Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oxygen @ 2007 04 25, 09:09)
bet jei aš neisitikinus 100proc. tai klientui nelabai noriu siulyt g.gif

siulau jau siandien paimti, issiaiskinti ir neklaidint zmoniu, kurie rimtai domisi, renkasi ir nori zinoti tiesa. cia tau ne koks "viena boba sake" skyrelis smile.gif
Atsakyti
westa, tavo man grazi virtuve, gal gali pakomentuoti ar esi patenkinta virsutinem spintelem, kad stiklas kaip su valymu ir ar per jas labai persisviecia? Projekte pas mane tokios pacios, aciu smile.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif 4u.gif

As prisipirkusi daug sunkiu leksciu, kazin ar negaletu buti toks bajeris, kad man komoda suluztu, nes svorio neatlaikytu???? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinote merginos aš laukiu atvežant virtuvės baldų. sumokėjau visai nemažai.Vyras bambsėjo visą mėnesį,kad brangu. g.gif tai dabar laukiu ir nervinuosi kaip atrodys. brėžinyje ir mintyse man gražu. okaip iš tikrųjų nežinau . Baldus užsisakiau Taurabaldyje.Girdėjau kad kokybiški.gal kuri girdėjote?
Atsakyti
verysad.gif labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 27, 23:16)
verysad.gif  labanaktukas  4u.gif

kas tau daba acitiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nėja @ 2007 04 27, 21:03)
Žinote  merginos aš laukiu atvežant  virtuvės baldų. sumokėjau visai nemažai.Vyras bambsėjo visą mėnesį,kad brangu. g.gif  tai dabar laukiu ir nervinuosi kaip atrodys. brėžinyje ir mintyse man gražu. okaip iš tikrųjų nežinau . Baldus užsisakiau Taurabaldyje.Girdėjau kad kokybiški.gal kuri girdėjote?

Pamatysi viskas bus gerai lauksim foto kas kaip atrodo.Labai jau mums įdomu.O tu nusiraminki,jei kas nepatiks tegul taiso klaidas. mirksiukas.gif
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 28, 01:35)
kas tau daba acitiko?  g.gif

Liūdna nes jau reikėjo jus palikti ir eiti liūlio. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes, esu supykusi baisiausiai ant alno programos :verysad:pasiziuriu fulskreen ir kai noriu gristi i 3d formata, atsiranda juodas langas, o kai griztu i planning tai isvis pilkas ir dinge visi mano zymejimai verysad.gif kas cia galetu but verysad.gif negaliu pasidaryt projekto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 04 29, 21:09)
4u.gif sveikutes, esu supykusi baisiausiai ant alno programos :verysad:pasiziuriu fulskreen ir kai noriu gristi i 3d formata, atsiranda juodas langas, o kai griztu i planning tai isvis pilkas ir dinge visi mano zymejimai verysad.gif kas cia galetu but verysad.gif negaliu pasidaryt projekto verysad.gif

Sveika smile.gif. Ir taip kiekvieną kartą, ir iš naujo paleidus programą? g.gif Gal tu, pavyzdžiui, maksimizuoji programos langą? Ten tada rašo, kad programa gali nulūžti, ir tokiu atveju kitą kartą siūlo nemaksimizuoti. Jei ne dėl to, tai tada nežinau schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 29, 23:08)
Sveika  smile.gif. Ir taip kiekvieną kartą, ir iš naujo paleidus programą? g.gif Gal tu, pavyzdžiui, maksimizuoji programos langą? Ten tada rašo, kad programa gali nulūžti, ir tokiu atveju kitą kartą siūlo nemaksimizuoti. Jei ne dėl to, tai tada nežinau schmoll.gif.

blush2.gif nu nieko nespeju padirbti, pastatau keleta baldu, pasiziuriu juos virtualiai ir noriu grizti i toliau kelti baldu, nebeleidzia sad.gif isnaujo turiu isijungti programa ir vel daryt viska is naujo sad.gif zodziu jau braizausi su ranka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 04 30, 10:29)
blush2.gif nu nieko nespeju padirbti, pastatau keleta baldu, pasiziuriu juos virtualiai ir noriu grizti i toliau kelti baldu, nebeleidzia sad.gif isnaujo turiu isijungti programa ir vel daryt viska is naujo sad.gif zodziu jau braizausi su ranka lotuliukas.gif

Pas mane tas pats doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilia @ 2007 04 30, 11:00)
Pas mane tas pats doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif ieskau kitu programikiu, ale visos grybauja, sakes, o taip reikia projekto, nebegaliu verysad.gif
Atsakyti