Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(okkey @ 2007 05 10, 06:53)
jei apie toki - tai pvz as savo virtuveje to nedarau  schmoll.gif  yra darbe pas mus yra pas mano mamka, nu bet darbe dar darbe, retai naudojamas tai vis kabo, bet pvz pas mama - tik vieta uzima, o savo funkciju realiai neatlieka  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, niekaip neapsisprendžiu - meistras siūlo spinteles su stiklais daryti aliuminio profiliu. Nesu mačiusi, nežinau kaip atrodo g.gif . Sako taip gražiau atrodo. Pas mane būtų viena spintelė atverčiama, kita - paprasta atveriama, kabinama. Gal pagelbėsit apsispręsti savo patarimais ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif
http://public.fotki....uv/unknown.html
Atsakyti
Okkey deka suabejojau del ranksluostines g.gif ar tikrai ji reikalinga? man pasirode butina, gal galit pasidalinti patirtim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2007 05 10, 07:36)
Mergaitės, niekaip neapsisprendžiu - meistras siūlo spinteles su stiklais daryti aliuminio profiliu.

Pas mane visos tokios bus ax.gif thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Nu va cia tik kad apacioj stiklai
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, o gal kuri turite plieno stalviršį ? Gal žinot kas ir kur juos Vilniuje gamina ?
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 05 09, 22:51)
Baigiu isproteti  doh.gif Niekaip nesugalvoju, kur daryti vieta ranksluostukui..
Gal patartumet?  4u.gif
http://public.fotki....as/img1828.html

aš tai ir nedariau,tiesio turiu visada po ranka vienkartinių ,o taip rankšluostukas ir šalia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 05 10, 08:54)
Pas mane visos tokios bus  ax.gif  thumbup.gif Labai grazu  wub.gif 
Nu va cia tik kad apacioj stiklai
user posted image

O jau čia kaip gražu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 10, 15:45)
O jau čia kaip gražu...  wub.gif

labai jauku.O kaip tos kėdės,man toks jausmas ,kad jos virsta atgal? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
įdedu ir aš savo projektėlį blush2.gif
user posted image
Gal kas iš karto krenta į akis, ko daryti nereikėtų, ar kažko trūksta ? g.gif
Spalva bus tamsiai ruda, stalviršis akmens masės (labai noriu juodo blush2.gif ),
o plytelės šios
user posted image
Ačiū iš anksto už išsakytą kritiką 4u.gif
Atsakyti
man tai viskas atrodo thumbup.gif tik stalviršio juodo nedaryčiau ax.gif nebent tu retai gamini valgyti ir retai aplamai valgot namuose 4u.gif nes kitaip kiekvienas trupinukas matysis biggrin.gif stalviršį imčiau šviesų kaip plytelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 10, 16:19)
Sveikutės,
įdedu ir aš savo projektėlį  blush2.gif
user posted image
Gal kas iš karto krenta į akis, ko daryti nereikėtų, ar kažko trūksta ?  g.gif
Spalva bus tamsiai ruda, stalviršis akmens masės (labai noriu juodo  blush2.gif ),
o plytelės šios
user posted image
Ačiū iš anksto už išsakytą kritiką  4u.gif

mes tokias pat spalvas galvojom daryti bigsmile.gif bet pas mus grynai kaip pas tave paveikslelyje, juoda tokia su sviesiasniais 'dryziais'.. bet as pabijojau tos juodos spalvos doh.gif
Atsakyti