IMG]
stai ir darbeliai:
[/IMG]
[/IMG]
Sveikutes,
gal kas galetu man patarti, kiek vilnos imti mazdaug ir koks cm atstumas butu 43 dydzio tapcems vyriskoms?Noriu nuvelti tapces teveliui, tik nezinau atstuma koki imti, padekit
gal kas galetu man patarti, kiek vilnos imti mazdaug ir koks cm atstumas butu 43 dydzio tapcems vyriskoms?Noriu nuvelti tapces teveliui, tik nezinau atstuma koki imti, padekit
issimatuok pvz batu pedos ilgi ir pridek minimum 30%. Geriausia paziurek pirma kiek tavo vilna traukiasi, gal reikes net 50% pridet ar daugiau
pažiūrėjau protingoj lentelėj, tai 40cm ilgio ir 15 cm pločio( padas),
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 23, 10:21)
Teisingai,teisingai Mano manymu-sluoksna išvis netinka vėlimui adatėlėmis, na nebent-kokiems taškeliams pribaksnoti
O beje-ir karšinys ne bet koks tinka.Turiu tokio,iš kurio boružėlę badžiau gal pora valandų, ir vistiek-kaip minkšta,taip minkšta Supykus, kaip mečiau, tiesiai į šiukšliadėžę Pasirodo-to karšinio labai trumpi plaukeliai ir blogai įsivelia ,kažkoks ne tas sukibimas, bet šlapiai kaip gerai veliasi-rutuliukas per minutėlę
O beje-ir karšinys ne bet koks tinka.Turiu tokio,iš kurio boružėlę badžiau gal pora valandų, ir vistiek-kaip minkšta,taip minkšta Supykus, kaip mečiau, tiesiai į šiukšliadėžę Pasirodo-to karšinio labai trumpi plaukeliai ir blogai įsivelia ,kažkoks ne tas sukibimas, bet šlapiai kaip gerai veliasi-rutuliukas per minutėlę
reiškias neapsirikau dėl vilnų skirtumo nebevarksiu badymui su sluoksna
Vestya, gražus rinkinys, vasariškas
Labai dekoju uz atsakymus, norejau teveliui padaryti batukus, taciau isejo taip, kada dariau sau, o kadangi neivertinau tu 30 procentu, tai isejo matyt vaikui ir nezinia ar tie batukai i batukus panasus, veliau veliau, stengiausi formuoti su celofanais viduje, bet jie man kaip buvo ploksti, taip ir liko ploksti, kodel taip?
QUOTE(fainute25 @ 2007 03 23, 21:07)
Labai dekoju uz atsakymus, norejau teveliui padaryti batukus, taciau isejo taip, kada dariau sau, o kadangi neivertinau tu 30 procentu, tai isejo matyt vaikui ir nezinia ar tie batukai i batukus panasus, veliau veliau, stengiausi formuoti su celofanais viduje, bet jie man kaip buvo ploksti, taip ir liko ploksti, kodel taip?
na kazka ne taip darai.... bet tik per darba ir ismoksi viska velti, as tik is savo klaidu ir mokiausi... tai sablonas mazas, tai per anksti nuo jo nuemiau, tai per velai, tai nedaveliau, tai perveliau kantrybes ir kitos, o gal dar kitos ir pavyks Sablona reik didint 100% jeigu nori suveltu kokybisku slepeciu, su 30% - 50% tai cia nedavelimas juodas....
QUOTE(Vilke @ 2007 03 23, 17:15)
issimatuok pvz batu pedos ilgi ir pridek minimum 30%. Geriausia paziurek pirma kiek tavo vilna traukiasi, gal reikes net 50% pridet ar daugiau
Vilke, o pas tave kartais ne dukryte? Drauge, kai pirko man vilna pas tave, sake kad pas tave mergyte....
labas vakaras, o gal rytas ?
Spėkit ką veikiu ?
Spėkit ką veikiu ?
labas rytas,
Vakarykštis susitikimas buvo tikrai šaunus,nors ir neišsprendėm poros svarbių klausimų, ypač vieno ( to svarbesnio ).O kad nesupyktų moderatoriai dėl siūlau įspūdžiais pasidalinti ir visokius netiesiogiai su veltiniu susijusius klausimus aptarti čia:
VĖLĖJŲ KLUBAS
Vestya - labai įdomus papuošalų rinkinukas Liuks mintis-tie trigubi paskirstytojai
Vakarykštis susitikimas buvo tikrai šaunus,nors ir neišsprendėm poros svarbių klausimų, ypač vieno ( to svarbesnio ).O kad nesupyktų moderatoriai dėl siūlau įspūdžiais pasidalinti ir visokius netiesiogiai su veltiniu susijusius klausimus aptarti čia:
VĖLĖJŲ KLUBAS
Vestya - labai įdomus papuošalų rinkinukas Liuks mintis-tie trigubi paskirstytojai