Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

Ant medinio pagalio (kaip kočėlas be rankenų) vyniodavo rankšluostį lininį ir yra tokia lenta su karbais išpjaustytais, tai ta lentuke ridendavo, kaip mes susuktą veltinį, tą rankšluostį. Tų skalbimui lentų, manau, net pirkti dar galima būtų rast iš kokios Baltarusijos atvežtų ax.gif , bet jau lyginimui to daikto nieks nebenaudoja, manyčiau ir jei yra, tai muziejuose ar kur palėpėj netyčia užsilikę rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos na as ir vel sugryzau, ir vel su savo darbeliais. Tikiuosi ivertinimo. Siaip nelabai laiko turiu, bet labai patinka. Bandziau i darba nusinesti, bet kad ner kada, nes su vaikuciais dirbu tai reik su jais darbelius daryt. Dabar turiu du gyvenimo malonumus, tai velimas ir darbas su vaikuciais bigsmile.gif

stai ir darbeliai:
user posted image[/IMG]

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas galetu man patarti, kiek vilnos imti mazdaug ir koks cm atstumas butu 43 dydzio tapcems vyriskoms?Noriu nuvelti tapces teveliui, tik nezinau atstuma koki imti, padekit blush2.gif
Atsakyti
issimatuok pvz batu pedos ilgi ir pridek minimum 30%. Geriausia paziurek pirma kiek tavo vilna traukiasi, gal reikes net 50% pridet ar daugiau wink.gif
Atsakyti
biggrin.gif pažiūrėjau protingoj lentelėj, tai 40cm ilgio ir 15 cm pločio( padas), biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 23, 10:21)
Teisingai,teisingai  smile.gif Mano manymu-sluoksna išvis netinka vėlimui adatėlėmis, na nebent-kokiems taškeliams pribaksnoti  smile.gif
O beje-ir karšinys ne bet koks tinka.Turiu tokio,iš kurio boružėlę badžiau gal pora valandų, ir vistiek-kaip minkšta,taip minkšta  doh.gif Supykus, kaip mečiau, tiesiai į šiukšliadėžę  lotuliukas.gif  Pasirodo-to karšinio labai trumpi plaukeliai ir blogai įsivelia ,kažkoks ne tas sukibimas, bet šlapiai kaip gerai veliasi-rutuliukas per minutėlę  smile.gif

reiškias neapsirikau dėl vilnų skirtumo blush2.gif nebevarksiu badymui su sluoksna tongue.gif

Vestya, gražus rinkinys, vasariškas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 23 kovo 2007 - 18:30
Labai dekoju uz atsakymus, norejau teveliui padaryti batukus, taciau isejo taip, kada dariau sau, o kadangi neivertinau tu 30 procentu, tai isejo matyt vaikui g.gif ir nezinia ar tie batukai i batukus panasus, veliau veliau, stengiausi formuoti su celofanais viduje, bet jie man kaip buvo ploksti, taip ir liko ploksti, kodel taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2007 03 23, 21:07)
Labai dekoju uz atsakymus, norejau teveliui padaryti batukus, taciau isejo taip, kada dariau sau, o kadangi neivertinau tu 30 procentu, tai isejo matyt vaikui g.gif ir nezinia ar tie batukai i batukus panasus, veliau veliau, stengiausi formuoti su celofanais viduje, bet jie man kaip buvo ploksti, taip ir liko ploksti, kodel taip? g.gif

na kazka ne taip darai.... bet tik per darba ir ismoksi viska velti, as tik is savo klaidu ir mokiausi... tai sablonas mazas, tai per anksti nuo jo nuemiau, tai per velai, tai nedaveliau, tai perveliau smile.gif kantrybes ir kitos, o gal dar kitos ir pavyks smile.gif Sablona reik didint 100% jeigu nori suveltu kokybisku slepeciu, su 30% - 50% tai cia nedavelimas juodas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 23 kovo 2007 - 23:22
QUOTE(Vilke @ 2007 03 23, 17:15)
issimatuok pvz batu pedos ilgi ir pridek minimum 30%. Geriausia paziurek pirma kiek tavo vilna traukiasi, gal reikes net 50% pridet ar daugiau wink.gif

Vilke, o pas tave kartais ne dukryte? Drauge, kai pirko man vilna pas tave, sake kad pas tave mergyte.... g.gif
Atsakyti
labas vakaras, o gal rytas ?
Spėkit ką veikiu ? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai po myto dar neatsigaunu lotuliukas.gif Jau taip smagu su visom susipažinti buvo 4u.gif Ir kitų darbelius labai naudinga gyvai pačiupinėti, šimtą kart gražesni visi nei nuotraukose thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas,
Vakarykštis susitikimas buvo tikrai šaunus,nors ir neišsprendėm poros svarbių klausimų, ypač vieno ( to svarbesnio mirksiukas.gif ).O kad nesupyktų moderatoriai dėl poster_offtopic.gif siūlau įspūdžiais pasidalinti ir visokius netiesiogiai su veltiniu susijusius klausimus aptarti čia:
VĖLĖJŲ KLUBAS

Vestya - labai įdomus papuošalų rinkinukas thumbup.gif Liuks mintis-tie trigubi paskirstytojai mirksiukas.gif
Atsakyti