Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Saja @ 2007 03 27, 11:21)
Kodėl be ryšio? Dėl blizgesio? Blogiausia, kad slidu schmoll.gif.

Man tai blogumas pasirodė tame, kad gal labai taškysis tas blizgantis paviršius. Apie slidumą nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2007 03 26, 20:35)
I sita klausima jau buvo ataskyta praeitoje temoje - idedu nuoroda i ekspertes (pacia geriausia prasme  ax.gif ) Formos ataskyma

http://www.supermama...?...t&p=8119183

Tiesa, as dar irgi kol kas neuzsisakiau...

Aciu 4u.gif , matyt buvau praskaicius g.gif

o ar jau prazondavai kuriuos nors? gal jau apsisprendusi kur uzsisakinesi?

hmmmmm g.gif bet cia visi Vilniuje, o man reiketu Kaune.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue: 27 kovo 2007 - 12:09
QUOTE(SoJa @ 2007 03 27, 12:30)
Man tai blogumas pasirodė tame, kad gal labai taškysis tas blizgantis paviršius. Apie slidumą nepagalvojau  doh.gif

apie poliruotas plyteles as turiu savo nuomone, kad jos braizosi ir slidzios yra. geras pavyzdys vilniasu akropolyje buvo sudetos poliruotos, to poliruotumo nelike nei kiek, bet cia aisku nepalyginsi zmoniu mases...

grazu, bet ar praktiska kiekvienam spresti paciam rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2007 03 27, 11:40)
Norėjau Jūsų paklausti kokius stalviršius Jus renkatės. Savaitgalį pablūdinėjom po Baldų rojų, tai visur matėm tik tą tokį laminuotą. Tik vienoj vietoj buvo iš akmens stalviršiai. Ar yra dar kokie variantai ? Laminuoti man nepatiko dėl jų vaizdo, o akmeniniai dėl kainos  lotuliukas.gif

apie stalvirsius ir kt. cia
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 27, 12:53)
apie poliruotas plyteles as turiu savo nuomone, kad jos braizosi ir slidzios yra. geras pavyzdys vilniasu akropolyje buvo sudetos poliruotos, to poliruotumo nelike nei kiek, bet cia aisku nepalyginsi zmoniu mases...

grazu, bet ar praktiska kiekvienam spresti paciam  rolleyes.gif
Papildyta:
apie stalvirsius ir kt. cia

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 03 27, 13:03)
Aciu  4u.gif , matyt buvau praskaicius  g.gif

o ar jau prazondavai kuriuos nors? gal jau apsisprendusi kur uzsisakinesi?

hmmmmm  g.gif  bet cia visi Vilniuje, o man reiketu Kaune.....

Gal ne visos, bet kai kurios tikrai Kaune yra.... Mes dabar dar kitai reikalais uzsieme (popierizacija), tik kai viska suforminsim, isaus mano intensyviu paiesku valanda g.gif
O gal dar kokiu ziniu kas apie Kauna turi ?
Atsakyti
kokius baldu gamintojus kaune parekomenduotumet? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

zinau, kad kazkur yra atskira tema apie akmens mases kriaukles, taciau man reikia skubaus atsakymo. Ar kas nors turite nedidele apvalia akmens mases kriaukle? Ar patogu, kai kriaukle be padeklo, jei stalvirsis is laminato? (indaplove bus) Ir kur man rasti geros firmos patogia apvalia kriauklyte? Buciau dekinga, jei kas parasytumete kaina ir modelio Nr. Taip pat ir maisytuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijora: 28 kovo 2007 - 10:07
Turiu klausimeli: pas mus virtuvinis sviesus korpusas ir tamsiai rudos dureles. Koki stalvirsi detis? Ar dedasi is tos pacios plokstes kaip ir visas virtuvinis ar is kitos? Na pvz. sviesus korpusas - tai is tos pacios plokstes ir stalvirsi? Ar taip negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 03 28, 10:49)
Turiu klausimeli: pas mus virtuvinis sviesus korpusas ir tamsiai rudos dureles. Koki stalvirsi detis? Ar dedasi is tos pacios plokstes kaip ir visas virtuvinis ar is kitos? Na pvz. sviesus korpusas - tai is tos pacios plokstes ir stalvirsi? Ar taip negalima?  g.gif

Tai zinoma kad galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 03 28, 11:49)
Turiu klausimeli: pas mus virtuvinis sviesus korpusas ir tamsiai rudos dureles. Koki stalvirsi detis? Ar dedasi is tos pacios plokstes kaip ir visas virtuvinis ar is kitos? Na pvz. sviesus korpusas - tai is tos pacios plokstes ir stalvirsi? Ar taip negalima?  g.gif

visu pirma tai tokio dalyko kaip "negalima" nebuna. niekas tau nieko nedraudzia, antra tu apie spalva ar apie medziaga klausi? spalva gali prie ko tik nori derinti nors ir prie sviestuvo, o medziaga korpuso ir stalvirsio yra visiskai skirtinga, stalvirsiai yra daromi is kitokiu medziagu nei korpusai, o su vienspalviu stalvirsiu bedos, labai mazas spalvu pasirinkimas, na aisku jei laminatas, jei koks Corian tai spalvu labai daug rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites, gal parekomenduotumet kokiu baldininku Kaune, siandien buvau Dalios balduose, tai net paskaiciavimus elementarius pirminius gausiu tik geguzes menesi, buvau "Liepos" balduose - nelabai patiko, paskaiciavo, bet nei pasiulymu, nei nieko, as nezinau visu subtilybiu, o ji nieko ir nesiule, mano elementari virtuvyte 260cm ilgis baldu integruota dujine, indaplove, paskaiciavo 4500 - cia kaip normalu ar kaip? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, va radau dar tokių virtuvių:
http://www.rimasirjonas.lt/index.html

Man iškilo klausimas - kaip čia tas stiklas padarytas? Gražu...
user posted image
Atsakyti