Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Rianka @ 2007 04 17, 11:10)
Merginos, gal žinot ar yra SM kur nors tema apie virtuvinius stalus ir kėdes?  g.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Atsiprašau, jei aš ne į temą.....  mirksiukas.gif

Aš irgi neradau atskiros temos, tai čia apie stalus klausiau. O dabar dar kartą kitaip paieškojau, ir radau čia clap.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2007 04 16, 23:38)
tai aš dabar galvoju,kodėl berniukas braižęs man projektą to nepasakė  g.gif ?Ar jam giliai dzin,kad mano produktai šaldytuve keps,o ne šąls  biggrin.gif Gerai,kad vyrui "dašilo"jog čia kažkas ne taip  schmoll.gif Aš nupasakojau,kaip man gražu,jis papaišė,bet kas galima-negalima,nė žodeliu neužsiminė  schmoll.gif Vėl viską iš naujo galvot  doh.gif  unsure.gif

jei šaldytuvas įmontuojamas, galima, jei dar tarp jų yra spintelė - visiškai galima
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 17, 11:38)
Aš irgi neradau atskiros temos, tai čia apie stalus klausiau. O dabar dar kartą kitaip paieškojau, ir radau čia  clap.gif

Saja, ačiū Tau labai 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

oj turiu ir aš bėdą su virtuvės baldeliais.. verysad.gif Kaune kiek perėjom parduotuvių nelabai ką patinkančio radom, o ir kainos kosminės. Nuvažiavę į kitą miestą radom labai labai patinkančius baldus. Iš karto krito į akį. wub.gif Ir dvigubai pigiau pagaminti kainuoja, ir atvežimas - sumontavimas tiek pat, kiek pačiam Kaune. Bet.. vienas minusas - jie neatvažiuoja patys išsimatuot, nes turi ir taip daug darbo, o čia sugaištų gerą pusdienį.. Tai sako, jei savimi pasitikite, išsimatuokite ir darysim smile.gif Kai kur uždėsim po kokį centimetrą, jei vdrug pasitaikytų kokių netikslumų.. Bet vistiek baisu prisiimti šitiek atsakomybės.. Vdrug ko nors neįvertinsim.. Nežinau ką ir bedaryti. Ką jūs manot?
Atsakyti
Manau, kad galit pasitikėt savim. Jei meistram bus kokių neaiškumų, juk perskambins ir pasiaiškinsit iš naujo. Aš jau antrus virtuvės baldus pati projektuojuosi ir visai esu patenkinta. Kviesimės šią savaitę jau meistriukus.
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 04 17, 14:11)
sveikutės,

oj turiu ir aš bėdą su virtuvės baldeliais..  verysad.gif  Kaune kiek perėjom parduotuvių nelabai ką patinkančio radom, o ir kainos kosminės. Nuvažiavę į kitą miestą radom labai labai patinkančius baldus. Iš karto krito į akį.  wub.gif  Ir dvigubai pigiau pagaminti kainuoja, ir atvežimas - sumontavimas tiek pat, kiek pačiam Kaune. Bet.. vienas minusas - jie neatvažiuoja patys išsimatuot, nes turi ir taip daug darbo, o čia sugaištų gerą pusdienį.. Tai sako, jei savimi pasitikite, išsimatuokite ir darysim  smile.gif  Kai kur uždėsim po kokį centimetrą, jei vdrug pasitaikytų kokių netikslumų.. Bet vistiek baisu prisiimti šitiek atsakomybės..  Vdrug ko nors neįvertinsim.. Nežinau ką ir bedaryti. Ką jūs manot?

Jo, sudetinga, bet imanoma. Dar svarbu visus privedimus( ventiliac, H2O , elektros) ismatuoti, palangiu/radiatoriu ir pan. atstumus, viska, kas gali trukdyti spintelem, stalciams ir pan. o kaip ten jie gamina pagal projekta, ar modulius daro?
nes geriausia,tokiu atveju tureti savo projekta, bet padaryta konkreciai pagal Jusu vieta. 4u.gif
Atsakyti
o kaip ten jie gamina pagal projekta, ar modulius daro?
nes geriausia,tokiu atveju tureti savo projekta, bet padaryta konkreciai pagal Jusu vieta. 4u.gif
[/quote]

Jo, pagal projektą. Jau pabraižė mums truputį. Bet mes grįžę pasikoregavom dar pagal save. Sakiau reikės gal su programulka kokia tiksliai nusibraizyt viska ir jiems vežti.
Papildyta:
QUOTE(Aikutė @ 2007 04 17, 14:20)
Manau, kad galit pasitikėt savim. Jei meistram bus kokių neaiškumų, juk perskambins ir pasiaiškinsit iš naujo. Aš jau antrus virtuvės baldus pati projektuojuosi ir visai esu patenkinta. Kviesimės šią savaitę jau meistriukus.

Bet Tu turbūt pasiprojektuoji, o meistrai dar ir patys pažiūri atvažiavę? Ar nea? Viska duodi pagal savo išsimatavimus tik daryt?
Atsakyti
Pasibraižau viską su tiksliais išmatavimais, o meistrai atvažiuoja ir paklausia dar ko nors, kas neaišku. Nors šį kartą meistrai net nematys virtuvės patalpos, nes mes ten dar negyvenam, turės pasikliauti mano pasakojimais ir brėžiniais. Taip, kad analogiškas variantas, kaip ir pas jus gaunasi.
Atsakyti
Sveikos norėjau jūsų paklausti ar patogu bus apvali praplatinta kriauklė kampe?
Iš kiekvienos pusės palikta po 80 cm, o kriauklė 75 cm
Atsakyti
Man asmeniškai gaila vietos, kad kriauklę kampe montuoti. Ekonomiškiau būtų talpi kampinė spintelė. Bet jei yra pakankamai vietos ir širdis taip geidžia, tai kodėl ne.
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2007 04 17, 13:11)
sveikutės,

oj turiu ir aš bėdą su virtuvės baldeliais..  verysad.gif  Kaune kiek perėjom parduotuvių nelabai ką patinkančio radom, o ir kainos kosminės. Nuvažiavę į kitą miestą radom labai labai patinkančius baldus. Iš karto krito į akį.  wub.gif  Ir dvigubai pigiau pagaminti kainuoja, ir atvežimas - sumontavimas tiek pat, kiek pačiam Kaune. Bet.. vienas minusas - jie neatvažiuoja patys išsimatuot, nes turi ir taip daug darbo, o čia sugaištų gerą pusdienį.. Tai sako, jei savimi pasitikite, išsimatuokite ir darysim  smile.gif  Kai kur uždėsim po kokį centimetrą, jei vdrug pasitaikytų kokių netikslumų.. Bet vistiek baisu prisiimti šitiek atsakomybės..  Vdrug ko nors neįvertinsim.. Nežinau ką ir bedaryti. Ką jūs manot?

Nu jau ne,paskui nebuto ko kaltinti,jeigu kokie netikslumai ar kaip,as taip tikrai nedaryciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 17, 10:41)
jei šaldytuvas įmontuojamas, galima, jei dar tarp jų yra spintelė - visiškai galima

o jei imontuojama orkaite, o saldytuvas neimontuojamas ? ir spinteles tarp ju nera g.gif tai galima ar ne ?
Atsakyti