Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(reg @ 2007 04 19, 18:59)
Antram variante kaires sienos spinteliu aukstis man kaip tiklabai geras - visai nebutina spintom via erdve uzgriozdinti. Pati toki pasirikau ir tikri nesigailiu. Tuo labiau kad virtuve didele, spinteliu tikrai pakaks.Tik kai pasirinkau toki auksti ir to aukscio imontuojama saldytuva, supratau, kad man toks saldytuvas per mazas.Taigi saldytuva  emiau su maza kamera, o salia passtaciau imontuojma saldikli, kuris mazdaug indaploves dydzio - 3 stalciai - iki stalvirsio.Ir pas tave glima butu deti i kampa - butu vietos pasideti produktams, isimtiems is saldytuvo ir dureles geriau atsidarytu

labai lux patarimas thumbup.gif reikes apgalvot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 04 18, 14:24)
user posted image

Pasakykit man, kaip jums atrodo gartraukis, ar jis ne per aukstai kabo???  g.gif

Tip top mano darbo virtuve!!!
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 04 19, 19:59)
Antram variante kaires sienos spinteliu aukstis man kaip tiklabai geras - visai nebutina spintom via erdve uzgriozdinti. Pati toki pasirikau ir tikri nesigailiu. Tuo labiau kad virtuve didele, spinteliu tikrai pakaks.Tik kai pasirinkau toki auksti ir to aukscio imontuojama saldytuva, supratau, kad man toks saldytuvas per mazas.Taigi saldytuva  emiau su maza kamera, o salia passtaciau imontuojma saldikli, kuris mazdaug indaploves dydzio - 3 stalciai - iki stalvirsio.Ir pas tave glima butu deti i kampa - butu vietos pasideti produktams, isimtiems is saldytuvo ir dureles geriau atsidarytu

kad neužgriozdint įėjimo į virtuvę aš lygiai tai pat stačiau mažesnį šaldytuvą su nuline kamera, o šaldiklį dėjau atskirai , pastatomos spintelės dydžio drinks_cheers.gif

une, man irgi labiau antras variantas
Atsakyti
QUOTE(libby @ 2007 04 19, 22:13)
Tip top mano darbo virtuve!!!

O kaip tu gali sakyti tip top jei tu jos visos nematai blink.gif na nebent plokstes tokios pacios tada suprantu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 19, 16:02)
tvirtinsim prie sienos. bus tamsaus medžio kaip virtuvės stalviršis

Vat mes irgi tokio norim, o kur jus darysites smile.gif
Supratau, kad kaip ir is Klaipedos esi blush2.gif tai butu labai idomu suzinoti.
Mat kai mes ieskojom ,tai visi aiskino kad tos "kojos" neiseina is stalvirsio daryti, nes tada matosi ta pilka stalvirsio puse (blogoji).
Tad pasidalink patirtimi, kur darysites ir jei ne paslaptis kiek tai kainuos
Atsakyti
Panašiai kaip čia vienai su skalbimo mašina, tai mums su indaplove gaunasi. Palieka mums neįmontuojamą indaplovę, o aš jokiais būdais nenoriu, kad ji matytųsi. Tai viršus dar nusiima ir pasislėps po stalviršiu, bet, kad ji yra 60cm gylio, kaip ir stalviršis, tai jau spintelėje nebeišeina jos uždaryti. Pagalvojom, kad gal sienos iškaposim ir įstumsim ją. Kažin ar gerai? O jei ne, tai jau geriau man visai nereik indaplovės, nei ji matytųsi man. Vyras naujos montuojamos nepasirašo pirkt.
Atsakyti

del stalo, pas mane stalas visai be koju, tik prie sienos pritvirtintas, labai mano berniukui patinka lakstyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aikutė @ 2007 04 20, 10:10)
Panašiai kaip čia vienai su skalbimo mašina, tai mums su indaplove gaunasi. Palieka mums neįmontuojamą indaplovę, o aš jokiais būdais nenoriu, kad ji matytųsi. Tai viršus dar nusiima ir pasislėps po stalviršiu, bet, kad ji yra 60cm gylio, kaip ir stalviršis, tai jau spintelėje nebeišeina jos uždaryti. Pagalvojom, kad gal sienos iškaposim ir įstumsim ją. Kažin ar gerai? O jei ne, tai jau geriau man visai nereik indaplovės, nei ji matytųsi man. Vyras naujos montuojamos nepasirašo pirkt.

Nesinervink, indaplove geras dalykas, nebent jau labai senovine ax.gif , užklijuok plevele panasia i fasadus, pakol galesi nusipirkti nauja mirksiukas.gif

nebukit kokie maksimalistai, norit visko is karto, aš jau apsiraminus unsure.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Susiena @ 2007 03 28, 15:50)
Mergaitės, va radau dar tokių virtuvių:
http://www.rimasirjonas.lt/index.html

Man iškilo klausimas - kaip čia tas stiklas padarytas? Gražu...
user posted image

Oi ka radau netycia drinks_cheers.gif , cia mano firma, kurioj dirbau, ir butent sita grozio salono brezinius ruosiau gamybai, geras. Cia detas dvigubas stiklas, be pleveliu. Pimas skaidrus, po to matinis, ant kurio užklijuotos rozytes, ir apsvietimas.
Gal dar grįšiu pas juos, tai užsukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oxygen: 20 balandžio 2007 - 10:05
Oi ne, jokių plėvelių. Man jau geriau turėti dabar išsimokėtinai, negu laukt, tuo labiau, kad remontai kapitaliniai nusimato, ir baldai nauji projektuojami. Bet va su vyro įkalbėjimu didžiausia bėda.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 31, 10:58)
abi jos veinodai geros (geriausia ka siulo Llietuvoje) tik Egger pigesne truputeli, nors ne visos pozicijos.

Geriausias yra termopalas, Eggeri pati isidejau, smulku parketukini, tai su termopalu ner ko lygint, š... o dabar atsirado dar 50mm storio ir statesniu kampu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aikutė @ 2007 04 20, 10:37)
Oi ne, jokių plėvelių. Man jau geriau turėti dabar išsimokėtinai, negu laukt, tuo labiau, kad remontai kapitaliniai nusimato, ir baldai nauji projektuojami. Bet va su vyro įkalbėjimu didžiausia bėda.

Jo, su tais vyrais... jiems išvis nieko nereikia, aš jau pavargau prašyti....
Atsakyti
As tai pagrasinu, kad pati nueisiu ir nusipirksiu, tai galutiniam variante vistiek kazka sutariam.
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 04 20, 10:43)
Geriausias yra termopalas, Eggeri pati isidejau, smulku parketukini, tai su termopalu ner ko lygint, š...  o dabar atsirado dar 50mm storio ir statesniu kampu  mirksiukas.gif

Oi, o aš iš Egger plokštės noriu badus gaminti blink.gif. O kas su ja blogai?
Atsakyti
o kaip tokia? bigsmile.gif
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

wub.gif
user posted image
user posted image

user posted image

Papildyta: