Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(westa @ 2007 04 14, 14:08)
įdedu beveik baigtos savo virtuvės foto

user posted image

Westa, cia mano virtuves isplanavimas blink.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif Pas mane bus taip: saldytuvas, indaplove, kriaukle, kampine spintele, virykle, stalciukai, skalbykle, spintele. Na, pas tave tik skalbykles nematau, bet ir pas mane nesimatys ax.gif Tik musu langas siauresnis. Ir kitoj pusej saldytuvo dar spinta bus ax.gif
Ar patogu toks isplanavimas? blush2.gif

Bet zinok gerokai apsalau pamaciaus toki pati plana, koki sugalvojau ir as pati bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 14 balandžio 2007 - 16:47
O tai čia ta didelė spinta yra šaldytuvas? ax.gif
gal galite pasakyti, kas gamina įmontuojamus šaldytuvus? Man irgi tokio norėtųsi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 14, 18:28)

gal galite pasakyti, kas gamina įmontuojamus šaldytuvus? Man irgi tokio norėtųsi...  blush2.gif

beveik visi gamintojai gamina integruojamus
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 04 14, 18:00)
beveik visi gamintojai gamina integruojamus

Ačiū 4u.gif Tiesiog neteko matyti, bet nelabai ir ieškojom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 14, 20:25)
Ačiū  4u.gif  Tiesiog neteko matyti, bet nelabai ir ieškojom  blush2.gif

yra visur, bet mazas pasirinkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 14, 20:17)
yra visur, bet mazas pasirinkimas  g.gif

bet tai balto nesinori, sidabrinio irgi, šitų mažas pasirinkimas. uch kaip sunku tuos namus kurti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 14, 22:20)
bet tai balto nesinori, sidabrinio irgi, šitų mažas pasirinkimas. uch kaip sunku tuos namus kurti  doh.gif

ai, as nesiparinau ... saldytuva pirkom sidabrine, mikrobangines grazios sidabrines nesuradom, tai pirkome balta, nesiziuri ji virtuvei, bet tiek to, svarbu dirba biggrin.gif paskui gal kokia plevele apklijosim ar perdazysim korpusa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 14, 20:35)
ai, as nesiparinau ... saldytuva pirkom sidabrine, mikrobangines grazios sidabrines nesuradom, tai pirkome balta, nesiziuri ji virtuvei, bet tiek to, svarbu dirba  biggrin.gif paskui gal kokia plevele apklijosim ar perdazysim korpusa  biggrin.gif

Pakalbėjau su vyrus, sakau, gal mes čia per daug išsidirbinėjame su ta įmontuojama technika. O jis sako, ne, virtuvė turi būti patogi, neperkrauta, kad neatrodytų, kaip baldų sandėlis. Žodžiu, pirma reikia biudžetą paskaičiuoti, o paskui gali tekti kai ką ir pakoreguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 04 15, 08:22)
Pakalbėjau su vyrus, sakau, gal mes čia per daug išsidirbinėjame su ta įmontuojama technika. O jis sako, ne, virtuvė turi būti patogi, neperkrauta, kad neatrodytų, kaip baldų sandėlis. Žodžiu, pirma reikia biudžetą paskaičiuoti, o paskui gali tekti kai ką ir pakoreguoti  smile.gif

na jei turit laiko ir pinigu, kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 15, 12:04)
na jei turit laiko ir pinigu, kodel gi ne  smile.gif

laiko dar turim, o kaip su pinigais bus - neaišku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 04 14, 15:08)
įdedu beveik baigtos savo virtuvės foto

user posted image
user posted image
user posted image

Westa, tavo virtuvė labai skoninga ir graži, viskas suderinta, ypač indaplovės durelių ir grindų akcento sprendimas įdomus thumbup.gif . lauksiu ir kitų tavo nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 04 16, 08:20)
Westa, tavo virtuvė labai skoninga ir graži, viskas suderinta, ypač indaplovės durelių ir grindų akcento sprendimas įdomus  thumbup.gif . lauksiu ir kitų tavo nuotraukų  bigsmile.gif

buto fotoalpumuose paziurek, idejus viso namo fotkes bigsmile.gif
nors ne, geriau neziurek, o tai paskui bus kaip man, uzpavydesi negyvai biggrin.gif
Atsakyti