Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oxygen @ 2007 05 05, 11:17)
man tai tas tarpas visai gerai atrodo, dulkiu tikrai nesimatys rolleyes.gif
man jau geriau laidas ant stalvirsio nei koks stagaras visa laika pries akis stovetu mirksiukas.gif . be to arbatinuko laidas tai po padu susivinioja, ir tikrai nesivolioja  schmoll.gif  rolleyes.gif

Dulkių nesimatys, bet jos ten bus biggrin.gif. Aišku, kartais bus galima nuvalyti. Dėl laido - gal ir tikrai nieko baisaus, kad bus ant stalviršio rolleyes.gif.
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Labai ieskau nebrangininko meistriuko, virtuves komplektui Kauno raj pagaminti... ax.gif Gal kas ka rekomenduot galit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 05, 10:15)
Sveikos supermamos  4u.gif

Labai reikia jūsų pagalbos ir patarimų  ax.gif Negaliu įkelti paveiksliuko, bet mūsų namuko virtuvė bus labai panaši į šią: http://www.pajegos.l.......ails&ID=194

pas mane bus lygiai tokia pati virtuvė. Kriauklė po langu, o viryklė prie lauko sienos. Gerai taip ar blogai dar nežinau, nes dar negyvenam.
Atsakyti
Rianka, faina, jauki virtuve thumbup.gif , bet man nepatinka, kad kriaukle taip atitolusi nuo dujines unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 05 05, 21:00)
Rianka, faina, jauki virtuve thumbup.gif , bet man nepatinka, kad kriaukle taip atitolusi nuo dujines unsure.gif

Užtat didelis patogus darbastalis thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės laukiu atvežant virtuvinių baldų reikia nusipirkti kriauklę-svajoju apie apvalią tik niekaip neapsisprendžiu ar su padėklu ar be jo. Laukiu jūsų patarimų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nėja @ 2007 05 05, 22:03)
mergaitės laukiu atvežant virtuvinių  baldų reikia nusipirkti kriauklę-svajoju apie apvalią tik niekaip neapsisprendžiu ar su padėklu ar be jo. Laukiu  jūsų patarimų. g.gif

As imsiu su padeklu - tiesiog esu ipratusi ka tik isplautus indus deti ne ant darbastalio o ant kriaukles padeklo... Man kazkaip tvarkingiau ax.gif

O stai cia mano virutves planelis:
http://public.fotki....as/img1828.html
Idomu, ar viskas logiskai cia sudeliota? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 06 gegužės 2007 - 13:26
QUOTE(nėja @ 2007 05 05, 21:03)
mergaitės laukiu atvežant virtuvinių  baldų reikia nusipirkti kriauklę-svajoju apie apvalią tik niekaip neapsisprendžiu ar su padėklu ar be jo. Laukiu  jūsų patarimų. g.gif

aš taip pat imčiau su darbastaliu 4u.gif man taip patogiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2007 05 06, 13:12)
As imsiu su padeklu - tiesiog esu ipratusi ka tik isplautus indus deti ne ant darbastalio o ant kriaukles padeklo... Man kazkaip tvarkingiau  ax.gif

O stai cia mano virutves planelis:
http://public.fotki....as/img1828.html
Idomu, ar viskas logiskai cia sudeliota?  g.gif

nedaryčiau paprastų spintelių apačioje (nebent ten įmontuojama buit. technika numatyta), daryčiau vien stalčius didesnius mažesniu ir atviros spintelės taip pat atsisakyčiau 4u.gif ir dar matau ne vienodi matmenys apačioj spintelių, tai turėk mintį kad ir viršuj analogiškai tokios skirtingos spintelės bus 4u.gif paskutinė spintelė kur stalčiai ten matyt darbastalis išsitraukia jei neklystu g.gif ar tikrai bus patogu, apačioje žiūriu ir kojelės nedengtos g.gif man tikrai nesinorėtų iš ten ant grindų atsigulus kiekvieną dieną trupinius šluostyti 4u.gif čia tik mano nuomonė galima jos ir nepaisyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 06 gegužės 2007 - 14:55
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 06, 15:52)
nedaryčiau paprastų spintelių apačioje (nebent ten įmontuojama buit. technika numatyta), daryčiau vien stalčius didesnius mažesniu ir atviros spintelės taip pat atsisakyčiau 4u.gif ir dar matau ne vienodi matmenys apačioj spintelių, tai turėk mintį kad ir viršuj analogiškai tokios skirtingos spintelės bus  4u.gif paskutinė spintelė kur stalčiai ten matyt darbastalis išsitraukia jei neklystu  g.gif ar tikrai bus patogu, apačioje žiūriu ir kojelės nedengtos  g.gif man tikrai nesinorėtų iš ten ant grindų atsigulus kiekvieną dieną trupinius šluostyti  4u.gif čia tik mano nuomonė  galima jos ir nepaisyti 4u.gif

Labai aciu uz patarimus 4u.gif
1.O stalciai geriau, nei spinteles? g.gif Kokie butu argumentai?
2. Atvira spintele buvo palikta todel, kad ji daug siauresne uz tas kitas pakabinamas su stiklu.
3. Del skirtingu matmenu - deja, deja, bet niekaip kitaip nesigauna verysad.gif
4. Galine spintele issitraukia visa, - ji ant ratuku bus, tad valymas bus paprastas, gultis ant pilvo nereiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 05 05, 21:00)

O man kaip tik patinka toks ilgas darbastalis smile.gif
(1,20m mirksiukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2007 05 06, 17:21)
Labai aciu uz patarimus  4u.gif
1.O stalciai geriau, nei spinteles?  g.gif Kokie butu argumentai?
2. Atvira spintele buvo palikta todel, kad ji daug siauresne uz tas kitas pakabinamas su stiklu.
3. Del skirtingu matmenu - deja, deja, bet niekaip kitaip nesigauna  verysad.gif
4. Galine spintele issitraukia visa, - ji ant ratuku bus, tad valymas bus paprastas, gultis ant pilvo nereiks  lotuliukas.gif

Atsidarai stalčių ir matai visą jo turinį, nereikia atsiklaupus ant kelių daiktų spintelėje ieškoti, be to ir daiktai tvarkingiau išsidėlioja mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur galima pažiūrėti matinio stiklo dureles su aliuminio rėmeliu ax.gif ? Norėčiau išsirinkti stiklą, bet nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 05 06, 18:19)
Atsidarai stalčių ir matai visą jo turinį, nereikia atsiklaupus ant kelių daiktų spintelėje ieškoti, be to ir daiktai tvarkingiau išsidėlioja  mirksiukas.gif

pritariu 100 proc. nepalyginamai patogiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapho @ 2007 05 06, 16:21)
Labai aciu uz patarimus  4u.gif

4. Galine spintele issitraukia visa, - ji ant ratuku bus, tad valymas bus paprastas, gultis ant pilvo nereiks  lotuliukas.gif

2. Tai ir gali būti su durelėm, nors ir siaura 4u.gif
4. O kokia tos spintelės paskirtis? Kažkodėl namatau jos prasmės, be to ir stalviršis jau bus nevietisas iki pat sienos 4u.gif gal galima kokį kitą variantą pagalvoti g.gif
Atsakyti