Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lota @ 2007 04 18, 22:20)
As dar neturiu, bet greit turesiu smile.gif Nusipirkau normalia skalbimo masina, zadu deti po stalvirsiu. Tiesiog dedant paprasta masina reikia palikti po keleta centimetru sonuose ir virsuje "vaiksciojimui" grezimo metu. O tose integruojamose matyt tai bus jau numatyta, todel jos tiksliau isimontuos. Dar esu maciusi paprasta skalbykle su nuimta virsutine panele pakista po stalvirsiu. Irgi variantas.

drinks_cheers.gif mes ir taip darysim
Atsakyti
QUOTE(omni @ 2007 04 18, 21:53)
O as noriu toki klausima uzduoti  Na, mes norime pirkti kombinuota elektrine orkaite su dujiniu pavirsiumi.Bet pinigeliu kol kas uztenka tik pavirsiui,tai ar galima pirkti ji atskirai,o orkaite veliau,kadangi ji kombinuota galvoju dabar gal negalima??Nelabai cia gaudausi,bet gal atsakysit

??? :verysad:Prasau pasakykit,kaip ten yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omni: 19 balandžio 2007 - 08:49
QUOTE(pipima @ 2007 04 18, 22:38)
merginos,plyz ką  4u.gif ?Kas penkios minutės lendu pažiūrėt ir kas ką atrašė  blush2.gif Jau taip reikia jūsų patarimo,kad net neįsivaizduojat  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Labai laukiu,bent jau pasvarstymų  4u.gif

elementari skalbimo masina(tik mazesnio gilumo) pakista po stalvirsiu ir uzdroma spinteliu durelemis.
Atsakyti
QUOTE(omni @ 2007 04 19, 09:49)
??? :verysad:Prasau pasakykit,kaip ten yra.

tai pirkit atskirai dujinį paviršių ir atskirai elektrinę orkaitę (orkaitę su atskiru valdymu).
Jei orkaitės valdymas ant paviršiaus, tai atskirai nenusipirksit.
Atsakyti
QUOTE(omni @ 2007 04 18, 21:53)
O as noriu toki klausima uzduoti  Na, mes norime pirkti kombinuota elektrine orkaite su dujiniu pavirsiumi.Bet pinigeliu kol kas uztenka tik pavirsiui,tai ar galima pirkti ji atskirai,o orkaite veliau,kadangi ji kombinuota galvoju dabar gal negalima??Nelabai cia gaudausi,bet gal atsakysit

Keikvienas turi tureti atskira valdyma (tokios brangesnes) - tada galima orkaite ir veliau imontuoti ir vieta jai bet kokia parinkti - ar po kaitlente ar visai kitoje vietoje. Dar prisiminiau, kad kazkas dikutavo del garu - pas mane orkaite atskirai imontuota, bet atidarius tu garu kazkaip nebuna, nors gartraukis kitoje virtuves puseje.
Atsakyti
merginos idedu dar viena varianta savo virtuves. kaip ir anksciau-i spalvas, stalcius/spinteles nekreipiam demesio-tik i buit.tech. isdestyma ir bendra vaizda 4u.gif
pradziai velgi pirmas variantas: user posted imageuser posted image
ir naujasis:user posted imageuser posted image

labai laukiu visokiu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai tik pirmasis variantas, labai praktiskas, funkcionalus. Labai gerai isdestyta ir vaizdas priedo geras.
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 04 17, 22:21)
vat ir pas mane toks pats variantas-orkaitė toli,kitoje eilėje nei šaldytuvas,bet įmontuojama kaitlentė(dujinė)per siaurą spintelę  nuo neįmontuojamo šaldytyvo.Draugė dar šiandien vieną bajeriuką pasakė,kad jų šaldytuvas visą žiemą ištisai praburzgė(visiškai naujas)šaldydamas,nes stovi tiesiai ant šildomų grindų,tipo po apačia jo reiktų kažkokios plokštės,kuri tą sklindančią šilumą sulaikytų,kadangi šaldytuvui tai akivaizdžiai "nepatinka"  schmoll.gif  g.gif ?

doh.gif , tai visai nereikia deti sildymo, po visom virtuves spintelem, juo labiau po šaldytuvu blink.gif , siaubas, ko tik žmones neprigalvoja doh.gif doh.gif doh.gif
Neracianalu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 19, 10:23)
merginos idedu dar viena varianta savo virtuves. kaip ir anksciau-i spalvas, stalcius/spinteles nekreipiam demesio-tik i buit.tech. isdestyma ir bendra
labai laukiu visokiu nuomoniu  4u.gif

Man grazesnis antras, bet jis nepatogus - saldytuvas labai toli nuo plyteles ir labai nepatogu, kai atidarius saldytuva negali cia pat ko nors pasideti, o reikia nestis i kita virtuves puse - pvz norin uzsitept sumustini
Atsakyti
man tai antras priimtinesnis.
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 17, 17:10)
tai pas mane orkaite spintoje butu, o kaitlente kitoje vietoje visiskai, speju tu cia apie tokai situacija parasei, jei orkaite kartu su kaitlente ?  g.gif

tikrai, kitaip pagalvojau , kad šaldytuvas pastatomas, o orkaite su kaitlente integruota, ir jie vienas prie kito blush2.gif . Tai Tavo atveju daryciau, orkaite gi visa para gi nebus įjungta, be to vistiek geriau dar padaryti tarpeli, kokius 2cm. Ir tai ne taip blogai kaip šildomos drindys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 04 19, 09:44)
Man grazesnis antras, bet jis nepatogus - saldytuvas labai toli nuo plyteles ir labai nepatogu, kai atidarius saldytuva negali cia pat ko nors pasideti, o reikia nestis i kita virtuves puse - pvz norin uzsitept sumustini

saldytuvas visai prie kaitlentes, tik reiktu dureles i kita puse atsidaromas daryt-tada galima buti ir pasidet ant spinteles tai kai isimi... g.gif

Lietutis, vat as dvejoju del pirmo g.gif kazkada merginos rase, kad pirmajam, kaip tik nepatogus isdestymas, nes visa laika reikes sukinetis tarp virykles ir kriaukles , tai biski galvele apsisuktu smile.gif g.gif

Giga* aciu uz nuomone wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 19 balandžio 2007 - 09:50