Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Aiva. @ 2007 03 24, 16:53)
o gal kas nors galit rekomenduot virtuves gamintojus kaune? ax.gif parasykit ir man i az, be galo aciu 4u.gif

Sveikos merginos,jau seniai skaitau sita tema, esu jums visoms labai dekinga, kad dalinates patirtimi 4u.gif Siuo metu planuoju remonta savo virtuveje (virtuve atskira,8 kv.m,namas senas ) Noriu pernesti kriaukle is kampo, per 2,80m siena prie lango. Patarkit, ar verta, ar tai nesudetinga "procedura" , gal kas taip jau dare senos statybos name( Maciau pas happy tokia virtuve, bet pas ja naujas namas) o vat kaip su "senuku"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2007 03 24, 15:53)
o gal kas nors galit rekomenduot virtuves gamintojus kaune? ax.gif parasykit ir man i az, be galo aciu 4u.gif

as taip pat jungiuosi prie tokio pacio parsymo, gal galite ka parekomenduoti ?? ax.gif

kazkaip siandien cia labai tylu g.gif kur visos dingote??? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue: 26 kovo 2007 - 15:20
QUOTE(Blue @ 2007 03 26, 16:19)
as taip pat jungiuosi prie tokio pacio parsymo, gal galite ka parekomenduoti ?? ax.gif

kazkaip siandien cia labai tylu  g.gif  kur visos dingote???  g.gif  verysad.gif

Atsilo oras ir forumas apmire biggrin.gif visos mamytes su vaikuciais lauke saule megaujasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 03 23, 16:07)
As ir buvau uzsiskiedus plokstes, bet kadangi pas mus didelis komplektas 3x3m tai labai kaina issikelia  doh.gif tai biski nusileidau ant zemes (kaip vyras sako) ir desiu plyteles  smile.gif

plokste tikrai nera brangiau nei plyteles, kaina panasi gaunasi.

QUOTE(Elis@a @ 2007 03 26, 13:31)
Sveikos merginos,jau seniai skaitau sita tema, esu jums visoms labai dekinga, kad dalinates patirtimi 4u.gif Siuo metu planuoju remonta savo virtuveje (virtuve atskira,8 kv.m,namas senas ) Noriu pernesti kriaukle is kampo, per  2,80m siena prie lango. Patarkit, ar verta, ar tai nesudetinga "procedura" , gal kas taip jau dare senos statybos name( Maciau pas happy tokia virtuve, bet pas ja naujas namas) o vat kaip su "senuku"? smile.gif

cia reiketu su santechniku konsultuotis, siaip tai vargiai ar bus galima toki atstuma perkelti, nes vamzdziu nuolydis turi buti nemazas ir labai pasikels vamzdynas
Atsakyti
[quote=Forma,2007 03 26, 18:08]

Kaip tik penktadienį klausiau baldininkų apie jos brangumą. sakė 100 LT kvadratas. Tai va žiūrint kokia plytelių kaina, tada jau galima ir lygint kainas.
Atsakyti
[quote=Blizge,2007 03 26, 19:58]
[quote=Forma,2007 03 26, 18:08]
Kaip tik penktadienį klausiau baldininkų apie jos brangumą. sakė 100 LT kvadratas. Tai va žiūrint kokia plytelių kaina, tada jau galima ir lygint kainas.
[/quote]

plyteliu kaina + klijai + klijavimas + tarpeliu glaistas
Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2007 03 26, 16:19)

kazkaip siandien cia labai tylu  g.gif  kur visos dingote???  g.gif  verysad.gif

I sita klausima jau buvo ataskyta praeitoje temoje - idedu nuoroda i ekspertes (pacia geriausia prasme ax.gif ) Formos ataskyma

http://www.supermama...?...t&p=8119183

Tiesa, as dar irgi kol kas neuzsisakiau...
Atsakyti
SVEIKUTES.GREIT AS PRISIJUNGSIU PRIE JUSU,PRASYSIU PAGALBOS IR PAN.,MANO VIRTUVITE MAZOKA NEZINAU KIEK TEN KO,BET JEIGU ZINOT ZIRMUNUOSE 5 AUKSTU NAMUOSE KOKIOS VIRTUVES,PAS MANO VYRO BUTE TEN JIS PATS DARE SUJUNGE VONIA SU WC IR VIRTUVE BISKI PADIDEJO UZ TAT NERA KORIDORIAUS O PRAEITI I VIRTUVE REIIKIA PER SVETAINE. GAL KAS IRGI TURIT MAZA VIRTUVE KAIP JUS ISSISUKOT IS SITUACIJOS?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 26, 17:08)
cia reiketu su santechniku konsultuotis, siaip tai vargiai ar bus galima toki atstuma perkelti, nes vamzdziu nuolydis turi buti nemazas ir labai pasikels vamzdynas

Aciu Forma uz atsakyma 4u.gif Siandien buvo uzsokes musu Rasu valdos "meistras" del kitu reikaliuku, tai paklausiau. O jis nesuprato kam man ta kriaukle prie lango, paklause gal megstu kaimynus stebet smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bandysiu ieskot gera santechnika. smile.gif
Atsakyti
mergaites, kaip atrodo sis virtuvinio projektelis? virtuve 9 kv. m
zinau, kad saldytuvas blogoje vietoje, bet prie lango jisai netelpa sad.gif islenda uz palanges ax.gif

nerodo nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 27 kovo 2007 - 08:59
Norėjau Jūsų paklausti kokius stalviršius Jus renkatės. Savaitgalį pablūdinėjom po Baldų rojų, tai visur matėm tik tą tokį laminuotą. Tik vienoj vietoj buvo iš akmens stalviršiai. Ar yra dar kokie variantai ? Laminuoti man nepatiko dėl jų vaizdo, o akmeniniai dėl kainos lotuliukas.gif

Ir ar labai be ryšio atrodytų jei savo virtuvei su valgomuoju susidėčiau tokias plytkas ? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 27, 11:40)
Ir ar labai be ryšio atrodytų jei savo virtuvei su valgomuoju susidėčiau tokias plytkas ?  blush2.gif

Kodėl be ryšio? Dėl blizgesio? Blogiausia, kad slidu schmoll.gif.
Atsakyti