labas rytas!!! Nugi ir ko gi jus iki siol tylejot,kad taip smagu is karsinio adatelem baksnoti???? va prisipirkau karsinio ir pabandziau adatelem..ai kaip smagiai badosi..))) uzvakar gime boruzele, vakar meskiukas.. taip smagu..)))
As per ta badyma adatelemis niekaip rimtesniu daiktu nesuveliu, pabandziau ..... patiko, sedziu sau vakare po darbo prie TV ir baksnoju. Vis pagalvoju ... nu kokiais as cia dabar niekais uzsiimu, bet nusprendziu kad kai atsibos tada ir imsiuos kazko kito didesnio. Darbeliai Jusu kaip visada puikus: Aurelia, Magic, Vaida P, Negalaite visu ir neisvardinsiu, nes kol peskaitau ir pamirstu kieno ten darbas buvo. Grazaus Jums pasibuvimo si vakara
Niu va- "prisiprašiau" pagyrimų (kokia gėda... )
Visoms dėkui , už gerą žodį.
O piešinuką dėliojau , kaip gi kitaip... Netobulas jis... Ir rankinė pati dar tokia ... na yra prie ko prikibti, ir nemažai ... Bet kaip "pradedančiąjai" rankinėse, manau neblogai...
vis gi kas nors iš veltinio serijos .
Kaip jums baltai pavydžiu, kad susibėgti galit. Na pasižadėkit, kad kitą susitikimą darysit savaitgalį ir mes, provincialės, galėsit prisijungti . Gero pasisėdėjimo, , minčių dalybų .
Aš turėčiau būti, vyras statybose šiandien, bet sakė, kad grįš išleisti, merginai mano jau geriau, gal tik užvalgė ko
Kokius įrankius pritaikot vėlimui? Aš čia kažkurią dieną kočėlą išsitraukiau, labai neblogai Dar pamaniau, kad tas senoviškas lyginimui skirtas įrankis būtų gerai
Aurelia, fainos tapcės, vidinis dekoras labai gerai atrodo MAGIC, šunelis labai tikroviškas, įsivaizduoju, kiek kruopštumo reikia taip susidėlioti
Gal primintumėte kurioj vietoj ir kelintą meetukas Labai norėčiau prisijungti, susipažinti , tik gaila nieko neturiu pasirodyti, gal tik rankinę tokią patrintą
Gal primintumėte kurioj vietoj ir kelintą meetukas Labai norėčiau prisijungti, susipažinti , tik gaila nieko neturiu pasirodyti, gal tik rankinę tokią patrintą
Aš turėčiau būti, vyras statybose šiandien, bet sakė, kad grįš išleisti, merginai mano jau geriau, gal tik užvalgė ko
Kokius įrankius pritaikot vėlimui? Aš čia kažkurią dieną kočėlą išsitraukiau, labai neblogai Dar pamaniau, kad tas senoviškas lyginimui skirtas įrankis būtų gerai
Aha aš irgi kočėlą naudoju - gaminys ant burbuliuotos, ant viršaus burbuliuota, ir kočioju sau - man labai super
Gaila kad išmestos visos skalbimo lentos senovinės, ot gerai būt pabrūžint
Aha aš irgi kočėlą naudoju - gaminys ant burbuliuotos, ant viršaus burbuliuota, ir kočioju sau - man labai super
Gaila kad išmestos visos skalbimo lentos senovinės, ot gerai būt pabrūžint