QUOTE(happy @ 2007 04 19, 15:13)
Une-man antras variantas grazesnis is isbaigtesnis,tik sienoj po kaire spinteles sulyginciau,kad nebutu taip laiptuotai visos,nu pvz pagal saldytuvo apatiny suskirtyma (gal supratai ka noriu pasakyt..
) Ir kaip supratau saldytuvas bus prie virykles ,kazin patogu bus jy darinet
Ir stalcius po orkaite kelciau jei eina i siena prie lango..
o jei galvoji apie pirma varianta tai jame keisciau: saldytuva kelciau prie sienos kur mikrobange,kad nebutu uzgriozdintas iejimas ir daryciau imontuojama gartrauky,kad islaikyt lakoniskas formas..
aciu
del antro varianto-tai taip-ten viska reikia sutvarkyt ir gerai apgalvot stalciu/spinteliu isdestyma ir t.t... prie to dar nepriejau
dabar reikia del buitines apsispresti...
o del antro-tai tavo siulomi sprendimai, manau, labai pagerintu situacija, nes dabar tai man irgi nepatinka, o dar ir tas sukinejimasisi
bet taip architektas sugalvojes, tai nenoriu taip greitai atmesti...
QUOTE(Saja @ 2007 04 19, 15:25)
Une, man pirmas variantas gražesnis, o antras praktiškesnis atrodo, būtent dėl to sukinėjimosi tarp kaitlentės ir plautuvės
. Aš asmeniškai rinkčiausi antrą, tik kai ką pakeisčiau: 1) sudėčiau į vieną spintą orkaitę ir mikrobangę, nes kai jos skirtingo dydžio, tai nelabai gražiai atrodo atskirai, 2) šaldytuvą daryčiau viena spinta kairiau, kad jis nebūtų prie spintelių, ir tada pakeisčiau durelių kryptį, nes jei dabar pakeisi atidarymo kryptį, tai bus nepatogu prieti, nes įmontuojamų šaldytuvų durys atsidaro tik 90 laipsnių kampu, 3) spintas daryčiau aukštesnes, kad lubų nuleidimas būtų tik kokie 15 cm, nes man ta siena vizualiai sumažina erdvę (pati spinta atrodo mažiau sumažina tą erdvę).
1) aha, gerai sakai-tvarkingiau atrodytu
2) del tu dureliu tai net nepagalvojau
dekui
3) spintas siaip galvoju daryti vienam lygmeni, kur gartraukio virsus uzsibaigia, nes turbut desiu toki pati, kaip kad ir cia pasirinkau.
dekui labai merginos
tobulinsiu