Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Milde @ 2007 05 03, 13:37)
dar tiksliai nezinau, nes oltena turi kazkoki partneri smile.gif laukiu ziniu. Siaip sendiena uzsukau i blum (virtuves mechanizmai) parduotuve, tai zinokit apsalau, jauciu man reikes virtuve perpaisyt.Ten toookio sprendimu kampams ir siaip visokiu idomybiu, kiekviena stalciu atidarinejau ir aikciojau kiek visko smile.gif paziekit cia www.blum.lt Manau visos virtuves baldu firmos cia ima tas konstrukcijas, tik vat pasiulymu tokiu neduoda.

nuejai i pati brangiausia salona, gerai kad kainu nematei, butum ne tik aikciojus bet ir zagset pradejus lotuliukas.gif
visi gamintojai ju furnituros nesiulo, nes retam klientui tai ikandama mirksiukas.gif dazniausiai naudojama pigesne furnitura.

QUOTE(Blue @ 2007 05 04, 09:19)
Sveikos, jei  bakdine plokste renkames egger, tai stalvirsi butinai turim imti irgi egger, ar galima pavyzdziui termopalo?

nelabi as cia ka suprantu,kuom skiriasi jos ir nesinoretu kazkokio s... issirinkti.
Gal galite patarti, kuom skiriasi,pagal ka rinktis?  doh.gif

stalvirsi gali koki tik nori detis, ir is kokios tik nori medziagos, neturi buti tas pats gamintojas schmoll.gif
Atsakyti
o aš noriu paklausti ką galima būtų tvirtinti prie sienos toj vietoj kur tarp apatinių ir viršutinių spintelių būna ? Plytelės man nepatinka, baldų gamintojai sakė, kad jei dėsiu stiklą tai už jo vis tiek riebalai prasikverps, o dar sako, kad ir musyčių prilenda g.gif baldinę plokštę dėti neapsimoka, nes ji greitai apsitrins verysad.gif
Nu va ir pasimečiau. Lyg ir daug yra variantų, bet visi turi savo minusų. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 04, 13:02)
o aš noriu paklausti ką galima būtų tvirtinti prie sienos toj vietoj kur tarp apatinių ir viršutinių spintelių būna ? Plytelės man nepatinka, baldų gamintojai sakė, kad jei dėsiu stiklą tai už jo vis tiek riebalai prasikverps, o dar sako, kad ir musyčių prilenda g.gif baldinę plokštę dėti neapsimoka, nes ji greitai apsitrins  verysad.gif
Nu va ir pasimečiau. Lyg ir daug yra variantų, bet visi turi savo minusų.  verysad.gif

prastus gamintojus pasirinkai, kad taip sako biggrin.gif stikla reikia klijuoti ir silikonu uzsandarinti siules, tuomet niekas neprasiskverbs ten, o baldine plokste nezinau su kuo reiketu trinti kad nusidevetu g.gif tik reikia kokybiska rinktis, ne lenkiska ar latviska kokia mirksiukas.gif
atspariausias variantas HPL. gali buti toks pat kaip stalvirsis arba bet koks kitoks, taciau jei gamintojas mazas ir neturi galimybiu tai padaryti tai ir nesiulo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 05 04, 12:08)
prastus gamintojus pasirinkai, kad taip sako  biggrin.gif  stikla reikia klijuoti ir silikonu uzsandarinti siules, tuomet niekas neprasiskverbs ten, o baldine plokste nezinau su kuo reiketu trinti kad nusidevetu  g.gif  tik reikia kokybiska rinktis, ne lenkiska ar latviska kokia  mirksiukas.gif
atspariausias variantas HPL. gali buti toks pat kaip stalvirsis arba bet koks kitoks, taciau jei gamintojas mazas ir neturi galimybiu tai padaryti tai ir nesiulo  ax.gif

Tai sako, kad klijų žymės per jį matysis blush2.gif Sakė, kad tik sukti galima sad.gif
Nu visai susiparinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 04, 13:18)
Tai sako, kad klijų žymės per jį matysis  blush2.gif Sakė, kad tik sukti galima sad.gif
Nu visai susiparinau  doh.gif

na jei nori matinio stiklo tai tuomet taip klijuoti negalima, o jei dazyta tai galima, nesimatys klijai, nors gerai pagalvojus g.gif galima ir matini be sukimo pritvirtinti, bet tuomet jis detusi i aliuminio remeli toki siauruti. Furnitanas turi pasiulymuose.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 05 04, 14:57)
na jei nori matinio stiklo tai tuomet taip klijuoti negalima, o jei dazyta tai galima, nesimatys klijai, nors gerai pagalvojus  g.gif  galima ir matini be sukimo pritvirtinti, bet tuomet jis detusi i aliuminio remeli toki siauruti. Furnitanas turi pasiulymuose.

Ačiū labai 4u.gif
Gal tadu visgi ir susigundysiu ant stiklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 04, 13:02)
o aš noriu paklausti ką galima būtų tvirtinti prie sienos toj vietoj kur tarp apatinių ir viršutinių spintelių būna ? Plytelės man nepatinka, baldų gamintojai sakė, kad jei dėsiu stiklą tai už jo vis tiek riebalai prasikverps, o dar sako, kad ir musyčių prilenda  g.gif baldinę plokštę dėti neapsimoka, nes ji greitai apsitrins  verysad.gif
Nu va ir pasimečiau. Lyg ir daug yra variantų, bet visi turi savo minusų.  verysad.gif

Dedasi HPL, o stiklo visai nepatariu, koks jis ten matiskas bebutu- užsiknisi valyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oxygen: 05 gegužės 2007 - 08:36
Bandau parodyti savo naująją virtuvę... 4u.gif

http://public.fotki.com/Rianka/

Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 20:32)
darbastalio manyčiau turėtų užtekt, man reikia vietos rakandam, nes daugiau jokių spintų nenumatyta  4u.gif

O aš daryciau (iš dešnės): indaplove 600mm, kriaukle 600mm, stalciai 600mm, po to kampe orkaite (45 laipsniu pasukta)vel stalciai 800mm ir saldytuvas600mm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oxygen: 05 gegužės 2007 - 08:40
QUOTE(oxygen @ 2007 05 05, 09:34)
Dedasi HPL, o stiklo visai nepatariu, koks jis ten matiskas bebutu- užsiknisi valyti doh.gif

kaip sakoma grozis reikalauja auku;))) as tai ir dievinu stiklinius stalus ir tikrai toky pirksiu,nors ir prieziuros reikalauja;)
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 05 05, 08:37)
Bandau parodyti savo naująją virtuvę...  4u.gif 

labai graži tvarkinga virtuvė 4u.gif patiko stalviršio spalva ir kėdės,stalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 05 05, 09:37)
Bandau parodyti savo naująją virtuvę...  4u.gif 

Grazi virtuve, jauki. tik pastebejau kad rozetes idomiai pas Tave isdeliotos. per aukstai ir labai jau mazai, nors pora butu... ir prie valgomo stalo blink.gif ???
O kaip Tu pati jautiesi, jau apsipratai? Tau viskas patinka, patogu? tai manau svarbiausia 4u.gif
dar noriu paklausti del spintos prie kriaukles, kam tokia didziule?

Atsakyti