Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Gimdziau mazylyje pries 7menesius,pas gyd.Andriusiene.Likau patenkinta viskuo.Gydytojai mokejau 500,uz epidurini 200.Gydytoja parupino vienviete palata su balkonu:)
Atsakyti
QUOTE(ega999 @ 2008 02 16, 23:08)
Gimdziau mazylyje pries 7menesius,pas gyd.Andriusiene.Likau patenkinta viskuo.Gydytojai mokejau 500,uz epidurini 200.Gydytoja parupino vienviete palata su balkonu:)

O tareisi su gydytoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyna @ 2008 02 15, 09:26)
Kaip tik vakar nuvaziavome pasidaryti vardan ramybes dar viena ultragarsa  i Mazylį, tai paskui gydytoja mielai aprode ir gimdyklas, kviete gimdyti pas juos. Na tikrai gimdykla tikrai jauki, grazi. Buvau nutarusi gimdyti klinikose, bet vakar is tiesu padejau taska svarstymams. Taciau kazkur forume skaiciau, kad Mazylyje po gimdymo kudikio is kart nededa mamai ant krutines . Man tai atrodo gan svarbu, ar galite gimdziusios pasakyti, kaip is tiesu yra?  g.gif

Zinoma, kad deda, tikrai del to nepergyvenk smile.gif
Atsakyti
smile.gif sveikutes mamytes smile.gif
as gimdziau MGN pries 10 men likau viskuo patenkinta. nors gimdymas buvo gan ilgas 16 val is ju gimdykloje praleidau 8.5 val pasikeite dvi pamainos ne vienai pamainos gyd ar akuserei nemokejau isskyrus nuskausminima 200 lt blush2.gif ta diena ir nakti gimde labaaaii daug gimdyviu bet gyd prieziura buvo nuostabi o ir vyras salia prabuvo visa laika labai juo didziuojuosi nes labai padejo ir palaike wub.gif wub.gif tai kitus leliukus jau kai suplanuosim tik tai siuose gimdymo namuose ir gimdysim wub.gif wub.gif wub.gif
sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyna @ 2008 02 15, 09:26)
Kaip tik vakar nuvaziavome pasidaryti vardan ramybes dar viena ultragarsa  i Mazylį, tai paskui gydytoja mielai aprode ir gimdyklas, kviete gimdyti pas juos. Na tikrai gimdykla tikrai jauki, grazi. Buvau nutarusi gimdyti klinikose, bet vakar is tiesu padejau taska svarstymams. Taciau kazkur forume skaiciau, kad Mazylyje po gimdymo kudikio is kart nededa mamai ant krutines . Man tai atrodo gan svarbu, ar galite gimdziusios pasakyti, kaip is tiesu yra?  g.gif

Deda leliuka deda wub.gif Nepamirstamas jausmas wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as gimdyti planuoju butent mazyli smile.gif bet va idomu, jei as nesiruosiu tartis su jokiu gyd. man aprodytu vistiek kas nors gimdyklas palatas ir pan? nesinori atvaziuoti jau gimdymui o neisivaizduoju kaip ten kas atrodo vidui 4u.gif o jeigu man nepatiktu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare555 @ 2008 02 20, 11:39)
sveikutes  4u.gif
as gimdyti planuoju butent  mazyli smile.gif bet va idomu, jei as nesiruosiu tartis su jokiu gyd.  man aprodytu vistiek kas nors gimdyklas palatas ir pan?  nesinori atvaziuoti jau gimdymui o neisivaizduoju kaip ten kas atrodo vidui  4u.gif  o jeigu man nepatiktu..  doh.gif

Aprodys, jei tik panoresit. Kaune daug konkuruojanciu gimdymo namu ir visi nori, todel visi suinteresuoti, kad rinktusi butent juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2008 02 20, 17:00)
Aprodys, jei tik panoresit. Kaune daug konkuruojanciu gimdymo namu ir visi nori, todel visi suinteresuoti, kad rinktusi butent juos  smile.gif

tai labai gerai tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyna @ 2008 02 15, 11:26)

padeda wub.gif pries pora savaiciu gimdziau mazylije
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2008 02 20, 15:00)
Aprodys, jei tik panoresit. Kaune daug konkuruojanciu gimdymo namu ir visi nori, todel visi suinteresuoti, kad rinktusi butent juos  smile.gif

Uch, net ir cia konkurencija biggrin.gif
Atsakyti
As prie pora men gimdziau Mazylyje. Likau labai patenkinat visu personalu thumbup.gif Gimdziau pas gyd. Sutku, nesitarus. Daviau gyd. noredama atsidekoti 200Lt , 100Lt akuserei, 50 Lt anesteziologei ir 200 lt uz epidura.
Atsakyti
QUOTE(Miciolita @ 2008 02 24, 12:17)
As prie pora men gimdziau Mazylyje. Likau labai patenkinat visu personalu  thumbup.gif  Gimdziau pas gyd. Sutku, nesitarus. Daviau gyd. noredama atsidekoti 200Lt , 100Lt akuserei,  50 Lt anesteziologei ir 200 lt uz epidura.

Noreciau ir as pas ji papulti, girdejau geru atsiliepimu... Tik kolege mane suglumino: sake, jei vaziuoji gimdyti nesusitarus su gydytoju, tai gimdyma priima rezidentai (lyg taip vadinasi jie)... g.gif
Atsakyti