Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl?

Man labai gaila...net nezinau ka parasyti, sirdis verkia del jusu nelaimes. Laikykis brangioji! heart.gif stiprybes tau!
Atsakyti
Stiprybės tau ir visai šeimynai... heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
VaidaI,
kiekvienam zmogui skirti isbandymai,bet Dievas ju neduos per daug.Tik mamos,patyre tai,ka Tu,suvoks skausmo gelme.Linkiu Tau surasti jegu tai isgyventi,isjausti,isverkti...
Del isbandymu...Siuo metu Vezyje(kuris siejasi su moterimis,motinomis,kudikiais)yra Juodasis Menulis,taigi,motinystes sritis isties aptemdyta.Be to,Tavo gimimo diena Juodasis Menulis taip pat buvo Vezyje.

LILIT, ARBA JUODASIS MĖNULIS, VĖŽYJE
Jeigu Jūsų Lilit yra Vėžio ženkle, vadinasi, klaidos, pagundos praeityje gali būti susijusios su motinyste, kūdikiais: galbūt praeituose gyvenimuose kenkėte kitoms motinoms ar kūdikiams – juk žmonijos istorija pilna karų!.. Galbūt kenkėte sau, kaip motinai.
Bloga karma Vėžio ženkle gali būti susijusi su tamsia giminės praeitimi, svetimų kraštų nukariavimu, namų, miestų, šeimų griovimu, žemės atėmimu. Šiame gyvenime ypač reikėtų vengti nepagarbos moteriškam pradui, kūdikiams, tėvams, protėviams, tradicijoms, Tėvynei, jos istorijai. Dar viena sritis – tai nepagarba kapams, šventykloms, kitoms tautoms, jų kalbai, kultūrai, tradicijoms, nacionalizmas. Jei norite turėti laimingą šeimą, reikėtų ypač nuoširdžiai puoselėti savo gebėjimą rūpintis kitais, globoti, rodyti švelnumą, kurti jaukumą, gerbti bei laikytis ištikimybės.
Dar viena sritis, kuri susijusi su Lilit buvimu Vėžio ženkle, – tai moters kūno pardavimas, prostitucija arba tarpininkavimas, pagalba šiuose reikaluose. Tokie darbai taip pat atsispindės tolesnėje karmoje kaip nesėkmės šeimoje, giminėje, problemos su palikuonimis, vaisingumu.
Dar viena sritis, susijusi su Lilit Vėžyje, – tai pataikavimas baimėms, bailio karma, išdavystė iš sunaikinimo baimės. Labai svarbu šiame gyvenime ugdyti drąsą, netoleruoti savo baimių, aukos pozicijos. Lilit Vėžyje neretai rodo parazitavimo būdus, kai bandoma išsikovoti dėmesį ligomis, dramatizmu, neurozėmis, per tai susireikšminant, siekiant gauti dėmesį bei paramą ir patogiai gyventi nuolatinės aukos vaidmenyje. Reikėtų vengti verkšlenimo, sentimentalumo, kitų žmonių, ypač artimųjų, savinimosi, despotiškos meilės, nepaliekančios vietos laisvei, savarankumui. Šiuo atveju moteriškas pradas yra neharmoningas, pažeistas – arba jo yra per daug, arba per mažai: vienu atveju moteris, jautrumas, švelnumas bus paniekinti, kitu atveju bus leista išsikeroti sentimentalumui, bailumui, parazitavimui, arba moteriško prado despotiškumui. Jeigu Jūs visa tai jau praėjote, tuomet tiesiog puikiai atpažinsite savyje ir kituose minėtus trūkumus bei žinosite, kaip reikėtų padėti. Jei neigiama Lilit karma Vėžyje jau išbaigta, tai, atvirkščiai, ypač stengsitės padėti motinoms, ypač skriaudžiamoms, paliktiems kūdikiams, silpniesiems ir panašiai.


Atsakyti
Esu priblokšta.... sad.gif retai užsuku į šį skyrelį, todėl tik dabar pamačiau tavo temą... kažkaip keista, kad keletą dienų kaip tik apie jus galvojau, kaip einasi jums su mano Paulyte wink.gif jau pasiilgau jos šypsenėlės... Ir staiga tokią žinią randu... sad.gif Nežinau ar žodžiai gali ką pakeisti ar padėti.... tiesiog laikykis... kad ir kaip skaudu būtų.... mes moterys-mamos esam tokios stiprios.... tik tada kai susiduri su bėda -tai imi suvokti...
Atsakyti
Skaudu, sad.gif net žodžiu pritrukau. Bukit stiprus heart.gif heart.gif heart.gif .
Kaip rašė dar viena skaitytoja Megana "kiekvienam žmogui skirti išbandymai"- tik jie buna kaikurie per skaudus musu gyvenime. Nežinau, gal kvailokai pasirodysiu, bet nusipirk knyga ( Kaip isvalyti "Karmos Asotį"- Aleksandras Svijašas- butent šio autoriaus) paskaityk gal ji pakeis tavo -tavo seimos gyvenima. Ši knyga man kaip pagalbininkė mano nelaimems (aišku tavo skausmas baisesnis nei mano).

Nuoširdžiai užjaučiu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emazoji: 04 vasario 2005 - 20:35
Miela Vaida, labai liūdna kai taip atsitinka, kai žmogutis, kurio taip laukiai, mylėjai , su juo kalbėjaisi staiga tave palieka ir lieka tuštuma, liūdesys, skausmas. As asmeniškai tavęs nežinojau, nepažinojau, bet perskaičius Ramunnes žodžius atsiverčiau kalendorių gruodžio mėnesį, nes tu juk vienintelė nėštukė jame su dukryte ant rankų.
Gyvenimas nesustoja, jis eina toliau. Tu turi nuostabią, gražią, mielą mergytę, ji Tavo džiaugsmas. Stenkis neatsisukt atgal, o žvelgt tik i priekį.
Atsakyti
Mano istorija labai panaši, gal net skaudesnė. aš išnešiojau visą nėštumą savo berniuką, ir tik tada kai nuvažiavau i kauno klinikas gimdyti daktarai pamatė, kad mano kūdikėlis apsigimęs. Diagnozė skambėjo siaubingai, pro ašaras nieko nemačiau, bet dar turėjau viltį, kad iš karto gimusiam vaikučiui darys operaciją(mat jam buvo diafragminė išvarža). Gimdžiau su didžiule baime... Labiausiai bijojau kad jis neužgestų iš kart tik išvydęs pasaulį- prie mano akių. Deja... Mano mažylis išgyveno tik nepilną parą, pasirodo jog gydytojai nieko negalėjo padaryti... cry.gif Dėkoju dievui, kad jis davė laiko mums Neduką pakrikštyti. Negalima įsivaizduoti ką man teko išgyventi, ir ką išgyvenu iki šiol... Nuo šios nelaimės praėjo 3 mėn. ir aš labai noriu antro kūdikėlio, bet beprotiškai bijau kad ir vėl gali atsitikti kas nors panašaus. Net buvo mintis, kad gal koks prakeiksmas ant manęs kritęs... Labai suprantu ir nuoširdžiai užjaučiu visas mamas, kurios neteko mažylių... Gal kas nors atsilieptų kam panaši situacija buvo? Labai laukiu...
Atsakyti
QUOTE(daskeviciai @ 2005 03 05, 19:19)
Mano istorija labai panaši, gal net skaudesnė. aš išnešiojau visą nėštumą savo berniuką, ir tik tada kai nuvažiavau i kauno klinikas gimdyti daktarai pamatė, kad mano kūdikėlis apsigimęs. Diagnozė skambėjo siaubingai, pro ašaras nieko nemačiau, bet dar turėjau viltį, kad iš karto gimusiam vaikučiui darys operaciją(mat jam buvo diafragminė išvarža). Gimdžiau su didžiule baime... Labiausiai bijojau kad jis neužgestų iš kart tik išvydęs pasaulį- prie mano akių. Deja... Mano mažylis išgyveno tik nepilną parą, pasirodo jog gydytojai nieko negalėjo padaryti...  cry.gif Dėkoju dievui, kad jis davė laiko mums Neduką pakrikštyti. Negalima įsivaizduoti ką man teko išgyventi, ir ką išgyvenu iki šiol... Nuo šios nelaimės praėjo 3 mėn. ir aš labai noriu antro kūdikėlio, bet beprotiškai bijau kad ir vėl gali atsitikti kas nors panašaus. Net buvo mintis, kad gal koks prakeiksmas ant manęs kritęs... Labai suprantu ir nuoširdžiai užjaučiu visas mamas, kurios neteko mažylių... Gal kas nors atsilieptų kam panaši situacija buvo? Labai laukiu...

labas
skaiciau tavo istorija ir verkiau...
isivaizduoju kaip sunku gyventi su tokiu skausmu...
esu psichologe, bet tokios netekties atveju nieko orgianalaus nepasakysiu. Stiprybes tau ir istvermes...
Atsakyti
Dekui mamytes..vis ilendu paskaitineju, bet jau trys menesiai kai pasaulis ateme dukryte...

Staarm, tas kalendorius ir nuotrauka jame, kur as su pilvuku liks atsiminimas amzinai... sad.gif
Atsakyti
Noriu ir as pasidalinti savo skausmu su jumis...

As irgi balandzio 1 d., penktadieni, privaryta skatinamuju per 4 val. pagimdziau 20 sav. savo mergyte, ji buvo sveika...o priezasties dar nezinau kas atsitiko. Laukiu gydytoju isvadu...Bet ko jos bevertos kai musu taip trokstamas kudykis pavirto angeliuku cry.gif cry.gif cry.gif
stai ka atiunte man viena forumo lankytoja:

angelui...kuriam nelemta buvo pamatyti saule...


Tavo zaislai nebuty...
Taip noreciau juos paliesti...
Tik nepabirus liudesy
I Tave rankas istiesiu...

Maciau-
nukrito zvaigzde
Tau delnan...
Artuma sviesi-
Tavo sypsena man...

Pried. "Mama,ko tu verki?..
...man gera cia-
neuzmirstuoles zydi
kaip ir ten,
kur tu esi...
nesmerk dangaus-
as pamilau Ji..."

Geltono vejo sparnuose
Tave pavasariai apglebs...
Parodysiu jura Tau...marias...
...ir tylia savo jausmo gela...

Palengva istirpsta rasa...
mano Angelas sklando salia...
...jauciu Tave
ir Tavo sypsena...

Pried."Mama,ko tu verki?..
Atsakyti
Labai nuostabūs žodžiai,tik gaila,kad toks baisus likimas.
Atsakyti
Vaidut, užjaučiu tave verysad.gif . Linkiu stiprybės Tau ir Tavo šeimai wub.gif
Atsakyti