Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 04 25, 21:15)
o man tokios va vyrtuves patinka,idomu kur vilniuje man tokia padarytu?user posted imageuser posted imageuser posted image
saite parasyta kad virtuves tokios emaliotos,turbut sunku bus valyti tokia?
pasidalinkit gal kas pas mus mate tokiu,labai noreciau.
Papildyta:
o cia buvo minieta apie egger firma,as namustiliuje radau laminata 33,ir 32 klases bet niekur nerandu kur galima butu nusipirkt,gal kas buvot susidure?

Turiu as tokia virtuve...tai nespeju valyti doh.gif ....jei nori kad idealiai viskas atrodytu,susitaikyk ,kad kelis kartus per dienas teks visas sieneles valyti... ax.gif

Stalvirsis is granito tai irgi vargstu...gerai nusivalo tik su spec. priemonemis....

Pliusas tokios virtuves:klasika ,neiseina is mados....Nes pvz dabarine musu virtuve statyta pries 15metu ,tai isvaizda nieko nesisikiria nuo dabartiniu....Beje pas mus be dureliu blush2.gif ...uztat ir neisduoda savo metu... tongue.gif

O kad brangi tai taip ...bet jei patinka,kodel ne...svarbu tu busi laiminga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2007 05 02, 09:13)
Turiu as tokia virtuve...tai nespeju valyti  doh.gif ....jei nori kad idealiai viskas atrodytu,susitaikyk ,kad kelis kartus per dienas teks visas sieneles valyti... ax.gif

Stalvirsis is granito tai irgi vargstu...gerai nusivalo tik su spec. priemonemis....

Pliusas tokios virtuves:klasika ,neiseina is mados....Nes pvz dabarine musu virtuve statyta pries 15metu ,tai isvaizda nieko nesisikiria nuo dabartiniu....Beje pas mus be dureliu  blush2.gif ...uztat ir neisduoda savo metu... tongue.gif

O kad brangi tai taip ...bet jei patinka,kodel ne...svarbu tu busi laiminga... smile.gif

nieko nesupratau.. kaip tai tokia pat, bet be dureliu
Atsakyti
Forma, gal gali atsakyt, kaip Lokatija virtuves daro? Ar kokybiskai? Nes kazkaip jau klausiau, tai niekas neatsako man.
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2007 05 02, 09:13)
Turiu as tokia virtuve...tai nespeju valyti  doh.gif ....jei nori kad idealiai viskas atrodytu,susitaikyk ,kad kelis kartus per dienas teks visas sieneles valyti... ax.gif

Pliusas tokios virtuves:klasika ,neiseina is mados....Nes pvz dabarine musu virtuve statyta pries 15metu ,tai isvaizda nieko nesisikiria nuo dabartiniu....Beje pas mus be dureliu  blush2.gif ...uztat ir neisduoda savo metu... tongue.gif

jau ir aš taip pamaniau,kai pamačiau tokią virtuvę.Gražu,bet labai jau reikia valinėti.O ypač kai dar mažas vaikas tai tik spėki suktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 05 02, 13:05)
Forma, gal gali atsakyt, kaip Lokatija virtuves daro? Ar kokybiskai? Nes kazkaip jau klausiau, tai niekas neatsako man.

nu as nedirbu kokio kokybes kontrolej, todel apie firmas, kuriu darbu nesu maciusi nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti
Pagaliau mes turim savo virtuvę, apie kurią kalbėjau gal kokios trys virtuvių temos atgal doh.gif Čia kaip čebiraškai - statėme statėme ir pagaliau pastatėme. Va čia tas statinys: virtuvė
Šiaip kol kas susidūriau tik su viena problema, nėra vietos mikrobangei, ten kur ji buvo planuota, negalima jos dėti, nes boileris stovi sad.gif na dar norėčiau šaldytuvą paslėpti, bet...nenoriu medinės tokios dičkės spintos, geriau būtų kažkas su stiklu, o tai jau kaina gerulė. Na čia kol kas lai lieka taip, kaip yra, tobulinsim, kai ateis geresni laikai smile.gif
Atsakyti
sweikos.Sendiena prasidejom su firma Oltena.Gal kas ka girdejot?Man cia uzeina visokios parkes "o gal visgi voke 3 ar dar ten kazkas kietai skambancio" smile.gif Nusprendem daryti akmens mases stalvirsi?Kas turit?Kokie atsiliepimai?Man labai jau grazu ta akmens mases ilieta kriaukle i vidu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 05 02, 09:48)
nieko nesupratau.. kaip tai tokia pat, bet be dureliu

o jetau.. doh.gif turejau omenyj rankeneles... doh.gif

t.y. musu spinteles be rankeneliu blush2.gif ...kaip ir pavizdy...
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 05 02, 08:29)
as kazkaip sugebejau praziureti tavo zinute, nes kai rasei manes  Lietuveleje nebuvo o po kazkaip praleidau  blush2.gif

siaip anksciau tokias virtuves labai siule ir vienas is pagrindiniu gamintoju buvo Galandas, nezinau kur ju salonas, anksciau buvo Baldu rojuje, bet ten senai labai buvau tai nezinau ar jie dar ten yra. o siaip tokia virtuveje manau galetu padaryti bet kuris didesnis gamintojas Rimas ir Jonas, Baldora, Nabukas ir kt.
manau, kad tau nereikia vazineti per visus salonus, pasidarai projekteli ir persiunti el pastu per kelias firmas.
jei bus dazyta virtuve ji nepraktiska bet kokiu atveju, tiesa ant matines maziau matytis subraizymai, taciau ... jei labai nori tai jokie neigiami pasakojimai nepades.  biggrin.gif
tokiu formu ir matine gali buti tik dazyta arba klijuota HPL (auksto slegio laminato). jei butu is HPL tai butu laaabai atspari visiems subraizymams ir kt mechaniniams poveikiams. 

ir vistiek nesuprantu apie koki tu Egger laminata kalbi? apie baldine plokste? ar apie grindis?  g.gif

as apie egger del grindu klausiau,nes cia buvo minieta apie ja bet kaip apie baldine plokste o as nusiuziurejau namustilius.lt laminata 32klases,man ten spalva labai patiko ir nekur tokios nerandu,idesiu veliau ,o del vyrtuves buvau as siandien domusgalerijoi,tai ten daug is tokios medziagos virtuviu,paciupinejau na ne taip jau ir baisu sake lig tai vieni is laminato ir dazyti pavyzdziai buvo kiti is usp ar dsp nieko neismanau tai i viena ausi papuole per kita iskrito blush2.gif
Atsakyti
Prasau patarimo...reikia issirinkti virtuvinio spalvas. Norim dvieju spalvu, apatine dali pasirinkom Woodline mokka (egger) ir virsutines spinteles Woodline sand (egger), koks tiktu stalvirisis??
Seip labai man patinka ir Fino bronce spalva, bet nieko nesugalvojau daugiau kas prie jo tiktu g.gif
PRASAU PADEKITE PASIRINKTI blush2.gif

ir gal galite patarti kur ieskoti granoto kriaukles?

ACIU
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2007 05 02, 19:20)
o jetau.. doh.gif  turejau omenyj rankeneles... doh.gif

t.y. musu spinteles be rankeneliu  blush2.gif ...kaip ir pavizdy...

gal gali isduoti paslapti kur uzsisaket 4u.gif
Papildyta:
va tokios spalvos noriu egger laminatouser posted image
Papildyta:
sorry kad ne i tema bet kaz kas cia minejo kad nekokybiskas egger firmos laminatas ar tai plokste user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 05 02, 18:49)
sweikos.Sendiena prasidejom su firma Oltena.Gal kas ka girdejot?Man cia uzeina visokios parkes "o gal visgi voke 3 ar dar ten kazkas kietai skambancio" smile.gif Nusprendem daryti akmens mases stalvirsi?Kas turit?Kokie atsiliepimai?Man labai jau grazu ta akmens mases ilieta kriaukle i vidu smile.gif

is atsiliepimu zinau, kad gera firma.
o kokia akmens mase pasirinkot? kas gamintojas?

QUOTE(belisime @ 2007 05 02, 19:20)
o jetau.. doh.gif  turejau omenyj rankeneles... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue @ 2007 05 02, 20:52)
Prasau patarimo...reikia issirinkti virtuvinio spalvas. Norim dvieju spalvu, apatine dali pasirinkom Woodline mokka (egger) ir virsutines spinteles Woodline sand (egger), koks tiktu stalvirisis??
Seip labai man patinka ir Fino bronce spalva, bet nieko nesugalvojau daugiau kas prie jo tiktu  g.gif
PRASAU PADEKITE PASIRINKTI  blush2.gif
ir gal galite patarti kur ieskoti granoto kriaukles?

ACIU

man tai prie situ ploksciu graziausiai ziuretusi koks vienspalvis g.gif Ar koks tamsus sokoladinis, ar pilkas, o gal is vis sviesus koks kreminis. derink prie aplinkos, grindu, sienos tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu mirksiukas.gif
Atsakyti