Įkraunama...
Įkraunama...

Veliame

QUOTE(Neglaite @ 2007 03 23, 10:44)
Kadangi aš su sluoksna dar nebandžius  blush2.gif , tai man net klausimas toks neiškilo  rolleyes.gif , su karšiniu tik adatėlėm varau, labai thumbup.gif, nervus gerai apramina  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

tai žinok badymam ir nebandyk wink.gif neverta
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 23, 10:37)
labas rytas!!!
Nugi ir ko gi jus iki siol tylejot,kad taip smagu is karsinio adatelem baksnoti???? va prisipirkau karsinio ir pabandziau adatelem..ai kaip smagiai badosi..smile.gif))) uzvakar gime boruzele, vakar meskiukas.. taip smagu..smile.gif)))

Oi kaip laukiu mytuko...smile.gif)))

Prajuokinai lotuliukas.gif
bet kaip jau minėjau-ne su belekokiu karšiniu taip jau smagu biggrin.gif Jei nepamiršiu-įsimesiu kuokštelį pačiupinėjimui vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
Vo blyn, o aš nieko ir nepasiemiau velto blink.gif blink.gif
O į meet'ą planavau tiesiai iš darbo.... tai dabar nepriimsit ? verysad.gif

Plaukai pažadu bus susivėlę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 23 kovo 2007 - 11:19

As per ta badyma adatelemis niekaip rimtesniu daiktu nesuveliu, pabandziau ..... patiko, sedziu sau vakare po darbo prie TV ir baksnoju. Vis pagalvoju ... nu kokiais as cia dabar niekais uzsiimu, bet nusprendziu kad kai atsibos tada ir imsiuos kazko kito didesnio.
Darbeliai Jusu kaip visada puikus: Aurelia, Magic, Vaida P, Negalaite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visu ir neisvardinsiu, nes kol peskaitau ir pamirstu kieno ten darbas buvo.
Grazaus Jums pasibuvimo si vakara
gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 03 23, 09:58)
Magic blink.gif, tu tą šunį piešei ar iš vilnos išdėliojai? thumbup.gif clap_1.gif:

Niu va- "prisiprašiau" pagyrimų (kokia gėda... user posted image )
Visoms dėkui , už gerą žodį.
O piešinuką dėliojau , kaip gi kitaip... Netobulas jis... Ir rankinė pati dar tokia ... na yra prie ko prikibti, ir nemažai ... Bet kaip "pradedančiąjai" rankinėse, manau neblogai...
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 23, 11:19)

Plaukai pažadu bus susivėlę  ax.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif vis gi kas nors iš veltinio serijos lotuliukas.gif .
Kaip jums baltai pavydžiu, kad susibėgti galit. Na pasižadėkit, kad kitą susitikimą darysit savaitgalį ir mes, provincialės, galėsit prisijungti 4u.gif . Gero pasisėdėjimo, group.gif gossip.gif , minčių dalybų mirksiukas.gif 4u.gif .

Darbeliai kaip visad thumbup.gif .
Atsakyti
Aš turėčiau būti, vyras statybose šiandien, bet sakė, kad grįš išleisti, merginai mano jau geriau, gal tik užvalgė ko g.gif

Kokius įrankius pritaikot vėlimui? Aš čia kažkurią dieną kočėlą išsitraukiau, labai neblogai thumbup.gif Dar pamaniau, kad tas senoviškas lyginimui skirtas įrankis būtų gerai ax.gif
Atsakyti
Aurelia, fainos tapcės, vidinis dekoras labai gerai atrodo smile.gif
MAGIC, šunelis labai tikroviškas, įsivaizduoju, kiek kruopštumo reikia taip susidėlioti smile.gif

Gal primintumėte kurioj vietoj ir kelintą meetukas blush2.gif Labai norėčiau prisijungti, susipažinti 4u.gif , tik gaila nieko neturiu pasirodyti, gal tik rankinę tokią patrintą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 03 23, 12:31)
Gal primintumėte kurioj vietoj ir kelintą meetukas blush2.gif Labai norėčiau prisijungti, susipažinti 4u.gif , tik gaila nieko neturiu pasirodyti, gal tik rankinę tokią patrintą ax.gif

O tos zuikines tapkutes? ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 03 23, 13:12)
O tos zuikines tapkutes?  ax.gif  wub.gif

Na galvojau iš darbo tiesiai važiuoti, bet planai pasikeitė, teks namo užsukti su vaikais šiek tiek pabūti kol vyras grįš, tai gal ir pričiupsiu kartu
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 23, 11:55)
Aš turėčiau būti, vyras statybose šiandien, bet sakė, kad grįš išleisti, merginai mano jau geriau, gal tik užvalgė ko g.gif

Kokius įrankius pritaikot vėlimui? Aš čia kažkurią dieną kočėlą išsitraukiau, labai neblogai thumbup.gif  Dar pamaniau, kad tas senoviškas lyginimui skirtas įrankis būtų gerai ax.gif

Aha aš irgi kočėlą naudoju - gaminys ant burbuliuotos, ant viršaus burbuliuota, ir kočioju sau - man labai super thumbup.gif
Gaila kad išmestos visos skalbimo lentos senovinės, ot gerai būt pabrūžint thumbup.gif

O koks lyginimo įrankis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 23, 15:18)
Aha aš irgi kočėlą naudoju - gaminys ant burbuliuotos, ant viršaus burbuliuota, ir kočioju sau - man labai super  thumbup.gif
Gaila kad išmestos visos skalbimo lentos senovinės, ot gerai būt pabrūžint  thumbup.gif

O koks lyginimo įrankis ?  g.gif

Va toks 4u.gif
user posted image
user posted image

*Magic* -labai graži rankinė thumbup.gif
O papijonas kaip iš akies luptas -kaimynai 2 tokius "drugelius" vedžioja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 23 kovo 2007 - 15:13