Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dija24 @ 2007 03 30, 15:23)
Sveikutes. Norejau paklausti kuria man geriau plokste rinktis: Termopolo ar Egger? Ar nei viena negera? Man meistras paliko pavyzdelius siu ploksciu, o as net nepaklausiau kuri geresne...

abi jos veinodai geros (geriausia ka siulo Llietuvoje) tik Egger pigesne truputeli, nors ne visos pozicijos.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 31, 10:58)
abi jos veinodai geros (geriausia ka siulo Llietuvoje) tik Egger pigesne truputeli, nors ne visos pozicijos.

Aciū labai 4u.gif Belieka issirinkti spalvas.
Atsakyti
o pas mane labai siaura, praėjimas gaunasi tik apie metrą verysad.gif tarp spintelių verysad.gif
Atsakyti
as jau nusiziurejau viena varijanta.. bet galvoju, ar bus patogu kriaukle naudotis.. man kazkaip status kampas atrodo kad butu labai nepatogus, toks gal geriau g.gif kaip manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 03 31, 14:04)
as jau nusiziurejau viena varijanta.. bet galvoju, ar bus patogu kriaukle naudotis.. man kazkaip status kampas atrodo kad butu labai nepatogus, toks gal geriau  g.gif  kaip manot?

user posted image

Sitas man atrodo patogesnis. Cia jau keletas mamyciu turi virtuviu su tokiais kampais prie kriaukliu, rase, kad patogu. Gal jos tau atsakys is praktikos g.gif
Atsakyti
as jau nusiziurejau viena varijanta.. bet galvoju, ar bus patogu kriaukle naudotis.. man kazkaip status kampas atrodo kad butu labai nepatogus, toks gal geriau  g.gif  kaip manot?

user posted image

man tai nepatogu schmoll.gif Tiksliau žiauriai neišnaudota erdvė, tame trikampyje nieko nepadėsi, nebet gražaus ką nors schmoll.gif Turėjau prieš tai kampu kriauklę - ir vietos daugiau ir šiaip man labiau patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Apačia tai visai graži.
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 04 01, 12:15)
man tai nepatogu  schmoll.gif Tiksliau žiauriai neišnaudota erdvė, tame trikampyje nieko nepadėsi, nebet gražaus ką nors  schmoll.gif Turėjau prieš tai kampu kriauklę - ir vietos daugiau ir šiaip man labiau patiko  mirksiukas.gif

Nu ir as taip manau drinks_cheers.gif ir todel pasirinkau kampa mastau.gif Ir as dar nesuprantu kodel plyteliu nedadeda iki garintuvo doh.gif
Atsakyti

user posted image

Čia Alanto Gita virtuvės modelis - mano virtuvėje toks padarytas (tik pagal mūsų išmatavimus). Šiaip labai patenkinta esu, ir kriauklės kampas pas mus analogiškas. O į tą ,,nepanaudojamą" kampą galima daug ką padėt: indų plovimo priemones, nešvarius indus prieš plovimą, nuplautas daržoves/ vaisius pasidėt, stovą su kokiais samčiais/ plakikliais pasistatyt, ir ką tik dar norit thumbup.gif . O jei turit omeny tą kampą po kriaukle - tai jis irgi išnaudojamas : pas mus ten telpa ir šiukšliadėžė, tuščių stiklainių/ butelių baterija, bulvių krepšys, visokie svogūnai/ morkos, grindų šluostės, buitinės chemijos arsenalas, šluota, semtuvas, ir dar mėsmalė rolleyes.gif Man tas įstrižas variantas tinka, ir jokių nepatogumų nematau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 01 balandžio 2007 - 15:43
QUOTE(Elis@a @ 2007 03 29, 09:49)
Papildyta:
Laukiame  4u.gif Laukiame smile.gif Kur uzsakete virtuve? Smalsu, nes pati renkuosi kur uzsakyti g.gif

As is Klp, tai pas meistra darem, na ne per firma blush2.gif Dar kol kas nepradejom naudotis, tai nezinau ar viskas patogu, kokybiska. Dar stavirsio reik. Bet siaip tikrai nebrangiai gavosi, esam patenkinti kaip atrodo realiai, kazko panasaus ir norejom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 04 01, 17:25)
As is Klp, tai pas meistra darem, na ne per firma  blush2.gif  Dar kol kas nepradejom naudotis, tai nezinau ar viskas patogu, kokybiska. Dar stavirsio reik. Bet siaip tikrai nebrangiai gavosi, esam patenkinti kaip atrodo realiai, kazko panasaus ir norejom.  ax.gif

gal gali kontaktus i AZ atsiusti ? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 01, 18:28)
gal gali kontaktus i AZ atsiusti ?  ax.gif  rolleyes.gif

Na, bet iskart ispesiu, kad pas ji tektu laukti pora menesiu, mes pralaukem 3 men., kadangi mums neskubiai reikejo, o po to jau kai atejo musu eile, pagamino tikrai greit, kaip ir buvo zadejes..
user posted image
Atsakyti