Kaip jau pastebeta, visai populiaru kreiptis, diskutuoti, aiskintis, padeti, dalintis patirtim. Tik skirtumas sios temos tame, kad sprendima galima rasti is teigiamos-konstruktyvaus mastymo puses. Informacijos ir patirtes turim...
Yra skyrelis "uzdegantis", o cia tada tegu buna "pasibedavojimai" su pagalba.
Ar gerai?
Tiesiam nemokama pagalbos linija
Kelkim nuotaika toliau!
aš pradėsiu
man nepatinka vienas mano charakterio bruožas
aš esu visada įsitikinus, kad tikslą galiu pasiekti per juodą darbą
t.y. norint pasiekti kad ir mažiausią tikslą man reikia įdėti labai daug pastangų, daug ką aukoti, ašarų išlieti, nervų sugadinti, fiziškai dirbti
ir tai man trukdo gyventi
išsikeliu tikslą ir jau matau, kad man reikės įveikti N kliūčių
kaip kovoti su tokiu dalyku?
pvz. jau nuo rudens dairausi kito darbo
rugpjūtį atostogavau ir nusprendžiau, kad nuo rudens ieškosiuos darbo
atėjo ruduo ir parašiau cv, nusprendžiau, kad mano anglų silpna
ilgai ieškojau anglų kursų, gerai kad bent jau darbas apmokėjo, taip pat radau anglų mokytoją privačiai mokytis
taigi jau pusmetis kaip zubrinu anglų
anglų tobulinimasis atėmė nemažai laiko, nusprendžiau, kad nuo Naujų metų jau rimtai kibsiu į paieškas, nes anglų ryškiai sustiprėjo
po to nusprendžiau, kad reikia dirbti su savim, pradėjau kasdien skaityti pleputės konsultacijas, kaip elgtis ieškant darbo, kaip save pristatyti, t.t.
rezultatas yra - per pokalbį nepasimetu, ramiai pasakau savo nuomonę ir visada turiu atsakymą į bet kokį klausimą
nežinau, aš tiek daug dedu pastangų ieškant darbo, ir anglų, ir darbas su savim, ir maždaug įsivaizduoju kokio darbo norėčiau, vartau spaudą, internete žiūriu skelbimus, skaitau info forume, bet rezultatų kol kas nėra
aš žinau, kad kažkur yra tas darbas, bet aš blaškausi, bijau jį pražiopsoti, bet bijau ir į šūdą įlįsti
kurį laiką iš viso apie nieką negalėjau galvoti, draugas sako einam kur nors, o aš vis bliaunu, kad nieko nenoriu, tik kito darbo, niekas man nebuvo įdomu, nei atostogos, nei vestuvės, nei draugai
gerai, kad greitai susiprotėjau, kad blogai elgiuosi kitų atžvilgiu, kad negalima užsiciklinti ties vienu dalyku, bet vis tiek nelengva
ant lapo išdėsčiau ko šiemet norėčiau pasiekti, susidariau planą prie kiekvieno tikslo
tikiuosi supratot
man nepatinka vienas mano charakterio bruožas
aš esu visada įsitikinus, kad tikslą galiu pasiekti per juodą darbą
t.y. norint pasiekti kad ir mažiausią tikslą man reikia įdėti labai daug pastangų, daug ką aukoti, ašarų išlieti, nervų sugadinti, fiziškai dirbti
ir tai man trukdo gyventi
išsikeliu tikslą ir jau matau, kad man reikės įveikti N kliūčių
kaip kovoti su tokiu dalyku?
pvz. jau nuo rudens dairausi kito darbo
rugpjūtį atostogavau ir nusprendžiau, kad nuo rudens ieškosiuos darbo
atėjo ruduo ir parašiau cv, nusprendžiau, kad mano anglų silpna
ilgai ieškojau anglų kursų, gerai kad bent jau darbas apmokėjo, taip pat radau anglų mokytoją privačiai mokytis
taigi jau pusmetis kaip zubrinu anglų
anglų tobulinimasis atėmė nemažai laiko, nusprendžiau, kad nuo Naujų metų jau rimtai kibsiu į paieškas, nes anglų ryškiai sustiprėjo
po to nusprendžiau, kad reikia dirbti su savim, pradėjau kasdien skaityti pleputės konsultacijas, kaip elgtis ieškant darbo, kaip save pristatyti, t.t.
rezultatas yra - per pokalbį nepasimetu, ramiai pasakau savo nuomonę ir visada turiu atsakymą į bet kokį klausimą
nežinau, aš tiek daug dedu pastangų ieškant darbo, ir anglų, ir darbas su savim, ir maždaug įsivaizduoju kokio darbo norėčiau, vartau spaudą, internete žiūriu skelbimus, skaitau info forume, bet rezultatų kol kas nėra
aš žinau, kad kažkur yra tas darbas, bet aš blaškausi, bijau jį pražiopsoti, bet bijau ir į šūdą įlįsti
kurį laiką iš viso apie nieką negalėjau galvoti, draugas sako einam kur nors, o aš vis bliaunu, kad nieko nenoriu, tik kito darbo, niekas man nebuvo įdomu, nei atostogos, nei vestuvės, nei draugai
gerai, kad greitai susiprotėjau, kad blogai elgiuosi kitų atžvilgiu, kad negalima užsiciklinti ties vienu dalyku, bet vis tiek nelengva
ant lapo išdėsčiau ko šiemet norėčiau pasiekti, susidariau planą prie kiekvieno tikslo
tikiuosi supratot
dazniausiai, kai kazko bijai, taip ir atsitinka. Nes uzprogramuoji save tik tom baimes mintim. Uzsiciklinai! Atsipalaiduok! Esi ryztinga! Esi is tu, kurios geriausius dalykus pasiekia savo darbu. Tai nera blogai! Nes tokiu budu moki vertinti. Yra laimes vaikeliu, kuriems likimas pameto dovaneliu, bet jie taip ir nesupranta esmes. ..
Tu turi tiksla: darbas, anglu kalba. Nusiramink! Tobulek! Be streso, ramiai. KAS TAU PRIKLAUSO, ATSIRAS! Kas kazko siekia, visada pasiekia. Tau darbo paieska uzsitese, nes eikvoji be reikalo savo energija. Nurimk ir pasitikek, tada kaip mat atrasi savo darbo vieta.
O zingsnius pirmuosius del darbo vizijos jau padarei. Saunuole, kad net susirasei, kokio darbo nori. Paleisk ta nora! Darba gausi!
Nepamirsk tik pasidziaugti tuo ir su mimis!
Tu turi tiksla: darbas, anglu kalba. Nusiramink! Tobulek! Be streso, ramiai. KAS TAU PRIKLAUSO, ATSIRAS! Kas kazko siekia, visada pasiekia. Tau darbo paieska uzsitese, nes eikvoji be reikalo savo energija. Nurimk ir pasitikek, tada kaip mat atrasi savo darbo vieta.
O zingsnius pirmuosius del darbo vizijos jau padarei. Saunuole, kad net susirasei, kokio darbo nori. Paleisk ta nora! Darba gausi!
Nepamirsk tik pasidziaugti tuo ir su mimis!
Kaip gerai suprantu Tave, Bajm, aš taip pat dabar su tuo ir gyvenu, kad reikia pakeisti darbą...Galvoju apie tai kiekv. dieną ir taip pat kaip ir Tu galvoju, kad gal jau persistengiau...Nors vienas šansas dar yra, eisiu į vieną firmą dėl darbo jau net 4 kartą Na, keista kažkaip... Bet gal taip ir geriau...
Tikriausiai, čia viskas tik į gerą.
Tikriausiai, čia viskas tik į gerą.
Aš taip pat, tiesiog veikiu, kas man patinka ir nuo ko man būna gera ir tiek, o kaip sakė, BusVakare, KAS MANO TAS MANE SUSIRAS. TUO IR TIKIU. IR TO laukiu.
Bajm, sveikinam beistekant!!!
As pati savo vestuves planavau pagal savo scenariju.. Meniskai, ne su vaiku vystymu ir malku kapojimu.. O su saksofono muzika baznycioje...Jei reiks pagalbos- kreipkis! Padesim! Patirteis yra.
Dar vienas is mano uzsiemimu: vesti vakarus
As pati savo vestuves planavau pagal savo scenariju.. Meniskai, ne su vaiku vystymu ir malku kapojimu.. O su saksofono muzika baznycioje...Jei reiks pagalbos- kreipkis! Padesim! Patirteis yra.
Dar vienas is mano uzsiemimu: vesti vakarus
ačiū bus Vakare
labiausiai reikia tavo teigiamų minčių
jos tarsi yra spyris į užpakalį, labai padeda suformuluoti tiksliai, ko būtent aš noriu, ir nedejuoti
o tai juk svarbiausia
dar man labai trukdo tai, kad mano mama yra amžina pesimistė
jai visada yra blogai ir visur mato tik neigiamus dalykus
ji gi mano artimiausias žmogus, labai sunku atsiriboti
kartais aš irgi mėgstu būti pesimiste, dejuoti, kaltinti aplinkybes
bet neilgai
greitai suprantu, jog aš čia neva pati save teisinu, kodėl gyvenu taip, o ne anaip
ir pati nemėgstu dejuojančių žmonių
ir dar nemoku džiaugtis mažyčiais dalykais
šiuo metu tikrai esu patenkinta savo gyvenimu, esu laiminga, tik noriu kito darbo, nes noriu eiti į priekį, nes dabartiniame išsisėmiau
bet kai turėsiu tą darbą, vis tiek bus kažkaip ne taip (norėsiu gražesnės figūros, turiningesnio laisvalaikio)
labiausiai reikia tavo teigiamų minčių
jos tarsi yra spyris į užpakalį, labai padeda suformuluoti tiksliai, ko būtent aš noriu, ir nedejuoti
o tai juk svarbiausia
dar man labai trukdo tai, kad mano mama yra amžina pesimistė
jai visada yra blogai ir visur mato tik neigiamus dalykus
ji gi mano artimiausias žmogus, labai sunku atsiriboti
kartais aš irgi mėgstu būti pesimiste, dejuoti, kaltinti aplinkybes
bet neilgai
greitai suprantu, jog aš čia neva pati save teisinu, kodėl gyvenu taip, o ne anaip
ir pati nemėgstu dejuojančių žmonių
ir dar nemoku džiaugtis mažyčiais dalykais
šiuo metu tikrai esu patenkinta savo gyvenimu, esu laiminga, tik noriu kito darbo, nes noriu eiti į priekį, nes dabartiniame išsisėmiau
bet kai turėsiu tą darbą, vis tiek bus kažkaip ne taip (norėsiu gražesnės figūros, turiningesnio laisvalaikio)
Bajm, kartais Tavyje aš matau save...
Aš irgi turiu mamą pesimistę ir pati kartais ja tampu...fe...nenoriu ja būti...
Gal tai paveldima? Galvosiu, kad NEEE...
Va, pavyzdžiui dabar mes su sužadėtiniu turim nusipirkę namą...Ir ką - mano mama sako, kad jį reikia parduoti, nes visą gyvenimą turėsim mokėti tam prakeiktam, anot jos, bankui. O namas netgi nėra normaliai įrengtas. Kol kas jame neįmanoma gyventi...
O aš jai - čia tik pradžia ir viskas tik į gerą...Bus laikas, bus viskas sutvarkyta, o ta paskola tik lašas jūroj, bet pasakyk tu jai tai, kad gudrus... Jai tarodo kitaip ir viskas
Va, tada tai tikrai sunku, nes ji man artimiausias ir brangiausias žmogus šioj žemėj...Ir aš nenoriu, kad ji dėl NIEKO nervuotųsi..Man brangi jos sveikata...LABAI. O ji dar labiau...
Aš irgi turiu mamą pesimistę ir pati kartais ja tampu...fe...nenoriu ja būti...
Gal tai paveldima? Galvosiu, kad NEEE...
Va, pavyzdžiui dabar mes su sužadėtiniu turim nusipirkę namą...Ir ką - mano mama sako, kad jį reikia parduoti, nes visą gyvenimą turėsim mokėti tam prakeiktam, anot jos, bankui. O namas netgi nėra normaliai įrengtas. Kol kas jame neįmanoma gyventi...
O aš jai - čia tik pradžia ir viskas tik į gerą...Bus laikas, bus viskas sutvarkyta, o ta paskola tik lašas jūroj, bet pasakyk tu jai tai, kad gudrus... Jai tarodo kitaip ir viskas
Va, tada tai tikrai sunku, nes ji man artimiausias ir brangiausias žmogus šioj žemėj...Ir aš nenoriu, kad ji dėl NIEKO nervuotųsi..Man brangi jos sveikata...LABAI. O ji dar labiau...
Mano vyras kartais mane taip pat uzkrecia pesimizmo nuotaikom. Nors stengiuosi nepasiduoti. Labai svajoju apie nama. O jis iskarto mane nuleidzia ant zemes. Kada, uz ka, kaip...Bet dabar ismokau svajoti tyliai. Kad niekas neatimtu is manes svajones. Ir viena diena as isikraustysiu i savo svajoniu nama. Tiesiog zinau, kad taip bus...
QUOTE(yurgit@ @ 2007 03 20, 14:14)
Mano vyras kartais mane taip pat uzkrecia pesimizmo nuotaikom. Nors stengiuosi nepasiduoti. Labai svajoju apie nama. O jis iskarto mane nuleidzia ant zemes. Kada, uz ka, kaip...Bet dabar ismokau svajoti tyliai. Kad niekas neatimtu is manes svajones. Ir viena diena as isikraustysiu i savo svajoniu nama. Tiesiog zinau, kad taip bus...
sveika!
o mano diedas kaip tik atvirkščiai optimistas, niekada neprisigalvoja problemų
ir tai jis man padėjo pradėti dirbti su savim
tiesiog aš vieną dieną pastebėjau, jog aš visą laiką susiraukus, nepatenkinta, burbiu, dejuoju
ir kaip ilgai tokią galima mylėti?!!!
elkis pozityviai ir tikiuosi, kad diedas pradės imti pavyzdį iš tavęs
Tikiuosiu, kad mano pozityviu minciu uzteks mums abiem. O gal tikrai reikia ji tiesiog ismokinti teigiamai mastyti? Pradeti nuo kazkokiu paprastu dalyku. Kad bent pabandytu, kad tai veikia.