Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(une @ 2007 04 19, 10:48)
saldytuvas visai prie kaitlentes, tik reiktu dureles i kita puse atsidaromas daryt-tada galima buti ir pasidet ant spinteles tai kai isimi... g.gif

Lietutis, vat as dvejoju del pirmo g.gif kazkada merginos rase, kad pirmajam, kaip tik nepatogus isdestymas, nes visa laika reikes sukinetis tarp virykles ir kriaukles , tai biski galvele apsisuktu  smile.gif  g.gif

As galvojau saldytuvas pats pirmas - jei taip tai antras variantas tikrai geresnis. Man dizainere aiskino - kad butu patogu virykle kriaukle ir saldytuvas turi sudaryti trikampi - taigi abiem atvejais trikampis gaunasi
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2007 04 18, 23:20)
As dar neturiu, bet greit turesiu smile.gif Nusipirkau normalia skalbimo masina, zadu deti po stalvirsiu. Tiesiog dedant paprasta masina reikia palikti po keleta centimetru sonuose ir virsuje "vaiksciojimui" grezimo metu. O tose integruojamose matyt tai bus jau numatyta, todel jos tiksliau isimontuos. Dar esu maciusi paprasta skalbykle su nuimta virsutine panele pakista po stalvirsiu. Irgi variantas.

Taip reikia palikti laisvumo.dar galima ir ta viršu nuimti, atsimes apie 4cm.
Pirkt integruota nebutina, brangu. Už jos nelima privedineti H2O, ir laidas gali buti kitoje vietoje, pvz. spintelej su durelem. O skalbimo mašinos kurios tipo "nevaiksto" tai įdėta į dugna betono plokštė blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rds @ 2007 04 19, 10:00)
tai pirkit atskirai dujinį paviršių ir atskirai elektrinę orkaitę (orkaitę su atskiru valdymu). 
Jei orkaitės valdymas ant paviršiaus, tai atskirai nenusipirksit.

Tikrai taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2007 04 19, 10:38)
Man asmeniskai tik pirmasis variantas, labai praktiskas, funkcionalus. Labai gerai isdestyta ir vaizdas priedo geras.

man irgi, pirmas variantas, tik orkaite dar truputi nuleisciau su mikrobange, ne del grozio, o del patogumo 4u.gif
Atsakyti
user posted image
va tokios formos staliukas bus pas mane virtuvėj

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
tokią panašią lempą tik apvalią (kuri turėtų tikt labai virš pietų stalo), mačiau Alandeko Klaipėdoje

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 19 balandžio 2007 - 14:18
QUOTE(westa @ 2007 04 19, 14:50)
va tokios formos staliukas bus pas mane virtuvėj

grazus bigsmile.gif jis prie sienos tvirtinasi?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 19, 14:56)
grazus  bigsmile.gif  jis prie sienos tvirtinasi?

tvirtinsim prie sienos. bus tamsaus medžio kaip virtuvės stalviršis
Atsakyti
Une-man antras variantas grazesnis is isbaigtesnis,tik sienoj po kaire spinteles sulyginciau,kad nebutu taip laiptuotai visos,nu pvz pagal saldytuvo apatiny suskirtyma (gal supratai ka noriu pasakyt.. g.gif ) Ir kaip supratau saldytuvas bus prie virykles ,kazin patogu bus jy darinet g.gif Ir stalcius po orkaite kelciau jei eina i siena prie lango..

o jei galvoji apie pirma varianta tai jame keisciau: saldytuva kelciau prie sienos kur mikrobange,kad nebutu uzgriozdintas iejimas ir daryciau imontuojama gartrauky,kad islaikyt lakoniskas formas..
Atsakyti
Une, man pirmas variantas gražesnis, o antras praktiškesnis atrodo, būtent dėl to sukinėjimosi tarp kaitlentės ir plautuvės smile.gif. Aš asmeniškai rinkčiausi antrą, tik kai ką pakeisčiau: 1) sudėčiau į vieną spintą orkaitę ir mikrobangę, nes kai jos skirtingo dydžio, tai nelabai gražiai atrodo atskirai, 2) šaldytuvą daryčiau viena spinta kairiau, kad jis nebūtų prie spintelių, ir tada pakeisčiau durelių kryptį, nes jei dabar pakeisi atidarymo kryptį, tai bus nepatogu prieti, nes įmontuojamų šaldytuvų durys atsidaro tik 90 laipsnių kampu, 3) spintas daryčiau aukštesnes, kad lubų nuleidimas būtų tik kokie 15 cm, nes man ta siena vizualiai sumažina erdvę (pati spinta atrodo mažiau sumažina tą erdvę).
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 19, 15:13)
Une-man antras variantas grazesnis is isbaigtesnis,tik sienoj po kaire spinteles sulyginciau,kad nebutu taip laiptuotai visos,nu pvz pagal saldytuvo  apatiny suskirtyma  (gal supratai ka noriu pasakyt.. g.gif )  Ir kaip supratau saldytuvas bus prie virykles ,kazin patogu bus jy darinet  g.gif  Ir stalcius po orkaite kelciau jei eina i siena prie lango..

o jei galvoji apie pirma varianta tai jame keisciau:  saldytuva kelciau prie sienos kur mikrobange,kad nebutu uzgriozdintas iejimas ir daryciau imontuojama gartrauky,kad islaikyt lakoniskas formas..

aciu wink.gif del antro varianto-tai taip-ten viska reikia sutvarkyt ir gerai apgalvot stalciu/spinteliu isdestyma ir t.t... prie to dar nepriejau smile.gif dabar reikia del buitines apsispresti...
o del antro-tai tavo siulomi sprendimai, manau, labai pagerintu situacija, nes dabar tai man irgi nepatinka, o dar ir tas sukinejimasisi schmoll.gif bet taip architektas sugalvojes, tai nenoriu taip greitai atmesti...
QUOTE(Saja @ 2007 04 19, 15:25)
Une, man pirmas variantas gražesnis, o antras praktiškesnis atrodo, būtent dėl to sukinėjimosi tarp kaitlentės ir plautuvės smile.gif. Aš asmeniškai rinkčiausi antrą, tik kai ką pakeisčiau: 1) sudėčiau į vieną spintą orkaitę ir mikrobangę, nes kai jos skirtingo dydžio, tai nelabai gražiai atrodo atskirai, 2) šaldytuvą daryčiau viena spinta kairiau, kad jis nebūtų prie spintelių, ir tada pakeisčiau durelių kryptį, nes jei dabar pakeisi atidarymo kryptį, tai bus nepatogu prieti, nes įmontuojamų šaldytuvų durys atsidaro tik 90 laipsnių kampu, 3) spintas daryčiau aukštesnes, kad lubų nuleidimas būtų tik kokie 15 cm, nes man ta siena vizualiai sumažina erdvę (pati spinta atrodo mažiau sumažina tą erdvę).

1) aha, gerai sakai-tvarkingiau atrodytu g.gif
2) del tu dureliu tai net nepagalvojau g.gif dekui wink.gif
3) spintas siaip galvoju daryti vienam lygmeni, kur gartraukio virsus uzsibaigia, nes turbut desiu toki pati, kaip kad ir cia pasirinkau.

dekui labai merginos 4u.gif tobulinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 19, 19:05)
del antro varianto-tai taip-ten viska reikia sutvarkyt ir gerai apgalvot stalciu/spinteliu isdestyma ir t.t... prie to dar nepriejau smile.gif dabar reikia del buitines apsispresti...

Antram variante kaires sienos spinteliu aukstis man kaip tiklabai geras - visai nebutina spintom via erdve uzgriozdinti. Pati toki pasirikau ir tikri nesigailiu. Tuo labiau kad virtuve didele, spinteliu tikrai pakaks.Tik kai pasirinkau toki auksti ir to aukscio imontuojama saldytuva, supratau, kad man toks saldytuvas per mazas.Taigi saldytuva emiau su maza kamera, o salia passtaciau imontuojma saldikli, kuris mazdaug indaploves dydzio - 3 stalciai - iki stalvirsio.Ir pas tave glima butu deti i kampa - butu vietos pasideti produktams, isimtiems is saldytuvo ir dureles geriau atsidarytu
Atsakyti
ačiū merginos visoms,kurios davėt patarimų 4u.gif Palengvėjo širdelėj ax.gif Vadinasi,jei rasiu žemesnę ir siauresnę(o yra net 34cm.pločio),ji turėtų tilpti į mano spintelę,juo labiau,kad man jas specialiai dėl skalbimo mašinos aukštesnes suprojektavo-87cm.(jei gerai įsidėmėjau,nes procesa projektavimo tebevyksta),tai neturėtų būt labai sudėtinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 04 19, 20:07)
ačiū merginos visoms,kurios davėt patarimų  4u.gif Palengvėjo širdelėj  ax.gif Vadinasi,jei rasiu žemesnę ir siauresnę(o yra net 34cm.pločio),ji turėtų tilpti į mano spintelę,juo labiau,kad man jas specialiai dėl skalbimo mašinos aukštesnes suprojektavo-87cm.(jei gerai įsidėmėjau,nes procesa projektavimo tebevyksta),tai neturėtų būt labai sudėtinga  4u.gif

Tik turėk omenyj, kad siauresnės skalbyklės mažiau stabilios, labiau šokinėja, tai palik didesnius tarpus šonuose.
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 04 19, 18:59)
Antram variante kaires sienos spinteliu aukstis man kaip tiklabai geras - visai nebutina spintom via erdve uzgriozdinti.

pritariu drinks_cheers.gif man ir patiko tas,kad spintos ne iki pat lubu
Atsakyti