Įkraunama...
Įkraunama...

Pasibedavokim..Bet uzdekit!

prigeso tema. Gal pavargom bedavotis? Ot, kaip butu fainiai, kad nebereiktu... mirksiukas.gif
Atsakyti
kažin ar kada baiksim bėdavotis smile.gif man labiausiai trūksta optimizmo viskam, kartais atrodo viskas yra blogai ir nieko pakeisti negali ax.gif pavydžiu tiems žmonėms kurie yra linksmų plaučių. unsure.gif
Atsakyti
va atradau pasibedavojimu skyriu

man ir biski slegia liudesys kazkoks, truksta impulso aistros ir uzsidegimo

toks jausmas apima kai nori viska keisti, sena mesti lauk ir daryti viska nauja nauja

bet gyvenimas toks kad turi gyventi taip kaip iprasta pagal standartus ir reikalavimus

nenoriu eiti i gimtadieni, bet reikia nes draugu vaiko gimtadienis (o man jie visai ne draugai, tai draugao draugu vaiko gimtadienis) - nu tai turiu eiti nes bus negrazu is mano puses

o as kaip ozka nenoriu

va biski pasibedavojau unsure.gif
Atsakyti
Merginos, atvarykit i musu pozityvisciu skyreli. Ne vienai upa pakelem, susibendravom ir dejuot nustojom! Rimtai!!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 13, 12:09)
Merginos, atvarykit i musu pozityvisciu skyreli. Ne vienai upa pakelem, susibendravom ir dejuot nustojom! Rimtai!!

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2007 04 12, 18:59)
kažin ar kada baiksim bėdavotis smile.gif man labiausiai trūksta optimizmo viskam, kartais atrodo viskas yra blogai ir nieko pakeisti negali ax.gif pavydžiu tiems žmonėms kurie yra linksmų plaučių.  unsure.gif

Aš labai panašiai jaučiuosi ax.gif Irgi dažnai pavydu tiems, kurie visada geba būti linksmi, geros nuotaikos rolleyes.gif
O mane būtų galima pavadinti "viskuo nepatenkinta bambekle" unsure.gif taip dažnai reiškiu savo nepasitenkinimą doh.gif tai žiauriai vargina doh.gif bet tiesiog nieko negaliu padaryti su savimi - atrodo, nusiteikiu, kad va galvosiu pozityviai etc., bet bac ir išlenda tas nepasitenkinimas kuo nors doh.gif
Gal kuriai teko ką panašaus patirti ir rasti būdų išgyvendinti tokią bjaurią savybę? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uršulė @ 2007 04 14, 16:43)
Aš labai panašiai jaučiuosi  ax.gif Irgi dažnai pavydu tiems, kurie visada geba būti linksmi, geros nuotaikos  rolleyes.gif
O mane būtų galima pavadinti "viskuo nepatenkinta bambekle"  unsure.gif taip dažnai reiškiu savo nepasitenkinimą  doh.gif tai žiauriai vargina  doh.gif bet tiesiog nieko negaliu padaryti su savimi - atrodo, nusiteikiu, kad va galvosiu pozityviai etc., bet bac ir išlenda tas nepasitenkinimas kuo nors  doh.gif
Gal kuriai teko ką panašaus patirti ir rasti būdų išgyvendinti tokią bjaurią savybę?  ax.gif  4u.gif

as irgi is tu zmoniu bambekliu wacko.gif , depresucha daznai uzplaukianti doh.gif . Pozityviam mastymui reikia laiko mirksiukas.gif . Tiesiog skaityk geras pozityvias knygas, kurios duotu spyri i uzpakali ax.gif . Prisirasyk teigiamu fraziu, kad silpnumo momentais butu po ranka ir skaityk, skaityk biggrin.gif . Pamatysi mirksiukas.gif , nejucia bus vis geriau ir geriau rolleyes.gif .
na as taip darau ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 14 balandžio 2007 - 17:46
QUOTE(Uršulė @ 2007 04 14, 15:43)
Irgi dažnai pavydu tiems, kurie visada geba būti linksmi, geros
nuotaikos  rolleyes.gif
...bet tiesiog nieko negaliu padaryti su savimi - atrodo, nusiteikiu, kad va galvosiu pozityviai etc., bet bac ir išlenda tas nepasitenkinimas kuo nors  doh.gif
Gal kuriai teko ką panašaus patirti ir rasti būdų išgyvendinti tokią bjaurią savybę?  ax.gif  4u.gif

Uršule, jau tik negalvok, kad žmonės, kurie šypsosi ir gerai jaučiasi, tai gavo dovanų bigsmile.gif
Vidinė mūsų savijauta tai [/I], sugebėjimas priimti maloniai viską ir visus, bet pirmiausia save, o pasimokius priimti ir kitus. Jei tavo vidinė savijauta nėra gera, tu ir negali jaustis gerai. Galėčiau tai palyginti su ligoniu, kai jį kankina skausmas, nei lovoje, nei gyvenime jis niekaip negali rasti patogios padėties blink.gif Nuotaikų nepastovumas, bambėjimai ir priekaištai tikrai yra linkę ne tik dažnėti, bet ir intensyvėti. Pati jauti, kad jie tave jau vargina. Žmogus yra darnos siekinanti būtybė, būtėnt čia ir slypi jo ramybė. O tai, kas tą darną pažeidžia, yra kančios, nepasitenkinimo, dažnai net ligos šaltinis. Visos neurozės, depresijos kyla iš neišspręstų konfliktų. Kai ieškai sinonimo žodžiui vidinis konfliktas pirmiausia į galvą ateina žodis [i]draskymas.
Tai kad tai išgyventi - reikia labai daug dirbti su savimi, nes viskas priklauso nuo mūsų pačių. Dažnai pakanka tik iniciatyvos, net ir nedidelės (paskaityti knygas, kurios uždegs norą keistis ir gyventi kitaip! bigsmile.gif ), tada susitvarkys ir pasikeis mąstymas, įpročiai (nebesureikšminsi smulkmenų, valdysi nuotaiką, emocijas). Nuo to prasidės gilūs pasikeitimai, kurių nori.
To ir linkiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 15 balandžio 2007 - 11:19
o man sunku,kad as nelengvo charakterio,esu zuvis,todel megstu patyleti,tuomet aplinkiniai skundziasi kad nebendrauju su jais,noriu buti mylima,tuomet sako kad noriu per daug,esu egoiste,noriu kad mane suprastu,deja,labai daznai nesupranta,noriu patingeti,atsitraukti nuo visko,deja pedante mama nuolat mojuoja su pasluostem ir sluota,noriu buti geresne,deja vienai tai daryti sunku,o vos tik suklumpi,visi dar labiau smukdo su teiginiais kad as negaliu pasikeisti.
..nezinau,jauciu rasau nesamones,bet noriu kazkam pasakyti,gal kas patars,gal pasijuoks,nezinau
Atsakyti
Escada, jauciu, kad labai iskaudino tave tavo vaikinas, ir visas pasaulis nemielas atrodo. Dabar eidama miegot, prisimink, kad esi labai sauni mergina, ir patikek, si ateinanti savaite bus tau labai puiki. Ryt ryte pasakyk, siandie ivyks daug puikiu dalyku ir stenkis viduje, savyje sypsotis ir pamatysi, kaip viskas ima keistis.
Atsakyti
laba visom,
skaiciau skaiciau ir nusprendziau ir as savo uodega ikisti 4u.gif
nuolat skaitau postus apie pozityvu mastyma, jus visos saunuoles, kas ten rasot. Rimtai. Pati, tai jauciuosi per daug pasiparinus ir per mazai patirties pozityviam mastymo procese turinti, taigi tyliai kamputyje isputus akis skaitau, ka rasot smile.gif
Ir kilo man mintis... mastymas mastymu, turiu omeny pozityvizma. Bet manau, kad ir kaip susirashytum viska ant lapo ir tiketum, kad tai ivyks, vis tik reikia pries tai visus savo neramumus is dusios issishluoti. O tas procesas tikrai ne is maloniuju, bet, manau, kad tik per negeruma ateina gerumas. Zmogus turi is esmes isspresti savo vidinius konfliktus, ar bent jau suvokti is kur ir kodel jie kyla. Reikia ismokti ju nebebijoti, gal net su jais susidraugauti, jei neiseina visishkai ju pasalinti, o tada jau pirmyn planuoti ir tiketi savo sviesiu rytojum smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2007 04 16, 00:09)
o man sunku,kad as nelengvo charakterio,esu zuvis,todel megstu patyleti,tuomet aplinkiniai skundziasi kad nebendrauju su jais,noriu buti mylima,tuomet sako kad noriu per daug,esu egoiste,noriu kad mane suprastu,deja,labai daznai nesupranta,noriu patingeti,atsitraukti nuo visko,deja pedante mama nuolat mojuoja su pasluostem ir sluota,noriu buti geresne,deja vienai tai daryti sunku,o vos tik suklumpi,visi dar labiau smukdo su teiginiais kad as negaliu pasikeisti.
..nezinau,jauciu rasau nesamones,bet noriu kazkam pasakyti,gal kas patars,gal pasijuoks,nezinau

Nors tu ir žuvytė , bet kadangi aš irgi vandens ženklas ( vėžys) tai irgi esu labai panaši , bet kadangi jau gyvenu atskirai ir kas nors pamojuoje šluoste , tai liepiu pačiam ar pačiai tai padaryti ,jei nėra noro tai nieko ir nedarau . O kad taip dažnai nebūtų , nes galima depresiją įsigyti , tai ryte atsikėlusi pagalvoju apie ką nors teigiamo ( pvz. apie saulytę , žolytė )O kad mažai kalbi tai tik pliusas , daugiausia juk gerbiami žmonės tie kurie moka išklausyti, nesvarbu jei kartais jie ir negirgi ką sako. tongue.gif
Atsakyti