Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 05, 09:45)
labai graži tvarkinga virtuvė  4u.gif patiko stalviršio spalva ir kėdės,stalas 4u.gif

netvarkinga dar, dar nepabaigta... blush2.gif doh.gif
bet vistiek ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(oxygen @ 2007 05 05, 09:47)
Grazi virtuve, jauki. tik pastebejau kad rozetes idomiai pas Tave isdeliotos. per aukstai ir labai jau mazai, nors pora butu... ir prie valgomo stalo blink.gif ???
O kaip Tu pati jautiesi, jau apsipratai? Tau viskas patinka, patogu? tai manau svarbiausia 4u.gif 
dar noriu paklausti del spintos prie kriaukles, kam tokia didziule?

Spinta ta prie kriauklės ne tokia jau ir didele iš tikro ax.gif , joje telpa pusė gyvenimo bigsmile.gif
O dar ją dariau tam, kad turėčiau kur mikrobangę įkišti.
O kas dėl rozečių, tai jos paliktos ten kur ir buvo iš pradžių, nieko nekeitėme, o ir jų skaičiaus užtenka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 05 05, 08:47)
Grazi virtuve, jauki. tik pastebejau kad rozetes idomiai pas Tave isdeliotos. per aukstai ir labai jau mazai, nors pora butu... ir prie valgomo stalo blink.gif ???
O kaip Tu pati jautiesi, jau apsipratai? Tau viskas patinka, patogu? tai manau svarbiausia 4u.gif 
dar noriu paklausti del spintos prie kriaukles, kam tokia didziule?

aš atsakysiu nors ne virtuvės sąvininkė 4u.gif

rozetės matyt todėl kad tiek ir tokiam aukštį buvo prieš remontą, niekas jų nepatraukė arba nesugalvojo patraukti, o spinta didesnė niekada nemaišo bigsmile.gif

rianka drinks_cheers.gif

tik aš tuomet į spintą ir orkaitę būčiau įgrūdus biggrin.gif labai patogu kai aukščiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 05 gegužės 2007 - 08:58
Sveikos supermamos 4u.gif

Labai reikia jūsų pagalbos ir patarimų ax.gif Negaliu įkelti paveiksliuko, bet mūsų namuko virtuvė bus labai panaši į šią: http://www.pajegos.l.......ails&ID=194

Namukas dar tik pamatų stadijoje, bet jau dabar reikia nuspręsti, kur bus kriauklė, viryklė ir t.t. Dabar galvojame viryklę prie laukinės sienos, o kriauklę - prie lango g.gif Aišku daug spintelių, nes nebus sandėliuko. Prie kitos sienos, nedidelį kvadratinį staliuką priglausim. Lauksiu patarimų, pasiūlymų ir bet kokių komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 05 05, 08:34)
Dedasi HPL, o stiklo visai nepatariu, koks jis ten matiskas bebutu- užsiknisi valyti doh.gif

O kas tas HPL ? doh.gif
Atsakyti
Rianka, graži virtuvė! thumbup.gif. Na, jei prie ko nors prisikabinti blush2.gif, tai 1) kodėl tarp lubų ir pakabinamų lubų paliktas tarpas? Ten dulkės kaupsis, ir išvalyti bus sunku unsure.gif 2) viryklė prie pat sienos - negalėsi puodo ir keptuvės rankeną į tą šoną pasukti, 3) kodėl ant grindų pusė plytelės prie spintelių kitos spalvos - gal geriau būtų tos pačios spalvos. Bet šiaip virtuvės vaizdas tikrai fainas! O dėl rozečių aš net susimąsčiau - planuoju daryti žemai, iš karto virš spintelių, bet tada laidas gulės ant spintelės ir trukdys g.gif.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas noretu pirkti naudota (tikrai gerai issilaikes) virtuves komplekta. Puikiai tiktu i sodyba, kaima smile.gif
Nuoroda i skelbima su foto
http://www.skelbiu.lt/1988638.html
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 05, 10:51)
Rianka, graži virtuvė! thumbup.gif. Na, jei prie ko nors prisikabinti  blush2.gif, tai 1) kodėl tarp lubų ir pakabinamų lubų paliktas tarpas? Ten dulkės  kaupsis, ir išvalyti bus sunku  unsure.gif 2) viryklė prie pat sienos - negalėsi puodo ir keptuvės rankeną į tą šoną pasukti, 3) kodėl ant grindų pusė plytelės prie spintelių kitos spalvos - gal geriau būtų tos pačios spalvos. Bet šiaip virtuvės vaizdas tikrai fainas! O dėl rozečių aš net susimąsčiau - planuoju daryti žemai, iš karto virš spintelių, bet tada laidas gulės ant spintelės ir trukdys  g.gif.

tarpas paliktas tarp pakabinamų lubų todėl, kad ten paslėptas storas gartraukio vamzdis biggrin.gif
O plytelės tai visos vienodos, matyt fotkėj vaizdas iškreiptas blink.gif
O prie viryklės iki sienos iki 10 cm tarpas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rianka: 05 gegužės 2007 - 09:59
Prašyčiau nuomonės tų, kurios yra pasidariusios viršutines spinteles visas stiklines, labai jau noriu ir dar vis abejoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 05, 10:23)
O kas tas HPL ?  doh.gif

Tai Auksto slegio laminatas, tas pats užklijuojamas ant stalvirsio, maziau atsparusprie plokstes.

QUOTE(Saja @ 2007 05 05, 10:51)
Rianka, graži virtuvė! thumbup.gif. Na, jei prie ko nors prisikabinti  blush2.gif, tai 1) kodėl tarp lubų ir pakabinamų lubų paliktas tarpas? Ten dulkės  kaupsis, ir išvalyti bus sunku  unsure.gif
O dėl rozečių aš net susimąsčiau - planuoju daryti žemai, iš karto virš spintelių, bet tada laidas gulės ant spintelės ir trukdys  g.gif.

man tai tas tarpas visai gerai atrodo, dulkiu tikrai nesimatys rolleyes.gif
man jau geriau laidas ant stalvirsio nei koks stagaras visa laika pries akis stovetu mirksiukas.gif . be to arbatinuko laidas tai po padu susivinioja, ir tikrai nesivolioja schmoll.gif rolleyes.gif
Bet visdelto rozeciu tai daugiau reiktu, kad ir koki blenderi ar mikseri reiktu ijungti, tai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 05 05, 10:17)
Tai Auksto slegio laminatas, tas pats užklijuojamas ant stalvirsio, maziau atsparusprie plokstes.

verysad.gif o aš ne laminuoto stalviršio noriu sad.gif
Idealiaisiai būtų akmens masės, arba bent jau tas plieninis
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 05 05, 09:37)
Bandau parodyti savo naująją virtuvę...  4u.gif 

http://public.fotki.com/Rianka/

Rianka, mano virtuvė visai tokio pat išplanavimo, tik mes išgriovėm sieną į prieškambarį-atsirado labai daug erdvės, o šaldytuvą dėjau ten kur pas tave viryklė,baldai bus kampu.Tik laukiu nesulaukiu kada atveš.
o tavo virtuvė -liuks, rami saikingai elegantiška. aš ir galvoju apie stiklinį stalą , tik bijau nuolatinio jo šveitimo, o kaip jo kampai -vaikams" nekenkia"? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nėja @ 2007 05 05, 14:45)
Rianka,  mano virtuvė visai tokio pat išplanavimo, tik mes išgriovėm sieną į prieškambarį-atsirado labai daug erdvės, o šaldytuvą dėjau  ten kur pas tave viryklė,baldai bus kampu.Tik laukiu nesulaukiu kada atveš.
o  tavo virtuvė -liuks, rami saikingai elegantiška. aš ir galvoju apie stiklinį stalą , tik bijau nuolatinio jo šveitimo, o kaip jo kampai -vaikams" nekenkia"? drinks_cheers.gif

Tai kad aš vaikų dar neturiu, tai nieko negaliu pasakyt rolleyes.gif
o dėl šveitimo, tai kai mano matinis, tai ne taip ir matosi visi nešvarumai, pervalau su valikliu ir švaru smile.gif
Atsakyti