Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 14:16)
turiu tokį projektėlį gal kas nuomonę pareikš, patalpa nedidelė 9 kv.m ta didelė spinta tai šaldytuvas  g.gif

virtuve

Man patinka tavo virtuvė 4u.gif sakai maža 9 m2,va maniškė tai maža 6,55 m2 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 18:50)
dar vienas variantas, šis man rodos geresnis tik reikės vandentiekį perkelti  g.gif

antrasis variantas man garžesnis ir patogesnis atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 17:50)
dar vienas variantas, šis man rodos geresnis tik reikės vandentiekį perkelti  g.gif

Mano bus tokia tik dar biski ilgesne thumbup.gif
Atsakyti
Lightblue- faini namuciai, ir miegamojo lempa labaipatiko, jei nepaslaptis kur ir kiek ? ax.gif
Nikoleta- as uz antra 4u.gif pirmam tas saldytuvas labai vienisas ir uzstojantis langa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 18:50)

Ir nuotekas, kad butu reikiamas nuolydis ir nesikimstu kanalizacija g.gif g.gif
Atsakyti
nicoleta, antras variantas thumbup.gif tik aš orkaitę dėčiau į apačią ir palikčiau daugiau darbastalio ax.gif
Papildyta:
nicoleta, aš tavo vietoj daryčiau taip (iš dešinės į kairę): šaldytuvas, kriauklė, tarpelis, orkaitė su kaitlente ir darbastalis palei langą thumbup.gif pas mane dabar bute darbastalis palei langą, tai taip smagu gaminti biggrin.gif ir vietos daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 17:50)

šis man labiau patinka. Jeigu užteks darbastalio, tai ok, bet jeigu gaminimui reikėtų daugiau veitos, tada tikrai reikėtų pasvarstyti, ar nedėti orkaitės po kaitlente. Bet šiaip tikrai geresnis variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2007 05 03, 19:21)
šis man labiau patinka. Jeigu užteks darbastalio, tai ok, bet jeigu gaminimui reikėtų daugiau veitos, tada tikrai reikėtų pasvarstyti, ar nedėti orkaitės po kaitlente. Bet šiaip tikrai geresnis variantas smile.gif

darbastalio manyčiau turėtų užtekt, man reikia vietos rakandam, nes daugiau jokių spintų nenumatyta 4u.gif
Atsakyti
nikoleta, man antras variantas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, jei bakdine plokste renkames egger, tai stalvirsi butinai turim imti irgi egger, ar galima pavyzdziui termopalo?

nelabi as cia ka suprantu,kuom skiriasi jos ir nesinoretu kazkokio s... issirinkti.
Gal galite patarti, kuom skiriasi,pagal ka rinktis? doh.gif
Atsakyti
nikoleta, aš tik už antrą varijantą, del šviesos(jos daugiau pateks į kambarį), o tai yra labai svarbu.
Dar patarčiau atkreipt dėmesi į kriauklės vietą ir kraną, nes jį reiks rinktis truputi kitokį, nes negalėsi lango atidaryt (yra tokių spec. kurie susistumia). Tai tokie mano pastebejimai, o visa kita liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2007 05 04, 10:57)
nikoleta, aš tik už antrą varijantą, del šviesos(jos daugiau pateks į kambarį), o tai yra labai svarbu.
Dar patarčiau atkreipt dėmesi į kriauklės vietą ir kraną, nes jį reiks rinktis truputi kitokį, nes negalėsi lango atidaryt (yra tokių spec. kurie susistumia). Tai tokie mano pastebejimai, o visa kita liux smile.gif

ačiū už pastebėjimą dėl krano, kažkaip net pagalvojus nebūčiau blush2.gif reiks atkreipt dėmesį, aš noriu krano kuris nusiima kaip dušas, manu suprasit, gal jis neblogai būtų g.gif ir langą galėjau per pusę atsidarantį daryti, būtų tada thumbup.gif dabar visas nemažas vientisas g.gif ech kaip reikia daug žingsnių į priekį numatyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 04 gegužės 2007 - 11:01