Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Meka @ 2007 03 20, 15:56)
o jus kuri nors darote atskira iorkaite nuo elektrines virykles..?

pas mane atskirai. labai patogu, kad nereikia lankstytis thumbup.gif , bet nepatogu tai, kad garai eina ne tiesiai į gartraukį.
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2007 03 20, 16:56)
o jus kuri nors darote atskira iorkaite nuo elektrines virykles..?
man siulo taip daryt atseit  vietos susitaupys kai orkaite uzsikels ant spinteles o  po virykle padarysi spintele... bet man kazkaip neatrodo praktiskas toks dalykas.. o ir vietos atzvilgiu tas pats

beveik vienareiksmiskai visi teigia, kad orkaite auksciau yra patogiau, as irgi buciau taip darius, jei buciau turejus galimybe tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 03 21, 07:12)
beveik vienareiksmiskai visi teigia, kad orkaite auksciau yra patogiau, as irgi buciau taip darius, jei buciau turejus galimybe tokia  rolleyes.gif

Žinoma. Jei tik yra galimybe - montuok orkaite aukščiau. Montavimas apačioje neturi jokio privalumo, vien tik įpratimas doh.gif .

Dėl mikrobangės spintelėje ir aš nematau jokių problemų. Klausimas dėl vėdinimo. Gali tekti į baldą montuoti ventiliacijos groteles, bet mano manymu, po gaminimo ties mirksiukas.gif iog išvėdinsi atidarius ir tiek...
Atsakyti
Vat būtent, kad dėl orkaitės vietos grynai yra pripratimo reikalas. Kai užsiminiau vyrui, kad gal kelkim orkaitę aukščiau, tai jokiais būdais nesutiko, jau toks konservatorius, neįmanoma perkalbėt.
Atsakyti
Klausiu patarimo patyrusiu ir siek tiek nusimananciu apie baldu gamyba.
Ar imanoma elektrine virykle (neimontuojama) ireminti stalvirsiu taip kad atrodytu kaip imontuota ar normaliai toks dalykas atrodytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 03 21, 11:34)
Klausiu patarimo patyrusiu ir siek tiek nusimananciu apie baldu gamyba.
Ar imanoma elektrine virykle (neimontuojama) ireminti stalvirsiu taip kad atrodytu kaip imontuota ar normaliai toks dalykas atrodytu? g.gif

visu pirma tai standartinio 60cm plocio stalvirsio neuztektu, kad ja ireminti, reiketu daryti platesni, o kaina stalvirsio iskart dvigubeja, tuomet reiketu ir spinteles ne standartines daryti, o gilesnes to pasekoje kaina kyla.
siaip tai imanoma, bet neverta. aisku butu idomu pamatyti pacia virykle, gal ir nieko butu. g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kuri galetu parekomenduot kokybiskai dirbancius virtuves gamintojus?
As turiu omenyje a la garazistai ax.gif susiradau patinkanti komplektuka scavollini, gal galima padaryt ji, kad nereiketu bereikalingu tukstanteliu moket? blush2.gif
aciu is anksto
jei kas pasidalintu kontakatais tai lauksiu ju AZ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2007 03 20, 11:17)
dar keli variantai
user posted image

user posted image

thumbup.gif man patinka, ypac sala liux. Kur jas radai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2007 03 21, 13:44)
thumbup.gif  man patinka, ypac sala liux.  Kur jas radai?  g.gif

super stalčiai ir spintutės drinks_cheers.gif
viską tvarkingai susidėlioti , aiškiai matosi kur kas g.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2007 03 21, 16:24)
super stalčiai  ir spintutės drinks_cheers.gif
viską tvarkingai susidėlioti , aiškiai matosi kur kas g.gif

furnitura gal ir faina,bet pats komplektas tai schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi labai noriu orkaitę pakelti ir įmontuoti į spintelę. O kaip su garais ir šiluma? Ar reikia papildomos ventiliacijos angos?
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 03 21, 10:26)
Vat būtent, kad dėl orkaitės vietos grynai yra pripratimo reikalas. Kai užsiminiau vyrui, kad gal kelkim orkaitę aukščiau, tai jokiais būdais nesutiko, jau toks konservatorius, neįmanoma perkalbėt.

Jei tavo vyras negamina, tai tada nesuprantu ko jis priešinasi g.gif JUk viską darome tik dėl patogumo mirksiukas.gif
Atsakyti