Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Susiena @ 2007 03 28, 15:50)
Mergaitės, va radau dar tokių virtuvių:
http://www.rimasirjonas.lt/index.html

Man iškilo klausimas - kaip čia tas stiklas padarytas? Gražu...

deco plevele klijuota
Atsakyti
dar graziu virtuviu smile.gif
Atsakyti
gal kas daretes baldus firmoje 'Timina'?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 28, 12:51)
visu pirma tai tokio dalyko kaip "negalima" nebuna. niekas tau nieko nedraudzia, antra tu apie spalva ar apie medziaga klausi? spalva gali prie ko tik nori derinti nors ir prie sviestuvo, o medziaga korpuso ir stalvirsio yra visiskai skirtinga, stalvirsiai yra daromi is kitokiu medziagu nei korpusai, o su vienspalviu stalvirsiu bedos, labai mazas spalvu pasirinkimas, na aisku jei laminatas, jei koks Corian tai spalvu labai daug  rolleyes.gif

aciu uz atsakyma, kai nuvaziavom rinktis pamaciau, kad atskirai stalvirsiu pavyzdziai, visai kitos plokstes blush2.gif blush2.gif na isirinkom sviesu, kad derintus ir prie sviesaus korpuso ir prie tamsiu dureliu.... ax.gif Greiciau viska susitvarkytume, taip laukiu viso bendro vaizdo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 03 28, 23:38)
aciu uz atsakyma, kai nuvaziavom rinktis pamaciau, kad atskirai stalvirsiu pavyzdziai, visai kitos plokstes  blush2.gif  blush2.gif  na isirinkom sviesu, kad derintus ir prie sviesaus korpuso ir prie tamsiu dureliu.... ax.gif  Greiciau viska susitvarkytume, taip laukiu viso bendro vaizdo..  rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 03 28, 23:38)
aciu uz atsakyma, kai nuvaziavom rinktis pamaciau, kad atskirai stalvirsiu pavyzdziai, visai kitos plokstes  blush2.gif  blush2.gif  na isirinkom sviesu, kad derintus ir prie sviesaus korpuso ir prie tamsiu dureliu.... ax.gif  Greiciau viska susitvarkytume, taip laukiu viso bendro vaizdo..  rolleyes.gif

Laukiame 4u.gif Laukiame smile.gif Kur uzsakete virtuve? Smalsu, nes pati renkuosi kur uzsakyti g.gif
Atsakyti
sveikos ,
gal galėtumėte rekomenduoti baldų gamintojus Kaune ... tsakant "garažinius"..... blush2.gif , kur baldai atseitų pigiau, nei pvz. Vokės..... ... mačiau kažkuri minėjo, kad renkasi "garažini" variantą... ax.gif . būčiau dėkinga.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzzile: 29 kovo 2007 - 09:55
QUOTE(zirzzile @ 2007 03 29, 10:54)
sveikos ,
gal galėtumėte rekomenduoti  baldų gamintojus Kaune ... tsakant "garažinius".....  blush2.gif , kur  baldai atseitų pigiau, nei pvz. Vokės..... ... mačiau kažkuri minėjo, kad renkasi "garažini" variantą... ax.gif . būčiau dėkinga.... 4u.gif

paklausk kas dare happy, jai gerai padare virtuvele ir nebrangiai.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 29, 10:01)
paklausk kas dare happy, jai gerai padare virtuvele ir nebrangiai.

ačiū, pabandysiu ja pakalbinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzzile @ 2007 03 29, 10:02)
ačiū, pabandysiu ja pakalbinti... ax.gif

ir man tada pasufleruokit,jeika suzinosit... mane taip pat grauzia sis klausymas g.gif
Atsakyti
ei ei, tai kai happy aciras, tegu visoms pasigiria bigsmile.gif nes ir man ydomu
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 03 29, 14:04)
ei ei, tai kai happy aciras, tegu visoms pasigiria  bigsmile.gif  nes ir man ydomu

Ir as prisijungiu prie "garaziniu" meistriuku paieskos Vilniuje:) Patarkit prasom, parekomenduokit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Norejau paklausti kuria man geriau plokste rinktis: Termopolo ar Egger? Ar nei viena negera? Man meistras paliko pavyzdelius siu ploksciu, o as net nepaklausiau kuri geresne...
Atsakyti