Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(rosenda @ 2007 04 17, 15:16)
Nu jau ne,paskui nebuto ko kaltinti,jeigu kokie netikslumai ar kaip,as taip tikrai nedaryciau schmoll.gif

Bet juk pasišneki, papasakoji, kas ir kaip, išsimatuoji, apgalvoji. Na, nebent nepasitiki savimi.
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 04 17, 14:11)
sveikutės,

oj turiu ir aš bėdą su virtuvės baldeliais..  verysad.gif  Kaune kiek perėjom parduotuvių nelabai ką patinkančio radom, o ir kainos kosminės. Nuvažiavę į kitą miestą radom labai labai patinkančius baldus. Iš karto krito į akį.  wub.gif  Ir dvigubai pigiau pagaminti kainuoja, ir atvežimas - sumontavimas tiek pat, kiek pačiam Kaune. Bet.. vienas minusas - jie neatvažiuoja patys išsimatuot, nes turi ir taip daug darbo, o čia sugaištų gerą pusdienį.. Tai sako, jei savimi pasitikite, išsimatuokite ir darysim  smile.gif  Kai kur uždėsim po kokį centimetrą, jei vdrug pasitaikytų kokių netikslumų.. Bet vistiek baisu prisiimti šitiek atsakomybės..  Vdrug ko nors neįvertinsim.. Nežinau ką ir bedaryti. Ką jūs manot?

QUOTE(Aikutė @ 2007 04 17, 15:21)
Bet juk pasišneki, papasakoji, kas ir kaip, išsimatuoji, apgalvoji. Na, nebent nepasitiki savimi.

mes nunesem savo buto plana, paaiskinom viska kas kur kaip randasi.. atvaziavo ir pamate kad siena kreivoka doh.gif o man tai ji tiesi lotuliukas.gif vo, butu buve problemu iskart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2007 04 17, 12:59)
Saja, ačiū Tau labai  4u.gif

man irgi labai aktualu virtuvinis stalas ir kedes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 17, 15:16)
o jei imontuojama orkaite, o saldytuvas neimontuojamas ? ir spinteles tarp ju nera  g.gif tai galima ar ne ?

Na aš galvoju, kad plokštė sulaiko šilumą gerokai. Mano pažystami taip pasidarė, šalia įmontuojama orkaitė ir įmontuojamas šaldytuvas. Na nežinau ar visai gerai, jei nieks neatsakys tau, aš pasiklausiu ar taip rekomenduojama daryti pažystamo, kuris projektuoja virtuves.

Pas mane šalia elektrinės orkaitės - mikrobangės yra kargo, tai aš vieną kartą po bevei 2 valandų naudojimosi orkaitę specialiai pažiūrėjau, ar labai įkaitusi spintelė. Na žinokit tikrai jaučiasi šiluma, bet tiesioginiai saulės spinduliai irgi panašiai įkaitintų per langą (nu gal plokštės ne, bet kokį plasmasinį ar metalinį daiktą, tai tikrai smile.gif ), tad aš manau, jei yra galimybė, tai geriau daryti kokią ploną spintutę. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 17 balandžio 2007 - 14:59
QUOTE(Giga* @ 2007 04 17, 14:16)
o jei imontuojama orkaite, o saldytuvas neimontuojamas ? ir spinteles tarp ju nera  g.gif tai galima ar ne ?

Juk imontuojama orkaite skiria bent jau plokste, tai tikrai smile.gif Idomumo delei visada pasiziuredavau ar nekaista ta plokste (bais bijau visko smile.gif ) Niu ir niekas net truputi neikaista bigsmile.gif Tai nematau kame cia problema. Garai? Bet siuolaikinese orkaitese pradarius dureles nei karstis nei garai nebemusa. Kokios dar negalimumo priezastys? Vat jei orkaite/dujine neimontuojama tuomet suprantu kodel negalima, bet kitu atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 17, 14:16)

pas mane dabar imontuojama orkaite ir uz 15cm saldytuvas neimontuojamas. saldytuvas visai "parejo" schmoll.gif kada nori syla, kada nori sala... meistrai sako, kad nuo orkaites. BET visa tai pagaminta pries 8 metus. o kaip zinia technologijos tobuleja... tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 17, 16:29)
pas mane dabar imontuojama orkaite ir uz 15cm saldytuvas neimontuojamas. saldytuvas visai "parejo" schmoll.gif  kada nori syla, kada nori sala... meistrai sako, kad nuo orkaites. BET visa tai pagaminta pries 8 metus. o kaip zinia technologijos tobuleja... tai net nezinau  g.gif

Nu nemanau, kad nuo orkaitės, jau kad taip įkaitų, kad net per tarpą tokį paveiktų. Gal tik šaldytuvas koks jautruolis smile.gif , o gal kas nors jam šiaip atsitiko
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 17, 15:25)
mes nunesem savo buto plana, paaiskinom viska kas kur kaip randasi.. atvaziavo ir pamate kad siena kreivoka  doh.gif  o man tai ji tiesi  lotuliukas.gif  vo, butu buve problemu iskart  mirksiukas.gif

cray.gif nebežinau ką ir daryti.. jau lyg ir buvau įsidrąsinusi bandyt rizikuot.. bet po šio post'o vėl abejoju.. nors kita vertus, kas nerizikuoja - negeria šampano.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 04 17, 16:40)
cray.gif  nebežinau ką ir daryti.. jau lyg ir buvau įsidrąsinusi bandyt rizikuot.. bet po šio post'o vėl abejoju.. nors kita vertus, kas nerizikuoja - negeria šampano..  g.gif

Nufotkink, pridėk stambų metrą, kad matytųsi, gulsčiuką prie sienų. pas mane labai labai kreivos sienos, nebuvo atvažiavę, mes tokią juostą uždėjom kur siena prasideda ir nieko
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 17, 15:43)
Nufotkink, pridėk stambų metrą, kad matytųsi, gulsčiuką prie sienų. pas mane labai labai kreivos sienos, nebuvo atvažiavę, mes tokią juostą uždėjom kur siena prasideda ir nieko

pas mane ir kreivos sienos blush2.gif ,tai pastacius komplekta tada dejo plyteles ir nelyguma islyginos su jom,arba galima ta juosta kaip Linnn sako det
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 04 17, 15:04)
Man asmeniškai gaila vietos, kad kriauklę kampe montuoti. Ekonomiškiau būtų talpi kampinė spintelė. Bet jei yra pakankamai vietos ir širdis taip geidžia, tai kodėl ne.

oi, ne schmoll.gif tik nekampine spintele, nes kampines gylis didelis gaunasi, tai visa ten ir sulysi doh.gif . Kai kam tai karusele patinka, bet po kriaukle nesideda.
Papildyta:
Aš jau projektuoju, gal jau bus koks milijonas virtuviu variantu, bet taip neprojektuodavau, kad orkaute salia saldytuvo, dažniausiai siaura karga, ar ranksluostine dedu, nes ir puodai buna dideli, ir pagalvokit kokia sienele to šaldytuvo bus. O del silumos tai labai nepergyvenciau, nes siais laikais orkaites kitokios, silumos taip pro sieneles neleidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oxygen @ 2007 04 17, 16:03)
Aš jau projektuoju, gal jau bus koks milijonas virtuviu variantu, bet taip neprojektuodavau, kad orkaute salia saldytuvo, dažniausiai siaura karga, ar ranksluostine dedu, nes ir puodai buna dideli, ir pagalvokit kokia sienele to šaldytuvo bus. O del silumos tai labai nepergyvenciau, nes siais laikais orkaites kitokios, silumos taip pro sieneles neleidzia smile.gif

tai pas mane orkaite spintoje butu, o kaitlente kitoje vietoje visiskai, speju tu cia apie tokai situacija parasei, jei orkaite kartu su kaitlente ? g.gif
Atsakyti