Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Giga* @ 2007 04 17, 18:10)
tai pas mane orkaite spintoje butu, o kaitlente kitoje vietoje visiskai, speju tu cia apie tokai situacija parasei, jei orkaite kartu su kaitlente ?  g.gif

vat ir pas mane toks pats variantas-orkaitė toli,kitoje eilėje nei šaldytuvas,bet įmontuojama kaitlentė(dujinė)per siaurą spintelę nuo neįmontuojamo šaldytyvo.Draugė dar šiandien vieną bajeriuką pasakė,kad jų šaldytuvas visą žiemą ištisai praburzgė(visiškai naujas)šaldydamas,nes stovi tiesiai ant šildomų grindų,tipo po apačia jo reiktų kažkokios plokštės,kuri tą sklindančią šilumą sulaikytų,kadangi šaldytuvui tai akivaizdžiai "nepatinka" schmoll.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 04 17, 15:58)
Juk imontuojama orkaite skiria bent jau plokste, tai tikrai smile.gif Idomumo delei visada pasiziuredavau ar nekaista ta plokste (bais bijau visko smile.gif ) Niu ir niekas net truputi neikaista  bigsmile.gif Tai nematau kame cia problema. Garai? Bet siuolaikinese orkaitese pradarius dureles nei karstis nei garai nebemusa. Kokios dar negalimumo priezastys? Vat jei orkaite/dujine neimontuojama tuomet suprantu kodel negalima, bet kitu atveju g.gif

čia labai klysti, tikrai yra tokių orkaičių, kurias atidarius visi garai staigiai išeina.
Atsakyti
user posted image

Pasakykit man, kaip jums atrodo gartraukis, ar jis ne per aukstai kabo??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 04 18, 14:24)
Pasakykit man, kaip jums atrodo gartraukis, ar jis ne per aukstai kabo???  g.gif

Man per aukštai, gražiau žiūrėtųsi, jei kabotų lygiai su spintelėmis. Tarp elektrinės kaitlentės ir gartraukio turi būti 60 cm tarpas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 18 balandžio 2007 - 13:39
Na va ir as taip galvoju, tik beda ta, kad sito gartraukio skardos per trumpos, vadinasi reikia dasipirkti skardos ir prailginti doh.gif aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 04 18, 15:38)
Na va ir as taip galvoju, tik beda ta, kad sito gartraukio skardos per trumpos, vadinasi reikia dasipirkti skardos ir prailginti  doh.gif  aciu uz nuomone  4u.gif

Butinai leisk zemyn gartrauki,ne tik del vaizdo,bet ir is technines puses,geriau istrauks garus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 04 17, 23:21)
vat ir pas mane toks pats variantas-orkaitė toli,kitoje eilėje nei šaldytuvas,bet įmontuojama kaitlentė(dujinė)per siaurą spintelę  nuo neįmontuojamo šaldytyvo.Draugė dar šiandien vieną bajeriuką pasakė,kad jų šaldytuvas visą žiemą ištisai praburzgė(visiškai naujas)šaldydamas,nes stovi tiesiai ant šildomų grindų,tipo po apačia jo reiktų kažkokios plokštės,kuri tą sklindančią šilumą sulaikytų,kadangi šaldytuvui tai akivaizdžiai "nepatinka"  schmoll.gif  g.gif ?

Man tai mistika, kur tie garai keliauja, kai orkaitė įmontuota, o dar nei pradarius garų nėra blink.gif g.gif

mano orkaitė po kaitlente, o kaitlentės kamputyje anga, kuri oi kaip garus leidžia vykstant "procesui orkaitėje" g.gif bet tam virš jų gartraukis kabo.

o kai orkaitė sau, kaitlentė su gartraukiu sau - kur tie garai dingsta unsure.gif

QUOTE(linnn @ 2007 04 18, 15:33)
Man per aukštai, gražiau žiūrėtųsi, jei kabotų lygiai su spintelėmis. Tarp elektrinės kaitlentės ir gartraukio turi būti 60 cm tarpas smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pipima @ 2007 04 17, 23:21)
kad jų šaldytuvas visą žiemą ištisai praburzgė(visiškai naujas)šaldydamas,nes stovi tiesiai ant šildomų grindų,tipo po apačia jo reiktų kažkokios plokštės,kuri tą sklindančią šilumą sulaikytų,kadangi šaldytuvui tai akivaizdžiai "nepatinka"  schmoll.gif  g.gif ?

čia rimtai blink.gif

apie kokią plokštę eina kalba ax.gif
Atsakyti
merginos-help help.gif Sakykit,ar turit kas virtuvėje skalbimo mašiną įmontuotą(arba kad ir vonioje,bet įmontuotą)?Kokias dėjot?Negi galima dėti tik specialias įmontuojamas skalbimo mašinas,kurios,pasirodo,žiauriai brangios blink.gif ,o išmatavimai jų tokie patys,kaip ir paprastų,tai taip ir nesupratau,kuo jos ypatingos g.gif Pas mane ryt vamzdyną vedžioja,tai dar kol nevėlu grūsčiau aš ją bet kur į vonios kampuką verysad.gif,nes mokėti 2-3tūkst.už skalbimo mašiną,šiek tiek per skaudžiai unsure.gif
Atsakyti
O as noriu toki klausima uzduoti Na, mes norime pirkti kombinuota elektrine orkaite su dujiniu pavirsiumi.Bet pinigeliu kol kas uztenka tik pavirsiui,tai ar galima pirkti ji atskirai,o orkaite veliau,kadangi ji kombinuota galvoju dabar gal negalima??Nelabai cia gaudausi,bet gal atsakysit
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 04 18, 19:54)
merginos-help  help.gif Sakykit,ar turit kas virtuvėje skalbimo mašiną įmontuotą(arba kad ir vonioje,bet įmontuotą)?Kokias dėjot?Negi galima dėti tik  specialias įmontuojamas skalbimo mašinas,kurios,pasirodo,žiauriai brangios  blink.gif ,o išmatavimai jų tokie patys,kaip ir paprastų,tai taip ir nesupratau,kuo jos ypatingos  g.gif Pas mane ryt vamzdyną vedžioja,tai dar kol nevėlu grūsčiau aš ją bet kur į vonios kampuką  verysad.gif,nes mokėti 2-3tūkst.už skalbimo mašiną,šiek tiek per skaudžiai  unsure.gif

merginos,plyz ką 4u.gif ?Kas penkios minutės lendu pažiūrėt ir kas ką atrašė blush2.gif Jau taip reikia jūsų patarimo,kad net neįsivaizduojat verysad.gif verysad.gif verysad.gif Labai laukiu,bent jau pasvarstymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 04 18, 17:54)
merginos-help  help.gif Sakykit,ar turit kas virtuvėje skalbimo mašiną įmontuotą(arba kad ir vonioje,bet įmontuotą)?Kokias dėjot?Negi galima dėti tik  specialias įmontuojamas skalbimo mašinas,kurios,pasirodo,žiauriai brangios  blink.gif ,o išmatavimai jų tokie patys,kaip ir paprastų,tai taip ir nesupratau,kuo jos ypatingos  g.gif Pas mane ryt vamzdyną vedžioja,tai dar kol nevėlu grūsčiau aš ją bet kur į vonios kampuką  verysad.gif,nes mokėti 2-3tūkst.už skalbimo mašiną,šiek tiek per skaudžiai  unsure.gif

As dar neturiu, bet greit turesiu smile.gif Nusipirkau normalia skalbimo masina, zadu deti po stalvirsiu. Tiesiog dedant paprasta masina reikia palikti po keleta centimetru sonuose ir virsuje "vaiksciojimui" grezimo metu. O tose integruojamose matyt tai bus jau numatyta, todel jos tiksliau isimontuos. Dar esu maciusi paprasta skalbykle su nuimta virsutine panele pakista po stalvirsiu. Irgi variantas.
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 04 18, 18:54)

Man atrodo, kad įmontuojama skalbyklė skiriasi tuo, kad 1) mažiau vibruoja, todėl ją galima glausti prie kitų spintelių be tarpo, 2) turi specialų tvirtinimą spintelės durelėms, 3) yra žemesnė negu standartinė (ne 85 cm, o 82 cm aukščio), kad tilptų ir po žemesniu stalviršiu, o jei stalviršis aukščiau, tai yra specialūs rėmeliai pakelti skalbyklę iš apačios. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 19 balandžio 2007 - 00:16