Įkraunama...
Įkraunama...

Pasibedavokim..Bet uzdekit!

pasirodo, visu mamos tokios... tongue.gif O paaiskinti labai paprasta: cia ta karta, kuri mate nepritekliu, kuri jaute nepastovuma ir nepatyre komforto, ka kalbeti apie dvasini komforta...
Ateina kita karta: tai cia 123456, Bajm, as ir kt...
Tos pesimistines nuotaikos lenda del to, kad mes savo auklejime nuo mazu dienu tai girdejome ir "ant to" augome. Kai igijome savo patirti ir prota, skiriame kas juoda- kas balta, bet prigimtis verziasi...

Lengva kazka keisti, kai mes suvokiam, kad kazka darom ne taip : niurzgam, bijom, jei geras darbas- tai bloga figura ir t.t. VISADA REIKTU PAZIURET I SAVE IS SONO. O is klaidu, kai pamatai, lengviau mokintis. Beprasmiska kazkam atvert akis, jei jis nemato savo problemu. Nu nemato, kad jis pesimistas, irzlus ir kitoks! Mane nervina, kai zmones randa savo poelgiams pasiteisinima (visi kalti tik ne jis, nes jis pasielge taip todel, kad.....)

Kaip sakant, neroduk vienu pirstu i kita, nes visi keturi atsukti i tave pati. Beanalizuojant save- galimi paksikeitimai. Nera nei vieno tobulo. Svarbu, kad zmones iesko, klausia, analizuoja.

O su tevais reik gyvent, ju nepakeisi. Mano santykiai su mama susitvarke pries gerus 2 metus. Ji dabar manim tik zavisi ir ATEINA KLAUST PATARIMO!!!! Nes.. nebepasakoju jai, kas yra blogai. Skambinu daznai, nes telefonu mes pasikeiciam gera informacija, o susitikus kartais netenku kantrybes ir savikontroles, reik det daug pastangu, kad (cia mano minusas riebus) Tad, savo rupesti ja perteikiu kita forma..

Papildyta:
o mano diedas smile.gif optimistas kaip ir as. Mes 2 metai nesibaram, svajojam tyliai - as garsiai-, jis imasi reikalus tvarkyt, as svajoju toliau. Taip ir pildosi musu norai.

Mes irgi nusipirkom sklypa. Svajojau apie isejima link misko. Toks sklypas ir buvo laisvas!! Dabar zinau, kokio namo norim. Atsivertem www. ir radom TIP TOP koki maciau vizijose!!! Zinau, kad interjeras bus japonisko stiliaus...
Atsakyti
QUOTE(yurgit@ @ 2007 03 20, 14:25)
Tikiuosiu, kad mano pozityviu minciu uzteks mums abiem. O gal tikrai reikia ji tiesiog ismokinti teigiamai mastyti? Pradeti nuo kazkokiu paprastu dalyku. Kad bent pabandytu, kad tai veikia.

oj, vyrai nemėgsta būti auklėjami
manau, kad tau nereikia pasiduoti vyro pasimizmui
būk optimiste ir ateis laikas, kai jis susiprotės, kad blogai elgiasi, kad taip griauna jųdviejų gyvenimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labi noriu, kad ateitų tas laikas, kai ir mano mama klaustų manęs patarimo..Tai taip miela... 4u.gif

Ir laaabai faina būti optimiste... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Ir dar - labai džiaugiuosi, kad MB taip pat NEPATAISOMAS optimistas.
Jis įkvepia mane savo mintimis ir idėjomis.
Atsakyti
Ir as noreciau pasisakyti! Ir as planuoju pakeisti darba, bet manyje yra kazkoks kirminas, kuris grauzia mane is vidaus, kad amn nepavyks ir t.t. Noreciau pakeisti darba, bet yra baime o jei kazkas nepasiseks, kazkoks nepilnavertiskumo kompleksas, baime...Ir kaip su tuo kovoti! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste_k @ 2007 03 20, 15:24)
Ir as noreciau pasisakyti! Ir as planuoju pakeisti darba, bet manyje yra kazkoks kirminas, kuris grauzia mane is vidaus, kad amn nepavyks ir t.t. Noreciau pakeisti darba, bet yra baime o jei kazkas nepasiseks, kazkoks nepilnavertiskumo kompleksas, baime...Ir kaip su tuo kovoti! doh.gif

paimk lapą ir užsirašyk, kas tau trukdo
kei parašysi, pagalvok apie priemones, kaip atsikratyti tų trukdžių

susidaryk veiklos planą, kaip ieškosi darbo ir dribk su savim
užsirašyk kokio darbo nori ir jo norėk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 20 kovo 2007 - 15:44
Bajm, Kriste_k, būtent, svarbu žinoti, kokio darbo nori.
O kaip BusVakare, sake, kas MŪSŲ, TAS MUS SUSIRAS, TIK REIKIA TRUPUTĮ KANTRYBĖS.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste_k @ 2007 03 20, 17:24)

Tai nesigraušk mirksiukas.gif Aš tai net nežinau, ko čia reiktų bijoti. Paprasčiausiai reikia tikėti savimi ir pastoviai galvoti, jog viskas tik į gerą. Pakeisti darbą yra puikus sprendimas. Juk vis vien anksčiau ar vėliau tektų keisti - nieko nėra amžina, o ir užsisėdėti vienoje darbovietėje, kaip specai teigia, yra nesveika. Taigi, dėk pareiškimą ir galvok, jog nuo tau bus tik geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 20 kovo 2007 - 15:58
Dujaukoke, TU kažkokia liksmesnė?
Fainaaa...labai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 18:02)
Dujaukoke, TU kažkokia liksmesnė?
Fainaaa...labai.
  4u.gif

Ugu. Viskas tik savo pačios labui assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 20 kovo 2007 - 16:10
TAAAIP lotuliukas.gif
Atsakyti
Užkniso mane diedas juodai , su tuo savo nenoru niekur eiti blink.gif Aksčiau vakaruškos , draugai, kelionės yra ką prisiminti. Dabar iš namų niekur , gali svajoti tyliai ar garsiai jokios naudos .Paskelbiau jam ultimatumą - į mėnesį vienas kultūrinis renginys ir ką galvojat . Ramu , nė klipt, pradėjau šantažuoti sakau susirasiu draugą teatrui , kinui koncertui , ojis ramus kaip belgas . Nu patarkit kaip susigražinti ankstesnį nenuoramą.
Atsakyti
agle,

mūsų šeimoj tarp mamaitės ir tėvuko ta pati problema. Tėvukas niekur neina, tik ant sofos rūgsta, o va mamaitė aktyvi labai. Tai ji padėjo ant jo, neva, gulėk, kad guli, o į visokius renginius eina arba su manimi, arba su draugėmis. Na, bet čia ne išeitis, jei tu nori pakeisti savo diedą, jo? mirksiukas.gif Galima imtis moteriškos taktikos: įkyriai, bet kartu ir meiliai murkti (ne zirzti, o murkti (zirzimas tik dar labiau suerzina)) jam panosėj, kad nori nueiti ten ir ten. Tai nuo to šiaip turėtų arba susileisti, arba netekti kantrybės. Abiejais atvejais turėtų sutikti su tavo pasiūlymu. Manyčiau. g.gif

Bet aš čionai ne profesionalė patarimuose, tai gal ką labiau patyrusios ir šeimyninį gyvenimą gyvenančios mergynos tau geriau patars bigsmile.gif
Atsakyti