Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Saja @ 2007 04 20, 13:04)
Oi, o aš iš Egger plokštės noriu badus gaminti blink.gif. O kas su ja blogai?

nu per plonas laminatas, paprašciausiai, dar kai dirbau baldu firmoj, tai eksperimentus su su stalvirsiais darem, deginom spirita, karsta puoda dejom ir nieko. O sau vezemes, tai net nedavezem, duobute paliko verysad.gif . Ir kiek zinau Eggeris tusciaviduris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 04 20, 16:56)
nu per plonas laminatas, paprašciausiai, dar kai dirbau baldu firmoj, tai eksperimentus su su stalvirsiais darem, deginom spirita, karsta puoda dejom ir nieko. O sau vezemes, tai net nedavezem, duobute paliko  verysad.gif . Ir kiek zinau Eggeris tusciaviduris verysad.gif

Prisiminiau - ne iš Egger, o iš Wodego spinteles darysime doh.gif g.gif.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 04 17, 08:06)
Man kargai nuostabus. Gal yra ir nuostabesniu tongue.gif Bet man asmeniskai jie nepakeiciami nei funkcionalumu, nei kokybe, nei atsparumu mano soskems laugh.gif Nusimato naujos virtuveles projektas, tai manau, jog taip pat rinksiuos tik kargo.

Pasakykit man neišprusėlei, kas tie kargai? blush2.gif
Atsakyti
cargai-tai visokie tokie
user posted image
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 20, 18:23)
cargai-tai visokie tokie

Dėkui, happy, taip ir įtariau 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 04 23, 17:28)

Kokia kaimiška virtuvė.Man atrodo ta virtuvė labai didelės šeimininkės! thumbup.gif
Bet labai jauki!Tvarkinga!
Atsakyti
Gal kam Lokatija virtuve gamino? Ar gerai padare? Kokybiskai ir t.t.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabegusi nuotaka: 24 balandžio 2007 - 10:30
QUOTE(oxygen @ 2007 04 20, 16:56)
nu per plonas laminatas, paprašciausiai, dar kai dirbau baldu firmoj, tai eksperimentus su su stalvirsiais darem, deginom spirita, karsta puoda dejom ir nieko. O sau vezemes, tai net nedavezem, duobute paliko  verysad.gif . Ir kiek zinau Eggeris tusciaviduris verysad.gif

siaip tai Eggerio plokste viena kokybiskiausiu g.gif
o del tusciaviduriu tai jie gamina palengvinta plokste, taciau dar nelabai veza i Lietuva, kolkas jie pristatinejo tik 6 pozicijas palengvintu stalvirsiu 6cm storio. bet tai nereiskia kad jie blogi, jie tiesiog lengvesni darbui, o naudojimui itakos tai neturi. mirksiukas.gif
Atsakyti
bet jei aš neisitikinus 100proc. tai klientui nelabai noriu siulyt g.gif
Atsakyti
o man tokios va vyrtuves patinka,idomu kur vilniuje man tokia padarytu?user posted imageuser posted imageuser posted image
saite parasyta kad virtuves tokios emaliotos,turbut sunku bus valyti tokia?
pasidalinkit gal kas pas mus mate tokiu,labai noreciau.
Papildyta:
o cia buvo minieta apie egger firma,as namustiliuje radau laminata 33,ir 32 klases bet niekur nerandu kur galima butu nusipirkt,gal kas buvot susidure?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 04 25, 23:15)
o man tokios va vyrtuves patinka,idomu kur vilniuje man tokia padarytu?
saite parasyta kad virtuves tokios emaliotos,turbut sunku bus valyti tokia?
pasidalinkit gal kas pas mus mate tokiu,labai noreciau.
Papildyta:
o cia buvo minieta apie egger firma,as namustiliuje radau laminata 33,ir 32 klases bet niekur nerandu kur galima butu nusipirkt,gal kas buvot susidure?

tokia virtuve galetu kai kas padaryti, bet klausimas kiek pasiruose pinigeliu moketi? ir kokio dydzio virtuve? tarkim tokia kaip idejai pav raudona galetu kainuoti apie 35tukst Lt.
valyti ir priziureti jas labai sunku ir greitai braizosi, as asmeniskai niekada nedaryciau sau tokios virtuves, grazuu tik pasiziureti arba jei virtuveje gaminama tik arbata su sumustiniais rolleyes.gif

apie koki tu laminata kalbi? ir kam tau to laminato reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 26 balandžio 2007 - 07:14