Įkraunama...
Įkraunama...

Pasibedavokim..Bet uzdekit!

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 03 20, 22:48)
agle,

mūsų šeimoj tarp mamaitės ir tėvuko ta pati problema. Tėvukas niekur neina, tik ant sofos rūgsta, o va mamaitė aktyvi labai. Tai ji padėjo ant jo, neva, gulėk, kad guli, o į visokius renginius eina arba su manimi, arba su draugėmis. Na, bet čia ne išeitis, jei tu nori pakeisti savo diedą, jo? mirksiukas.gif Galima imtis moteriškos taktikos: įkyriai, bet kartu ir meiliai murkti (ne zirzti, o murkti (zirzimas tik dar labiau suerzina)) jam panosėj, kad nori nueiti ten ir ten. Tai nuo to šiaip turėtų arba susileisti, arba netekti kantrybės. Abiejais atvejais turėtų sutikti su tavo pasiūlymu. Manyčiau. g.gif

Bet aš čionai ne profesionalė patarimuose, tai gal ką labiau patyrusios ir šeimyninį gyvenimą gyvenančios mergynos tau geriau patars bigsmile.gif

Nueiti tai aš turiu su kuo ir mano panelės jau didelės , bet taip man gražu kai eina už rankučių susikabinę vyresni ( nu ir pasakiau , kaip pencininkė) blink.gif Nu ką teks imtis moteriškų gudrybių ir dar dukras į tą reikalą įpainioti, o tai užsisedės . mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz pasiulymus, nuomones, palaikyma! blush2.gif Jus nuostabios group.gif Pabandysiu pasinaudoti bajm pasiulymu! Tikiu kad viskas bus gerai, kad man pavyks pasiekti tai ko noriu irnesakyk.gif
As pastebejau, kad man reikia didelio spyrio i sikna, kad pradeciau eit i prieki... doh.gif
Atsakyti
AGLE, aš tai nesiparinčiau, eičiau sau su vaikučiais kur noriu ir vsio. O vieną dieną, gal ir jam noras atsiras, kai pamatys, kad vienam liūdna ir nuobodu. O gal jis tiesiog pavargęs?

Kriste_k, svarbiausia tikėti, kad viskas bus OK. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 21 kovo 2007 - 09:50
QUOTE(123456 @ 2007 03 21, 10:49)
AGLE, aš tai nesiparinčiau, eičiau sau su vaikučiais kur noriu ir vsio. O vieną dieną, gal ir jam noras atsiras, kai pamatys, kad vienam liūdna ir nuobodu. O gal jis tiesiog pavargęs?

[

Pavargęs , kur gi ne , o su draugais lėkti į naktinius klubus ,tai nėra nuovargio schmoll.gif Penktadienį ir mes panos gal padarysim kokia vakarušką ar nulėksim į barą pasiausti rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai ryškiai trūksta optimizmo ;/ visur galiu įmatyt blogų ir neigiamų dalykų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 03 21, 21:27)
Man tai ryškiai trūksta optimizmo ;/ visur galiu įmatyt blogų ir neigiamų dalykų  doh.gif

Negerai nono.gif O savitaigos nebandei taikyti? Ar bent sąmoningai vyti tas neigiamas mintis šalin? Aš tai kaskart, kai pajuntu, jog vėl į galvą lenda įkyrios blogos mintys - užgožiu jas kitokiomsi mintimis. Paprasčiausiai pabandyk įžvelgti ko nors gero ten, kur jo gal ir nematai. Bet pirmas žingsnis būtų šypsena.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 03 21, 20:27)
Man tai ryškiai trūksta optimizmo ;/ visur galiu įmatyt blogų ir neigiamų dalykų  doh.gif

Kai bloga išgeriu kavos ir užsiimu visuomeniai naudingu darbu ( blizginu namus) tada sieloj šventė ir atsiranda naujų įdėjų ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat kai man būna liūdna ar sunku tvarkausi namus ir visus kampus.
Laaabai padeda išsikrauti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad kai susitvarkai namus, išsišvarini, atsikratai nereikalingų daiktų, tai išvalai ir namų aurą. Panašiai kaip kad kartu su šiukšlėm visus blogius pykčius išmeti, sušluoji, nuplauni. Tai nenuostabu, kad daugeliui palengvėja dūšioj susitvarkius namus. bigsmile.gif
Atsakyti
Kodel mus taip skaudina kitu zmoniu elgesys? Musu artimuju elgesys?
Ar tie kuriuos mes mylim labiausiai - labiausiai ir Skaudina?
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 27, 13:01)
Kodel mus taip skaudina kitu zmoniu elgesys? Musu artimuju elgesys?
Ar tie kuriuos mes mylim labiausiai - labiausiai ir Skaudina?

Nemanau, kad tie, kuriuos mylim labiausia skaudina. tiesiog jų elgesį labiausia analizuojam ir daugiausia iš jų tikimės. jei svetimas žmogus ką nemalonaus padaro ar pasako tiesiog numojame ranka ir nueiname, o jei artimas tada galvojam apie tai ir analizuojam.. O gal tas žmogus nė nenujaučia , kad įskaudino?
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 19, 19:52)
1. man nepatinka vienas mano charakterio bruožas
aš esu visada įsitikinus, kad tikslą galiu pasiekti per juodą darbą
t.y. norint pasiekti kad ir mažiausią tikslą man reikia įdėti labai daug pastangų, daug ką aukoti, ašarų išlieti, nervų sugadinti, fiziškai dirbti

2. gerai, kad greitai susiprotėjau, kad blogai elgiuosi kitų atžvilgiu, kad negalima užsiciklinti ties vienu dalyku, bet vis tiek nelengva

3. ant lapo išdėsčiau ko šiemet norėčiau pasiekti, susidariau planą prie kiekvieno tikslo doh.gif

1. Labai pagirtinas toks tikslo siekimas, kai tu įdedi tiek pastangų ir žiūri neatmestinai- pvz. tam, kad susirast kitą darbą, tu pasiryžai išmokti anglų kalbą.
Labai geras bruožas.

2. Tačiau pagal tavo situacijos išdėstymą atrodo, kad tu tikrai per daug "užsiciklini" prie to kito darbo troškimo, jeigu net tai tau trukdo gyventi.

3. Aš irgi rašausi ant lapo savo tikslus. Arba kai reikia priimti kokį sprendimą, rašau visus ir prieš. Labai geras metodas. mirksiukas.gif
QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 13:52)
ir dar nemoku džiaugtis mažyčiais dalykais

O šito galima išmokti. 4u.gif
QUOTE(agle @ 2007 03 21, 23:37)
Kai bloga išgeriu kavos ir užsiimu visuomeniai naudingu darbu ( blizginu namus) tada sieloj šventė ir atsiranda naujų įdėjų ax.gif

Man irgi padeda namų tvarkymas. thumbup.gif
QUOTE(Lucky81 @ 2007 03 24, 19:35)
Kažkur skaičiau, kad kai susitvarkai namus, išsišvarini, atsikratai nereikalingų daiktų, tai išvalai ir namų aurą. Panašiai kaip kad kartu su šiukšlėm visus blogius pykčius išmeti, sušluoji, nuplauni. Tai nenuostabu, kad daugeliui palengvėja dūšioj susitvarkius namus. bigsmile.gif

Va, reikėtų man tuo dažniau užsiimti. Taip norisi atsikratyti visų šiukšlių, bet turiu tokią kaupimo maniją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biufka: 27 kovo 2007 - 20:35