Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 06, 21:30)
4. O kokia tos spintelės paskirtis? Kažkodėl namatau jos prasmės, be to ir stalviršis jau bus nevietisas iki pat sienos 4u.gif gal galima kokį kitą variantą pagalvoti  g.gif

Jau noriu stalciu vietoj spinteliu bigsmile.gif
Ta galine spintele - MB darbo vieta su visais reikmenimis tuose stalciuose, kurie isvaziuoja ant ratuku biggrin.gif O stalvirsis vientisas - gal breziny nelabai matosi g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 05 05, 10:37)
Bandau parodyti savo naująją virtuvę...  4u.gif 

http://public.fotki.com/Rianka/

Grazi virtuve. thumbup.gif
Atsakyti
Riankos grazi virtuve, labai primena mano buvusia... rolleyes.gif unsure.gif

Matau visos kazkur uzsisakineja, bet gamintoju grieztai neisduoda... blush2.gif Ar nepatenkintos ju darbais, ar per brangu, ar cia siaip kokia "komercine" paslaptis... g.gif

na gal kas patars kur geriau uzsisakient virtuvini Kaune??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 05 07, 10:50)
Riankos grazi virtuve, labai primena mano buvusia... rolleyes.gif  unsure.gif

Matau visos kazkur uzsisakineja, bet gamintoju grieztai neisduoda... blush2.gif  Ar nepatenkintos ju darbais, ar per brangu, ar cia siaip kokia  "komercine" paslaptis... g.gif

neišduoda, nes kas tinka vienam nebūtinai tinka ir kitam 4u.gif yra tema apie meistriukus juodas ir baltas sąrašas, ten bandyk ieškoti 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytės
pabandžiau pasibraižyti virtuvėlę savo namukui, tik viekaip nesumastau kur "įkišti" bariuką ar bent jau gėrimų ir taurių lentyną, nes vyras būtinai tokio darlyko pageidauja, o ir man pačiai taurės už stiklo sustatytos-tragedija...
gal ką patarsit:)?
virtuvė 1
virtuvė 2
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2007 05 07, 13:08)
sveikos mamytės
pabandžiau pasibraižyti virtuvėlę savo namukui, tik viekaip nesumastau kur "įkišti" bariuką ar bent jau gėrimų ir taurių lentyną, nes vyras būtinai tokio darlyko pageidauja, o ir man pačiai taurės už stiklo sustatytos-tragedija...
virtuvė 1
virtuvė 2

jei leisi pasakyti savo nuomone, tai nesuprantu kodel tu nori dujine virykle daryti toli nuo viso virtuvinio komplekto ir salia valgomojo stalo g.gif ir negrazu ir mano supratimu nepatogu.. juk verdant ka nors, pastoviai tai nuplauti tai papjaustyti, tai prieksoniu paimti..
nezinau tavo virtuves matmenu, bet speju bandyciau virykle statyti prie desines sienos, o tame kampe kur dabar virykle ir butu vietos indaujai kazkokiai.. jei nesusideliotum reikalingu spinteliu, tai tame kampe galima saldytuva gal statyti, ar ukine spinta su orkaite ar mikrobange, vis tiek jos reciau naudojamos nei virykle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2007 05 07, 14:08)
sveikos mamytės
virtuvė 1
virtuvė 2

viryklei tikrai ten ne vieta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 05 07, 11:50)

rekomenduoju Alantą- prieš mažiau nei metus pas juos užsisakinėjom, neturiu priekaištų nei gamybai, nei surinkimui. darėm pagal individualų užsakymą, su baru + baro kėdes pas juos užsisakinėjom.
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 05 07, 13:52)
jei leisi pasakyti savo nuomone, tai nesuprantu kodel tu nori dujine virykle daryti toli nuo viso virtuvinio komplekto ir salia valgomojo stalo  g.gif ir negrazu ir mano supratimu nepatogu.. juk verdant ka nors, pastoviai tai nuplauti tai papjaustyti, tai prieksoniu paimti..
nezinau tavo virtuves matmenu, bet speju bandyciau virykle statyti prie desines sienos, o tame kampe kur dabar virykle ir butu vietos indaujai kazkokiai.. jei nesusideliotum reikalingu spinteliu, tai tame kampe galima saldytuva gal statyti, ar ukine spinta su orkaite ar mikrobange, vis tiek jos reciau naudojamos nei virykle  4u.gif

taigi tame ir problema, kad nėra kur tų spintelių dėt, nes tas langas, kur stalas šalia-vitrininis(tik programoje tokio neradau doh.gif
, virtuvės plotis 3,20 m, tai jei dar atmesim po 60 cm spintelių plotį-tarpas lieka 2 m taigi tikrai nemanau, kad daug ax.gif
, be to virtuvė nėra atskirta nuo svetainės, ir ta siena, kur matosi plana tai-židinio sienelė+kaminas, o stalasstovi ne prie sienos, o tarpe tarp virtuvės ir svetainės lotuliukas.gif
siena toj pusėj eina lygiai tiek kiek vyryklė(elektrinė)+spintelės
ir durų mėra o tik praėjimas, bet ir to su šia programa nesugebėjau pavaizduoti blush2.gif
gal dabar susidarys aiškenis vaizdas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2007 05 07, 20:20)
taigi tame ir problema, kad nėra kur tų spintelių dėt, nes tas langas, kur stalas šalia-vitrininis(tik programoje tokio neradau doh.gif
, virtuvės plotis 3,20 m, tai jei dar atmesim po 60 cm spintelių plotį-tarpas lieka 2 m taigi tikrai nemanau, kad daug  ax.gif
, be to virtuvė nėra atskirta nuo svetainės, ir ta siena, kur matosi plana tai-židinio sienelė+kaminas, o stalasstovi ne prie sienos, o tarpe tarp virtuvės ir svetainės lotuliukas.gif
siena toj pusėj eina lygiai tiek kiek vyryklė(elektrinė)+spintelės
ir durų mėra o tik praėjimas, bet ir to su šia programa nesugebėjau pavaizduoti blush2.gif
gal dabar susidarys aiškenis vaizdas 4u.gif

aš irgi kelčiau viryklę prie tos ilgos spintelių eilės 4u.gif biggrin.gif ir šaldytuvas man rodos kažko ne vietoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 07 gegužės 2007 - 20:33
Merginos,
o kas montuojant virtuvę jums prijungė buitinę techniką, kriauklę, gartraukį? Ar tai daro patys baldžiai, ar reikia kartu kviestis ir pvz. santechniką?
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 05 07, 20:37)
Merginos,
o kas montuojant virtuvę jums prijungė buitinę techniką, kriauklę, gartraukį? Ar tai daro patys baldžiai, ar reikia kartu kviestis ir pvz. santechniką?

baldžiai neprivalo pajungti buitinės technikos, tai dažniausiai priklauso nuo jų geros valios, bet jie linkę nekišti nagų 4u.gif
Atsakyti