Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(vilijag321 @ 2007 03 25, 12:51)
sveikutes 4u.gif
sveikinu visas su tokiu pasakišku oru smile.gif
Esu naujokė, tačiau jau tuoj turėsiu mažą leliuką(berniuką) tongue.gif
labai norečiau paklausti, gal kam teko susidurti su gyd. R.Riauka mažylio GN?skaitinėjau skaitinėjau bet nieko apie jį neradau.. g.gif

Aš pas jį gimdžiau (buvau susitarus) ir galiu tik geru žodžiu jį paminėti. Jai kada dar gimdyčiau tikrai pas jį prašyčiaus. Man patiko, kad jis be jokių išvedžiojimų paaiškina situaciją pasako visus už ir prieš. Per gimdymą jaučiausi labai rami, "kaip už tvirto vyro pečių", juk moterys suskysta tokiais atvejais o jis taip ramiai kad ir aš apsiraminau. Ir po gimdymo kiekvieną dieną aplankydavo. Nu tikrai super. labai dėkinga jam 4u.gif
Atsakyti
aš tai gimdžiau prieš 5 metus, tai gal kas ir pasikeitė, bet niekam nieko nemokėjau, išskyrus už nuskausminimą 200 Lt. bet tai buvo mano pasirinkimas. O kad už palatą reikia mokėti, tainnieko nežinau: gulėjau viena vienvietėj, šalia tualetas, dušas, žodžiu viskas OK. Niekas per daug nešokinėjo, bet kaip kažkuri sakį - pagalbos visada sulaukdavau. Žodžiu man patiko
Atsakyti
Šiuose GN pasaulį išvydo du mano vaikučiai.
Teko bendrauti su dauguma gydytoju, visi šaunūs žmonės.
Asmeniškai man labiausiai patinka gydytoja Aušra Janavičienė thumbup.gif
Man ten patiko ir aplinka, ir personalas.
Kažkas rašė, kad vaikų gydytojas ten labai nekalbus, matyt toks jo būdas, bet paklaustas jis viska paaiškina, papasakoja.
Sėkmės visiems ten dirbanties ir apsilankantims smile.gif

Beja, abu kartus gulėjau dvivietėse palatose, viskas normalu, mokėti nereikėjo už nieka. WC ir dušai labai travkingi ir patogūs.
Atsakyti
mano stebukliukas irgi cia gime:) cia super:)
Atsakyti
QUOTE(gaige @ 2007 04 08, 16:09)
aš tai gimdžiau prieš 5 metus, tai gal kas ir pasikeitė, bet niekam nieko nemokėjau, išskyrus už nuskausminimą 200 Lt. bet tai buvo mano pasirinkimas. O kad už palatą reikia mokėti, tainnieko nežinau: gulėjau viena vienvietėj, šalia tualetas, dušas, žodžiu viskas OK. Niekas per daug nešokinėjo, bet kaip kažkuri sakį - pagalbos visada sulaukdavau. Žodžiu man patiko

Kakzada buvo taip. Dabar I mazyli vaziuoja is visos Lietuvos, todel vienveites su dusais ir tualetais palatos yra mokamos...
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 03 19, 16:14)
Sena tema

Tęsiam toliau  :)

As taip pat noriu pasidziaugti, kad mano mazylis gime siuose GN. Susitarusi su konkrecia gydytoja ar akusere nebuvau. Kad nesitarsiu, supratau pamokeles apie gimdyma metu. Ja vedusi akusere tikrai neskatino tartis; labiau ragino, kad gimdyme dalyvautu vyras, nes cit. “saremio metu jokia akusere jusu taip neapkabins ir nepriglaus kaip vyras”. Paaiskino ir tai, kad gimdymo namai uz gimdyve gauna pinigus – 460 LT – is SoDros. Taigi nesitariau. Aisku, gimdymo terminui atejus ir praejus (turejau gimdyti 01.21, o pagimdziau tik 01.26) ne karta pyktelejau ant saves, kad nesu susitarus, vis dingteledavo, kad dabar butu ramiau laukti, gal gydytoja ka patartu ir pan. Praejus dienai po termino, paskambinau i “Mazyli”, paklausiau, ka tokiu atveju daryti. Mane nuramino ir patare po poros dienu pas juos apsilankyti, jei gimdymas dar neprasides. Taip ir padarem. Po keliu dienu priemime mane apziurejo gyd. Z. Jackoniene. 10 min. paklause vaikucio sirdeles, o kadangi viskas buvo gerai, tai paleido namo ir liepe atvaziuoti dar po keliu dienu, net jei gimdymas ir neprasidetu. Bet jau tiek laukti nereikejo. Kita diena 7 val. ryto pradejus begti vandenims, nuvaziavome i “Mazyli”. Kadangi gimdymo veikla vis dar nebuvo prasidejusi, o veliau jau skatinant, gimdos kaklelis nei trumpejo, nei platejo, gimdykla uzememe mazdaug sesiolikai valandu. Taip susipazinome su trimis personalo pamainomis. Ir visu ju darbu likome patenkinti. Taip pat teko susipazinti ir su anesteziologe – nors saremiai man nepasirode labai skausmingi, gydytoja patare isbandyti epidura kaip skatinamuosius. Epiduras siek tiek pagerino padeti – kaklelis letai letai eme minksteti ir jau buvo sutrumpejes iki 1 cm, bet tada eme kristi vaikucio sirdies tonusai, ir personalas nerizikavo – padare Cezario pjuvi.
Gimdymo namuose su mazyliu pabuvome 6 dienas – po Cezario laiko ilgiau. Tuo labai dziaugiuosi, nes ilgiau budama ismokau ir suzinojau daug naudingu dalyku. Ko gero, svarbiausia, ko ismokau, tai kaip gerai paduoti vaikuciui kruti. Labai bijojau, kad neismoksiu ir po to bus sunku, nes maciau, kaip del maitinimo kankinasi ne viena mano drauge ir pazistama. O man tikrai pasiseke, nes nezinau, ka reiskia nugrauzti ar net kruvini speneliai. Ir uz tai esu dekinga “Mazylio” naujagimiu sesutems.
Is pradziu labai liudejau, kad negavome vienvietes palatos – gimdziau per pati pika. Bet palatos kaimyne pasitaike labai draugiska moteris, tai ir si problema issisprende. Paskutine diena, kai ji su savo mazyle jau buvo isvykusi namo, man buvo tikrai liudna vienai. Dabar, ko gero, jau net ir nenoreciau i vienviete.
Pabaigai dar karta noriu padekoti visam “Mazylio” personalui bendrai, nes daugumos net pavardziu neisidemejau. Visi tiek gimdymo metu, tiek ir po jo man ir mano Zygimantui buvo labai demesingi ir geri. Aisku, as ir pati viskuo domejausi, visko issiklausinejau; pamenu, mes trise – as, mano vyras ir palatos kaimyne – vienos gydytojos issiklausinejom apie naujagimiu gelta, ir kodel vieniems kudikiams ji pavojinga, o kitiems – ne. Ir ji buvo tokia sauni, kad nepagailejo mums savo laiko ir viska paaiskino taip, kad nebudami medikai suprastume.
Atsakyti
As irgi gimdziau Mazylio GN,pas gydytoja A.Janaviciene.Esu jei labai dekinga, kad padejo mano leliukui isvysti si pasauli,nuostabi gydytoja,labai rupinosi visa laika,ir net po gimdymo uzeidavo paklausti kaip mums einasi.Gimdyklos visai neblogos,tikrai nepasijauciau kaip ligoninei,gulejau vienvietei palatoj thumbup.gif
Atsakyti
Smagu, skaityti, kad apie šiuos gimdymo namus tiek daug gerų atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
siuose gimdymo namuose gimdziau vasario pabaigoj ir likau labai patenkinta. susitarus buvau is anksto, todel prieziuros tikrai netruko, personalas labai malonus, labai patiko ir daktera ir akusere ir anesteziologe, kurios labai padejo.gimdymas buvo su komplikacijom todel dekoju daktarei kad viskas buvo gerai. gulejau palatoje su dar viena moterim, bet ir gerai, nes kadangi tai pirmas mano vaikelis tai buvo daug drasiau, be to sunkiai vaiksciojau pirma diena tai ji man dar ir padejo. smile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

man Mazylyje 04 06d. dare planini cezari. Zinot, kazkaip maniau, kad sventes tai bus tik budinti akusere ir viskas, taciau buvau maloniai nustebinta prieziura. Viskas tikrai puiku tiek per operacija, tiek intensyvios prieziuros palatoje, tiek veliau ... O dar ziurint is tos puses, kad niekam nieko papildomai nemokejau g.gif Tik va uz palata dviviete mokejau (para 50 Lt), kadangi sudetinga vaikscioti buvo , be to labai norejosi ramybes blush2.gif
Tai va tokios tokeles ... Tikrai labai didelis dekui visam Mazylio gimdymo namu personalui uz ju rupesti, kantrybe bei issames konsultacijas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2007 03 19, 23:13)
O gal žinot ar nėštumo metu susirgus yra vienviečių palatų,ar tik po kelias?Įdomu kokia ten padėtis.Gal gulėjot kas?

Vienvieciu yra, pati gulejau:) su dusu, WC, TV ir saldytuvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ravada @ 2007 04 02, 15:51)
sveikos matytes, esamos ir busimos lotuliukas.gif
as norejau pasakyti, kad as ir mano kelios drauges pries mane gimdeme pas ta pacia gydytoja Mazylio g.n., pas gyd.Kapustiene, buvome patenkintos- visos! noreciau padekoti net siai gydytojai, kad po 24 val darbo- dar po 3 val nakties darbo- ji prieme mano gimdyma!!! Labai dekoju ir slauga, ir gimdymu, ir po 2 menesiu atvykus i apziura- mane apziurejo nemokamai!  aciu

as taipat gimdziau pas sia nerealia gydytoja

QUOTE(vaida L @ 2007 04 04, 08:06)
Aš ir gimdžiau Mažylio gimdymo namuose ir esu labai patenkinta ir gydytoju ir pogimdyvine priežiūra. Gulėjau šrimyninėje palatoje kur dvi lovos, tai ir vyras likdavo nakvoti, nes man cezarį darė, tai atsikelti negalėjau.
Tik ten yra vaikų gydytojas toks, neatsimenu pavardės, jau labai nepatiko, toks pasikėlęs ir svarbiausia nieko nepaaiškina, fui...

tas vaiku gydytojas ir man schmoll.gif
Atsakyti