Gimdziau mazylyje pries 7menesius,pas gyd.Andriusiene.Likau patenkinta viskuo.Gydytojai mokejau 500,uz epidurini 200.Gydytoja parupino vienviete palata su balkonu:)
QUOTE(ega999 @ 2008 02 16, 23:08)
Gimdziau mazylyje pries 7menesius,pas gyd.Andriusiene.Likau patenkinta viskuo.Gydytojai mokejau 500,uz epidurini 200.Gydytoja parupino vienviete palata su balkonu:)
O tareisi su gydytoja?

QUOTE(jurgyna @ 2008 02 15, 09:26)
Kaip tik vakar nuvaziavome pasidaryti vardan ramybes dar viena ultragarsa i Mazylį, tai paskui gydytoja mielai aprode ir gimdyklas, kviete gimdyti pas juos. Na tikrai gimdykla tikrai jauki, grazi. Buvau nutarusi gimdyti klinikose, bet vakar is tiesu padejau taska svarstymams. Taciau kazkur forume skaiciau, kad Mazylyje po gimdymo kudikio is kart nededa mamai ant krutines . Man tai atrodo gan svarbu, ar galite gimdziusios pasakyti, kaip is tiesu yra? 

Zinoma, kad deda, tikrai del to nepergyvenk

as gimdziau MGN pries 10 men likau viskuo patenkinta. nors gimdymas buvo gan ilgas 16 val is ju gimdykloje praleidau 8.5 val pasikeite dvi pamainos ne vienai pamainos gyd ar akuserei nemokejau isskyrus nuskausminima 200 lt

sekmes visoms

QUOTE(jurgyna @ 2008 02 15, 09:26)
Kaip tik vakar nuvaziavome pasidaryti vardan ramybes dar viena ultragarsa i Mazylį, tai paskui gydytoja mielai aprode ir gimdyklas, kviete gimdyti pas juos. Na tikrai gimdykla tikrai jauki, grazi. Buvau nutarusi gimdyti klinikose, bet vakar is tiesu padejau taska svarstymams. Taciau kazkur forume skaiciau, kad Mazylyje po gimdymo kudikio is kart nededa mamai ant krutines . Man tai atrodo gan svarbu, ar galite gimdziusios pasakyti, kaip is tiesu yra? 

Deda leliuka deda

sveikutes
as gimdyti planuoju butent mazyli
bet va idomu, jei as nesiruosiu tartis su jokiu gyd. man aprodytu vistiek kas nors gimdyklas palatas ir pan? nesinori atvaziuoti jau gimdymui o neisivaizduoju kaip ten kas atrodo vidui
o jeigu man nepatiktu..

QUOTE(gintare555 @ 2008 02 20, 11:39)
sveikutes
bet va idomu, jei as nesiruosiu tartis su jokiu gyd. man aprodytu vistiek kas nors gimdyklas palatas ir pan? nesinori atvaziuoti jau gimdymui o neisivaizduoju kaip ten kas atrodo vidui
o jeigu man nepatiktu.. 

Aprodys, jei tik panoresit. Kaune daug konkuruojanciu gimdymo namu ir visi nori, todel visi suinteresuoti, kad rinktusi butent juos

QUOTE(nesuper @ 2008 02 20, 17:00)
Aprodys, jei tik panoresit. Kaune daug konkuruojanciu gimdymo namu ir visi nori, todel visi suinteresuoti, kad rinktusi butent juos 

tai labai gerai tada

QUOTE(jurgyna @ 2008 02 15, 11:26)

padeda

QUOTE(nesuper @ 2008 02 20, 15:00)

Uch, net ir cia konkurencija

As prie pora men gimdziau Mazylyje. Likau labai patenkinat visu personalu
Gimdziau pas gyd. Sutku, nesitarus. Daviau gyd. noredama atsidekoti 200Lt , 100Lt akuserei, 50 Lt anesteziologei ir 200 lt uz epidura.

QUOTE(Miciolita @ 2008 02 24, 12:17)
As prie pora men gimdziau Mazylyje. Likau labai patenkinat visu personalu
Gimdziau pas gyd. Sutku, nesitarus. Daviau gyd. noredama atsidekoti 200Lt , 100Lt akuserei, 50 Lt anesteziologei ir 200 lt uz epidura.

Noreciau ir as pas ji papulti, girdejau geru atsiliepimu... Tik kolege mane suglumino: sake, jei vaziuoji gimdyti nesusitarus su gydytoju, tai gimdyma priima rezidentai (lyg taip vadinasi jie)...