Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(light blue @ 2007 05 02, 14:03)
Pagaliau mes turim savo virtuvę, apie kurią kalbėjau gal kokios trys virtuvių temos atgal  doh.gif Čia kaip čebiraškai - statėme statėme ir pagaliau pastatėme. Va čia tas statinys: virtuvė
Šiaip kol kas susidūriau tik su viena problema, nėra vietos mikrobangei, ten kur ji buvo planuota, negalima jos dėti, nes boileris stovi sad.gif na dar norėčiau šaldytuvą paslėpti, bet...nenoriu medinės tokios dičkės spintos, geriau būtų kažkas su stiklu, o tai jau kaina gerulė. Na čia kol kas lai lieka taip, kaip yra, tobulinsim, kai ateis geresni laikai smile.gif

Gražus Tavo namučiai, tik del virtuves projekto turiu pastabu. Kur Tu neši indus išplovus? suprantu kad yra indaplovė, bet gi ir rankom plauni? mikrobange galejai ir i apatine atvira spintele ideti, pakabinti kaip ir nera kur verysad.gif . dar galejai vietos sutaupyti po kriaukle spintele mažesne, ne 600mm padaryti, ir tada mikrobange su stalciumi padaryti, vietoj tos spinteles, kuri i salono puse nusukta.
O jei noretum ne integruojama šaldytuva slepti, tai laaabai didele spintele iseitu doh.gif , o jei dar stiklas doh.gif , tai nebent remelyje, nes vyriai nepritaikyti prie stiklo tvirtinti. Ir įsivaizduok, atidarai vienas duris, o po to tik šaldytuvo dureles g.gif , užsiknisi negyvai doh.gif . Geriau net negalvok toki saldytuva slepti mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 05 03, 07:22)
is atsiliepimu zinau, kad gera firma.
o kokia akmens mase pasirinkot? kas gamintojas?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
man tai prie situ ploksciu graziausiai ziuretusi koks vienspalvis  g.gif  Ar koks tamsus sokoladinis, ar pilkas, o gal is vis sviesus koks kreminis. derink prie aplinkos, grindu, sienos tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu  mirksiukas.gif

dar tiksliai nezinau, nes oltena turi kazkoki partneri smile.gif laukiu ziniu. Siaip sendiena uzsukau i blum (virtuves mechanizmai) parduotuve, tai zinokit apsalau, jauciu man reikes virtuve perpaisyt.Ten toookio sprendimu kampams ir siaip visokiu idomybiu, kiekviena stalciu atidarinejau ir aikciojau kiek visko smile.gif paziekit cia www.blum.lt Manau visos virtuves baldu firmos cia ima tas konstrukcijas, tik vat pasiulymu tokiu neduoda.
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 05 03, 13:37)
dar tiksliai nezinau, nes oltena turi kazkoki partneri smile.gif laukiu ziniu. Siaip sendiena uzsukau i blum (virtuves mechanizmai) parduotuve, tai zinokit apsalau, jauciu man reikes virtuve perpaisyt.Ten toookio sprendimu kampams ir siaip visokiu idomybiu, kiekviena stalciu atidarinejau ir aikciojau kiek visko smile.gif paziekit cia www.blum.lt Manau visos virtuves baldu firmos cia ima tas konstrukcijas, tik vat pasiulymu tokiu neduoda.

ir nuo kainu visi aikcioja blink.gif
Atsakyti
turiu tokį projektėlį gal kas nuomonę pareikš, patalpa nedidelė 9 kv.m ta didelė spinta tai šaldytuvas g.gif

virtuve
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 14:16)
turiu tokį projektėlį gal kas nuomonę pareikš, patalpa nedidelė 9 kv.m ta didelė spinta tai šaldytuvas  g.gif

virtuve

Man tai atrodo viskas neblogai
Atsakyti
turiu tokį projektėlį gal kas nuomonę pareikš, patalpa nedidelė 9 kv.m ta didelė spinta tai šaldytuvas  g.gif
virtuve

Atrodo labai tvarkingai, tik jei kampe bus stalčiai, tai kampas liks nepanaudotas.
Atsakyti

Nesu projektuotoja, bet indaplovę norėčiau šalia siūkšlių dežės (prie kriauklės dėti) - dėl patogumo, iškratai maisto likučius ir į indaplovę. Nežinau ar tau išeina ją perkelti.
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 13:16)

virtuve

man patogiausia virtuvės formulė yra tokia: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, orkaitė su kaitlentė ir darbastalis thumbup.gif tokia seka man labai logiška ir patogi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 13:16)

virtuve

na sutiksiu su jau anksčiau išsakyta nuomone, kad indaplovę reikėtų talpinti arčiau kriauklės. Abejoju dėl šaldytuvo vietos - ar jis neužstos visą langą. Na viskas priklauso ir nuo to, kaip patalpa apskritai bus panaudota be virtuvės baldų.
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 05 03, 14:36)
man patogiausia virtuvės formulė yra tokia: šaldytuvas, kriauklė, indaplovė, orkaitė su kaitlentė ir darbastalis  thumbup.gif tokia seka man labai logiška ir patogi  thumbup.gif

nevisada išieina pagl formules, namas senas padaryti įvadai ir nesinori keisti jų vietos virtuvė su matmenimis gartraukio ir kriauklės padėties keisti nelabai galima smile.gif plius šalia lango skaitliukas dujų baigiasi šaldytuvas su lyg siena 4u.gif

nėra kur dėti šaldytuvo verysad.gif virtuvė nesujungta su kambariu dar stovės stalas su kėdėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 03 gegužės 2007 - 16:30
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 17:25)

nėra kur dėti šaldytuvo  verysad.gif virtuvė nesujungta su kambariu dar stovės stalas su kėdėm

Geriausia vieta saldytuvui kampe, kur dabar kriaukle..

Tada ir virtuve atrodys erdvesne..

4u.gif
Atsakyti
dar vienas variantas, šis man rodos geresnis tik reikės vandentiekį perkelti g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 03 gegužės 2007 - 17:52