Įkraunama...
Įkraunama...

Pasibedavokim..Bet uzdekit!

manau, kad yra poreikis pakelti sita tema, tik gal ne visos zino kad tokia yra ax.gif
Atsakyti
BusVakare, nepabek!!! Rasau i AZ
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 12, 17:39)
prigeso tema. Gal pavargom bedavotis? Ot, kaip butu fainiai, kad nebereiktu... mirksiukas.gif

vat galiu pasibėdavot bigsmile.gif

aš esu pati profesionaliausia iš visų LAIKO MARINUOTOJŲ kokius tik pažystu

aš sugebėjau pusę metų paleist vėjais, prasėdėjau inete, čia ir SM didelis nuopelnas, na ir visokios smulkmenos laiko atžvilgiu, o vat pagrindinis tikslas mano padaryt diplominį darbą iki kurio gynimo liko tik mėnuo, o aš vos tik jį pradėjau doh.gif o darbo ten kokiems trims mėnesiams, na jei šito mėnesio skaičiuosiu, ne tik dienas bet ir naktis turėsiu beveik du mėnesius, du ne taip blogai, tai galiu vėl pamarinuot laiką bigsmile.gif

ir taip visada, kai prispaudžia terminai, tada aš balansuoju tarp isterijos ir pervargimo doh.gif galiausiai nugali miegas cool.gif
tai vat pasibėdavojau ax.gif
Atsakyti
Nemarinuok laiko ir pareik pas spurgytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 05 13, 14:24)
Nemarinuok laiko ir pareik pas spurgytes lotuliukas.gif

spurgytės puikiai marinuoja ir laiką bigsmile.gif ir dar mano pamarinuoja ir aš ir vat kas gaunas........einu paisterikuosiu, gal kokią lėkštę sudaužysiu, nes senosios pabodo blush2.gif
Atsakyti
NU, nu g.gif mano lėkštės irgi nemylimiausios, bet kas šukes rinks? g.gif nebent į šiūkšlių dėžę pataikyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Visgi parašysiu, kad iškelčiau temą taip ilgai nejudintą.

Mano motina tikriausiai neturi empatijos jausmo. Tikriausiai dėl to mes negalim sutarti.. Taip pat ji galvoja, kad aš jos nekenčiu, nors tai netiesa. Taip, jaučiu nusivylimą dėl jos kai kurių veiksmų, daugelio kaltinimų man ir nenoro suprasti. Bet nekęsti aš nemoku. Per stiprus žodis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 09 sausio 2009 - 17:24
is tiesu puiki ideja taigi gal daugiau prisijungs
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 04 15, 20:42)
is tiesu puiki ideja taigi gal daugiau prisijungs

Idėja nebloga, tik viešai pasibėdavoti ne visos nori g.gif
Atsakyti
taigi gal drasiau bus as pradesiu mirksiukas.gif
vakare suplanuoju kitai dienai darbus ir tik puse padarau ir pykstu kartais kad juk galejau paskirstyti darbus kitoms . Bet ne atrodo as greiciau padarysiu nes kai duosi koki teksta apie produkta parasyt ar pranesima pradeda klausinet doh.gif ir keleta valandu ach
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 04 16, 20:21)
taigi gal drasiau bus as pradesiu  mirksiukas.gif
vakare suplanuoju kitai dienai darbus ir tik puse padarau ir pykstu kartais kad juk galejau paskirstyti darbus kitoms . Bet ne atrodo as greiciau padarysiu nes kai duosi koki teksta apie produkta parasyt ar pranesima pradeda klausinet  doh.gif ir keleta valandu ach

man ir reikia zutbut planuot thumbup.gif
Atsakyti
tai gi pasiplanuoji ax.gif taciau kaip to plano laikytis doh.gif
Atsakyti