Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(LaVil @ 2007 03 21, 09:44)
thumbup.gif  man patinka, ypac sala liux.  Kur jas radai?  g.gif

net nežinau kur jas radau... iš kažkurio vokiško puslapio...užsisaugojau del stalčių.. smile.gif

o aš norėjau paklausti ką geriau tarp spintelių dėti plyteles ar plokšte iš kart pas baldininkus užsakyt..?
Atsakyti
O mes rytoj galutinai aptariam viska ir prasides baldu gamyba clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2007 03 23, 15:01)
net nežinau kur jas radau... iš kažkurio vokiško puslapio...užsisaugojau del stalčių.. smile.gif

o aš norėjau paklausti ką geriau tarp spintelių dėti  plyteles ar  plokšte iš kart pas baldininkus užsakyt..?

Mane taip par sis dalykas domina. Bet bijau kad plokste ne taip graziai atrodys nei plyteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 03 23, 15:04)
Mane taip par sis dalykas domina. Bet bijau kad plokste ne taip graziai atrodys nei plyteles  g.gif

As ir buvau uzsiskiedus plokstes, bet kadangi pas mus didelis komplektas 3x3m tai labai kaina issikelia doh.gif tai biski nusileidau ant zemes (kaip vyras sako) ir desiu plyteles smile.gif
Atsakyti
Na, ekspertes, patarkit, neapsisprendziu del virtuvinio komplekto dureliu spalvos... doh.gif Idomu ar labai tamsi ir nejauki bus virtuve, jei jas daryciau bordo spalvos ir tokios pat spalvos plyteliu grindis? Spinteliu korpusai ir stalvirsis pilki, sienos vos smelines ar pieno spalvos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 03 23, 18:45)
Na, ekspertes, patarkit, neapsisprendziu del virtuvinio komplekto dureliu spalvos... doh.gif  Idomu ar labai tamsi ir nejauki bus virtuve, jei jas daryciau bordo spalvos ir tokios pat spalvos plyteliu grindis? Spinteliu korpusai ir stalvirsis pilki, sienos vos smelines ar pieno spalvos... g.gif

Manau netamsi schmoll.gif nes pas mane remai "aliuminio" spalvos o dureles beveik juodos ir grindys juodos ax.gif virsus su stiklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 03 23, 18:45)
Na, ekspertes, patarkit, neapsisprendziu del virtuvinio komplekto dureliu spalvos... doh.gif  Idomu ar labai tamsi ir nejauki bus virtuve, jei jas daryciau bordo spalvos ir tokios pat spalvos plyteliu grindis? Spinteliu korpusai ir stalvirsis pilki, sienos vos smelines ar pieno spalvos... g.gif

Nemanau, kad bus labai tamsu, pas mane panašus spalvų derinys, tai yra visos spintelės raudonmedžio spalvos, o stalviršis sidabro, tiesa grindys pas mane šviesios.
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 03 23, 19:45)

Man atrodo, kad bus ne tai kad tamsu, bet nelabai gražu (per daug kraujo biggrin.gif). Gražiau atrodytų bordo durelės su šviesiomis grindimis, šviesiu stalviršiu, šviesiomis sienomis.
Atsakyti
o gal girdejot atsiliepimu ar esat susidure su "dainiaus baldais" kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2007 03 24, 09:26)
o gal girdejot atsiliepimu ar esat susidure su "dainiaus baldais" kaune? g.gif

Kiek galiu pasakyti is to kokie musu darbe yra stalai ir spinteles, tai kokybe ju prastoka.
Atsakyti
Sveikutės. Noriu pasidaryti virtuvinius baldus. Gal žinote gerą meistrą Klaipėdoje ar rajone. Toks kuris padarytų greitai, nebrangiai ir kokybiškai ax.gif
Parašykit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ina: 24 kovo 2007 - 14:13
o gal kas nors galit rekomenduot virtuves gamintojus kaune? ax.gif parasykit ir man i az, be galo aciu 4u.gif
Atsakyti