Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 07, 21:11)
baldžiai neprivalo pajungti buitinės technikos, tai dažniausiai priklauso nuo jų geros valios, bet jie linkę nekišti nagų  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Tik nesuprantu, kaip įmanoma prijungti jau įmontuotą indaplovę, juo labiau, kad pas mane vandens įvadas šiek tiek toliau nuo indaplovės vietos ir reiks žarnas vesti, bei atitinkamai spintelių gale išpjovas toms žarnoms padaryti g.gif .. Tai negi reikia, kad santechnikas budėtų viso montavimo metu doh.gif ? Kiek tuomet man tas kainuos ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 05 05, 15:34)
pas mane bus lygiai tokia pati virtuvė. Kriauklė po langu, o viryklė prie lauko sienos. Gerai taip ar blogai dar nežinau, nes dar negyvenam.

O virtuvė jau įrengta? Gal turi kokią nuotraukytę ax.gif Būtų labai įdomu ir naudinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klajūnė @ 2007 05 07, 20:14)
rekomenduoju Alantą- prieš mažiau nei metus pas juos užsisakinėjom, neturiu priekaištų nei gamybai, nei surinkimui. darėm pagal individualų užsakymą, su baru + baro kėdes pas juos užsisakinėjom.

Labai aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 08, 09:56)
O virtuvė jau įrengta? Gal turi kokią nuotraukytę  ax.gif Būtų labai įdomu ir naudinga  4u.gif

ne, dar neįrengta

šitam pav. toks pat išdėstymas, kaip ir pas mane, tik viduryje ir kairėje nebus tų stalų-spintelių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 05 08, 14:34)
ne, dar neįrengta

šitam pav. toks pat išdėstymas, kaip ir pas mane, tik viduryje ir kairėje nebus tų stalų-spintelių
user posted image

Kada planuojat įsirengt? Gal neįkyrėsiu su savo klausimais, bet man taip smagu paliko, kai sužinojau, kad kažkas panašią virtuvę turi, o su ja - panašius rūpesčius ir džiaugsmus ax.gif Išdėstymas labai praktiškas thumbup.gif Tik mes dabar galvojam virtuvės langą didesnį darytis, nei projekte. Dėl viršutinių spintelių dar irgi suku galvą g.gif Bet svarbiausia, kad pagaliau apsisprendėm su kriauklės ir vyryklės vieta virtuvėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 08, 16:55)
Kada planuojat įsirengt? Gal neįkyrėsiu su savo klausimais, bet man taip smagu paliko, kai sužinojau, kad kažkas panašią virtuvę turi, o su ja - panašius rūpesčius ir džiaugsmus  ax.gif Išdėstymas labai praktiškas  thumbup.gif Tik mes dabar galvojam virtuvės langą didesnį darytis, nei projekte. Dėl viršutinių spintelių dar irgi suku galvą  g.gif  Bet svarbiausia, kad pagaliau apsisprendėm su kriauklės ir vyryklės vieta virtuvėje  thumbup.gif

per vasarą gal kaip nors įsirengsim. Grindų plytelės jau sudėtos rolleyes.gif nežinau ar praktiška, nes tokios didelės virtuvės niekada neturėjau biggrin.gif pas mus langas 1,8m, taip pat yra didelis langas kairėje (kaip ir pav.). Dėl viršutinių spintelių aš dar irgi nežinau, nes kampinių viršutinių spintelių nenoriu g.gif
Atsakyti
O kaip jums toks staliukas i virtuve?

user posted image
Siandien tikio tipo pamaciau parduotuveje ir isimylejau. Jo tik rastai kitokie ir ta ceramika virsuje melynai - kremine. Dar mano meile padidejo, kai pamaciau, kad jam yra nuolaida ir visai padori. Be to dar yra keturios kedikes tokios tinkancios.

Tik dvieju dalyku bijau, kad kai uzsakinesiu virtuves baldus bus sunku juos pritaikyti. Bet is kitos puses tai jis atliktu tokio "razinko" vaidmeni virtuveje.
Dar apsvieskite kiek toks virtuvinis stalas su kedemis kainuotu Lietuvoje?

As tai dar virtuves neturiu, tik namo pamatus blush2.gif , bet kol esu Briuselyje ir galiu papirkti visokiu grozybiu cia, tai noriu pasinaudoti proga. Nes kiek esu ziurejusi, tai Lietuvoje kainos yra baisios.
Atsakyti
http://www.baltijos-...otraukos/17.jpg
o kam reikalingas tas skyrelis mazytis kriaukleje?As tokia darysiu, bet manau sitas nereikalingas, ar reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 05 08, 16:47)
http://www.baltijos-...otraukos/17.jpg
o kam reikalingas tas skyrelis mazytis kriaukleje?As tokia darysiu, bet manau sitas nereikalingas, ar reikalingas?

manau įrankiams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 08, 16:54)
manau įrankiams  g.gif

bet taip pagalvojus...papildomas valymas biggrin.gif nu jei iki siol tokio dalyko man neprireike, tai jauciu ir neprireiks smile.gif visgi dar ir indaplove bus.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 05 08, 15:36)
O kaip jums toks staliukas i virtuve?

user posted image
Siandien tikio tipo pamaciau parduotuveje ir isimylejau. Jo tik rastai kitokie ir ta ceramika virsuje melynai - kremine. Dar mano meile padidejo, kai pamaciau, kad jam yra nuolaida ir visai padori. Be to dar yra keturios kedikes tokios tinkancios.

Tik dvieju dalyku bijau, kad kai uzsakinesiu virtuves baldus bus sunku juos pritaikyti. Bet is kitos puses tai jis atliktu tokio "razinko" vaidmeni virtuveje.
Dar apsvieskite kiek toks virtuvinis stalas su kedemis kainuotu Lietuvoje?

As tai dar virtuves neturiu, tik namo pamatus  blush2.gif , bet kol esu Briuselyje ir galiu papirkti visokiu grozybiu cia, tai noriu pasinaudoti proga. Nes kiek esu ziurejusi, tai Lietuvoje kainos yra baisios.

Lauzyk ledus, nes mums dar toli iki baldu rinkimosi, ir pirkimo, taciau galvoje kirba mintis kuriant namus retro ala senovinio stiliaus, kolkas anytos rusyje stovi senovine singer siuvimo masina, nuemus medini stalvirsi pakeisim ji stiklu.
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 05 07, 21:46)
Ačiū 4u.gif
Tik nesuprantu, kaip įmanoma prijungti jau įmontuotą indaplovę, juo labiau, kad pas mane vandens įvadas šiek tiek toliau nuo indaplovės vietos ir reiks žarnas vesti, bei atitinkamai spintelių gale išpjovas toms žarnoms padaryti g.gif .. Tai negi reikia, kad santechnikas budėtų viso montavimo metu  doh.gif ? Kiek tuomet man tas kainuos  ohmy.gif

Tie ,kurie montuoja virtuves dažnai gali ir viską pajungt už papildomą mokestį. pasiteiraukite iš anksto, jei išeina
Atsakyti