Klausykit, Zivilia ir ziviliuke, gal jūsų vardai (nick'ai) kalti?
QUOTE(Saja @ 2007 04 30, 11:32)
gal kas nors taip ir mano ne i tema cia biskuti
manau kaltas kompas, bet ne programa. nes jei programa butu bloga, tai visoms tas pats butu o taip nera
QUOTE(Giga* @ 2007 04 30, 14:24)
manau kaltas kompas, bet ne programa. nes jei programa butu bloga, tai visoms tas pats butu o taip nera
as ir taip manau, jau su ranka braizau visai nieko busiu senovine arhitekte svarbu orientuotis dzin tos programos, viskas bus gerai
QUOTE(Saja @ 2007 04 30, 12:32)
Na turbūt kalti kompiuteria?
QUOTE(Forma @ 2007 04 26, 08:13)
tokia virtuve galetu kai kas padaryti, bet klausimas kiek pasiruose pinigeliu moketi? ir kokio dydzio virtuve? tarkim tokia kaip idejai pav raudona galetu kainuoti apie 35tukst Lt.
valyti ir priziureti jas labai sunku ir greitai braizosi, as asmeniskai niekada nedaryciau sau tokios virtuves, grazuu tik pasiziureti arba jei virtuveje gaminama tik arbata su sumustiniais
apie koki tu laminata kalbi? ir kam tau to laminato reikia?
valyti ir priziureti jas labai sunku ir greitai braizosi, as asmeniskai niekada nedaryciau sau tokios virtuves, grazuu tik pasiziureti arba jei virtuveje gaminama tik arbata su sumustiniais
apie koki tu laminata kalbi? ir kam tau to laminato reikia?
sveikute forma,kaz kada rasiau tau i AZ del virtuviu bet tu man taip ir neatsakei , as irgi del tos virtuves pagalvojau kad grazu bet nepraktiska,bet man patinka tokios formos,pas mane virtuve maza cia kaip zirmunu 5 aukstu namuose,as su mazu vaiku daug neprivaikciuosiu apziureti viska,tad ir klausineju kur ka galima.o sakyk prasau ar galima uzsakyti tokiu formu virtuve ir nezinau kaip ten tos plokstes vadinasi na kad neatrodytu kad is medzio supranti,vat jeigu ta virtuve neblizgetu o butu kokia matine tai butu turbut viskas ok. o del egger laminato as klausiau kur vilniuje galima nusipirkt,nes maciau namustiliuje tai man ten labai patiko viena spalva bet kontaktuose neparasyta kur isygit galima
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 04 30, 21:08)
del egger laminato as klausiau kur vilniuje galima nusipirkt,nes maciau namustiliuje tai man ten labai patiko viena spalva bet kontaktuose neparasyta kur isygit galima
Jei turi omenyje Egger baldinę plokštę, tai ja prekiauja Finų medis. Mačiau ir Termopalo parduotuvėje Dariaus ir Girėno g., nors tinklalapyje jie apie Egger nerašo. Plokščių pavyzdžius gali pasižiūrėti ir parduotuvėje "Pats sau baldžius" Šiaurės miestelyje. O šiaip pirkti plokštę tau pačiai nereikės, nes tuo pasirūpins tie, kas tau gamins baldus. Jie turės plokščių pavyzdžius, ir iš jų išsirinksi. O jei neturės tau patikusios plokštės, tai gali pati pasižiūrėti tose parduotuvėse ir pasakyti baldininkams jos kodą.
ar kas naudoja gartraukius su anglies filtrais , kuriu nereikia isvesti i lauka ar i vedinimo sachta ? idomu ar jie tikrai labai blogai sugeria kvapus ?
QUOTE(Saja @ 2007 05 01, 11:52)
Jei turi omenyje Egger baldinę plokštę, tai ja prekiauja Finų medis. Mačiau ir Termopalo parduotuvėje Dariaus ir Girėno g., nors tinklalapyje jie apie Egger nerašo. Plokščių pavyzdžius gali pasižiūrėti ir parduotuvėje "Pats sau baldžius" Šiaurės miestelyje. O šiaip pirkti plokštę tau pačiai nereikės, nes tuo pasirūpins tie, kas tau gamins baldus. Jie turės plokščių pavyzdžius, ir iš jų išsirinksi. O jei neturės tau patikusios plokštės, tai gali pati pasižiūrėti tose parduotuvėse ir pasakyti baldininkams jos kodą.
as laminata sios firmos nusiuziurejau
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 05 01, 22:41)
as laminata sios firmos nusiuziurejau
Jei grindų laminatą, tai bandyk klausti grindų temoje.
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 04 30, 21:08)
sveikute forma,kaz kada rasiau tau i AZ del virtuviu bet tu man taip ir neatsakei , as irgi del tos virtuves pagalvojau kad grazu bet nepraktiska,bet man patinka tokios formos,pas mane virtuve maza cia kaip zirmunu 5 aukstu namuose,as su mazu vaiku daug neprivaikciuosiu apziureti viska,tad ir klausineju kur ka galima.o sakyk prasau ar galima uzsakyti tokiu formu virtuve ir nezinau kaip ten tos plokstes vadinasi na kad neatrodytu kad is medzio supranti,vat jeigu ta virtuve neblizgetu o butu kokia matine tai butu turbut viskas ok. o del egger laminato as klausiau kur vilniuje galima nusipirkt,nes maciau namustiliuje tai man ten labai patiko viena spalva bet kontaktuose neparasyta kur isygit galima
as kazkaip sugebejau praziureti tavo zinute, nes kai rasei manes Lietuveleje nebuvo o po kazkaip praleidau
siaip anksciau tokias virtuves labai siule ir vienas is pagrindiniu gamintoju buvo Galandas, nezinau kur ju salonas, anksciau buvo Baldu rojuje, bet ten senai labai buvau tai nezinau ar jie dar ten yra. o siaip tokia virtuveje manau galetu padaryti bet kuris didesnis gamintojas Rimas ir Jonas, Baldora, Nabukas ir kt.
manau, kad tau nereikia vazineti per visus salonus, pasidarai projekteli ir persiunti el pastu per kelias firmas.
jei bus dazyta virtuve ji nepraktiska bet kokiu atveju, tiesa ant matines maziau matytis subraizymai, taciau ... jei labai nori tai jokie neigiami pasakojimai nepades.
tokiu formu ir matine gali buti tik dazyta arba klijuota HPL (auksto slegio laminato). jei butu is HPL tai butu laaabai atspari visiems subraizymams ir kt mechaniniams poveikiams.
ir vistiek nesuprantu apie koki tu Egger laminata kalbi? apie baldine plokste? ar apie grindis?
QUOTE(sinsiliuks @ 2007 04 20, 10:16)
Vat mes irgi tokio norim, o kur jus darysites
Supratau, kad kaip ir is Klaipedos esi tai butu labai idomu suzinoti.
Mat kai mes ieskojom ,tai visi aiskino kad tos "kojos" neiseina is stalvirsio daryti, nes tada matosi ta pilka stalvirsio puse (blogoji).
Tad pasidalink patirtimi, kur darysites ir jei ne paslaptis kiek tai kainuos
Supratau, kad kaip ir is Klaipedos esi tai butu labai idomu suzinoti.
Mat kai mes ieskojom ,tai visi aiskino kad tos "kojos" neiseina is stalvirsio daryti, nes tada matosi ta pilka stalvirsio puse (blogoji).
Tad pasidalink patirtimi, kur darysites ir jei ne paslaptis kiek tai kainuos
Tai niekas nepades