Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Lilajar @ 2007 05 08, 17:36)
O kaip jums toks staliukas i virtuve?

user posted image
Siandien tikio tipo pamaciau parduotuveje ir isimylejau. Jo tik rastai kitokie ir ta ceramika virsuje melynai - kremine. Dar mano meile padidejo, kai pamaciau, kad jam yra nuolaida ir visai padori. Be to dar yra keturios kedikes tokios tinkancios.

Tik dvieju dalyku bijau, kad kai uzsakinesiu virtuves baldus bus sunku juos pritaikyti. Bet is kitos puses tai jis atliktu tokio "razinko" vaidmeni virtuveje.
Dar apsvieskite kiek toks virtuvinis stalas su kedemis kainuotu Lietuvoje?

As tai dar virtuves neturiu, tik namo pamatus  blush2.gif , bet kol esu Briuselyje ir galiu papirkti visokiu grozybiu cia, tai noriu pasinaudoti proga. Nes kiek esu ziurejusi, tai Lietuvoje kainos yra baisios.

Grazus staliukas.
Jei patinka -pirk, bet, aisku, virtuvinis nesiderins , jei bus l. siuolaikiskas. Prie to stalo/kedziu tiktu klasikinio stiliaus baldeliai.
Atsakyti
Sveikute,
gal ka gero parekomendavo?...ir as dairausi smile.gif ...parasyk savo nuomone apie meistreli, kai rasi, gerai. aciu

QUOTE(smėliukė @ 2007 05 05, 16:28)
Sveikutes! 4u.gif

Labai ieskau nebrangininko meistriuko, virtuves komplektui Kauno raj pagaminti... ax.gif  Gal kas ka rekomenduot galit?  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 05 08, 17:24)
per vasarą gal kaip nors įsirengsim. Grindų plytelės jau sudėtos  rolleyes.gif  nežinau ar praktiška, nes tokios didelės virtuvės niekada neturėjau  biggrin.gif pas mus langas 1,8m, taip pat yra didelis langas kairėje (kaip ir pav.). Dėl viršutinių spintelių aš dar irgi nežinau, nes kampinių viršutinių spintelių nenoriu  g.gif

Pas mus virtuvė 12 kv.m. Visada norėjau didesnės virtuvės, nes man tai vienas iš jaukiausių kampelių name wub.gif Tik vienas langas suprojektuotas 2 m, bet MB planuoja didesnį dėt. Įtariu šioje sienoje paliksim tik apatines spinteles ir kriauklę, o kitoje sienoje projektuosim viryklę, šaldytuvą bei daug spintelių g.gif
Atsakyti
Prasau padeti issirinkti spalvas virtuviniam.... niekaip neapsisprendziu ar deres spalvos.
Virtuvini norim daryti dvieju spalvu, apatine dali ir pora spintu tamsia spalva,o visas virsutines spinteles sviesias.
Tai issirinkusi esu tai:

1 variantas:

Havanos Zebrano medis (H1559)
Finu medis bronza (F583)

2 variantas:

Wodline mokka (H1428)
Woodline smelis (H1425)

3 varioantas :

Wodline mokka (H1428)
Finu medis bronza (F583)

Kas su kuo deretu kaip plokstes, kai nematau didelio ploksciu vaizdo,labai sunku, kad nesusimauciau
Kalbario sienos ir plyteles sviesios dramlio kaulo spalvos, stalvirsi taip patrinksiuosi koki nors sviesu taskuo, gal ir ta galit man kas padeti priderinti??
doh.gif doh.gif doh.gif

Labai prasau pagalbos nusimamanciu sioje sityje 4u.gif

ACIU

Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 05 08, 17:36)
O kaip jums toks staliukas i virtuve?

user posted image

Na toks staliukas mano manymu labiau tinka teresoms, lauko pavesinems, nes atsparus aplinkos veiksniam. Bet jei galesi priderinti prie virtuvinio komplektu ir negazdina metalo saltumas tai tikrai labai geras varijantas. Man ir patinka tokie baldeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 05 09, 09:36)
Na toks staliukas mano manymu labiau tinka teresoms, lauko pavesinems, nes atsparus aplinkos veiksniam. Bet jei galesi priderinti prie virtuvinio komplektu ir negazdina metalo saltumas tai tikrai labai geras varijantas. Man ir patinka tokie baldeliai biggrin.gif

siaip tai jis aisku tiktu ir terasai, bet virtuveje irgi turetu ziuretis. Tik kazkaip abejoju kokius as paskui baldus prie jo priderinsiu, nes siaip tai man virtuve patinka siuolaikiska. Nu nebent kazka atrasciau tokio ko dar nesu maciusi.
O ekspozicijoje toks staliukas stovi prie sviesiu virtuves baldu ir ziurisi labai gerai.
Tai dabar mastau, nes ypac mane vilioja, tai kad jam 50 proc. nuolaidos siulo, tai jis man kainuotu 400 eur.
O kiek Lietuvoje reikia sumoketi uz virtuvini stala (panasaus dydzio - 1.20) ir keturias kedes? Nebutinai toki.
Atsakyti
Lilajar šiaip tas staliukas ir kėdės gražūs, bet aš virtuvėj nedėčiau. O jei ant grindų virtuvėj plytelės, tai pagalvojus kaip garsiai bus kai kėdė stumsis ir šiaip man per "šaltas" variantas virtuvėj ax.gif O vat kokioj terasoj, balkone, kiemejy -tai labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 09, 09:02)
Įtariu šioje sienoje paliksim tik apatines spinteles ir kriauklę, o kitoje sienoje projektuosim viryklę, šaldytuvą bei daug spintelių  g.gif

man irgi taip patiktų, bet tada suplautus indus nelabai patogu dėti į lentyną, kai ji bus toliau nuo kriauklės g.gif nebent tu indų iškart nededi, o šluostai ir tik po to sudedi kažkur, tada tas atstumas nesvarbus.
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 05 09, 11:36)

drinks_cheers.gif jo man ir taip atrodo
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 05 09, 13:41)
man irgi taip patiktų, bet tada suplautus indus nelabai patogu dėti į lentyną, kai ji bus toliau nuo kriauklės g.gif nebent tu indų iškart nededi, o šluostai ir tik po to sudedi kažkur, tada tas atstumas nesvarbus.

Hmmmm... g.gif O gal ta lentyna galėtų būti apatinėje spintelėje.
Atsakyti
Baigiu isproteti doh.gif Niekaip nesugalvoju, kur daryti vieta ranksluostukui..
Gal patartumet? 4u.gif
http://public.fotki....as/img1828.html
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 05 09, 21:51)
Baigiu isproteti  doh.gif Niekaip nesugalvoju, kur daryti vieta ranksluostukui..
Gal patartumet?  4u.gif
http://public.fotki....as/img1828.html

ar tu kalbi apie tokia vieta, kur tarp spinteliu nisa ir tokie geleziniai strypai issikisa susistumia ir ant ju ranksluostukai kabinasi???/?

jei apie toki - tai pvz as savo virtuveje to nedarau schmoll.gif yra darbe pas mus yra pas mano mamka, nu bet darbe dar darbe, retai naudojamas tai vis kabo, bet pvz pas mama - tik vieta uzima, o savo funkciju realiai neatlieka doh.gif

pati pamastyk, kai juo pasinaudoji, jis jau slapia ir kabinti vel ant tu strypu berysio, dziauni faktiskai ant radiatoriaus...

as sakiau greiciausiai padarysi tokisu ale kabliukus ant sienos virs stalvirsio ir ten kabinsiu, bet daugiau del griozio lotuliukas.gif labiausiai megstu vienkartinius - ruloninius ranksluokstukus, pasivalei ir ismetei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo okkey: 10 gegužės 2007 - 06:56