Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kioske @ 2007 04 13, 11:33)
savo kaime Mazeikiuose firma vadinasi "Ryno baldai"  ax.gif

O is masyvo jie gamina?Ieskau kokybiskai gaminanciu grazius klasikinius virt.baldus-nu nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 04 12, 16:11)
Ar patogu kampe? Praktiška?  g.gif

man labai smile.gif , kol neturėjau indaplovės instrukcijos, mėnesį įprastai naudojau džiovyklą, nu vysks čiki buva thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 04 13, 17:21)

o kas cia per stalvirsis? g.gif kodel nera jungimo palei kriaukle? o vientisas yra? gal cia tas sustresnis marmurinis, nors neatrodo g.gif mes noretumem kad vientisas butu, bet sake neimanoma su plokste schmoll.gif reikia jungti.. g.gif kokioj firmoj gaminotes? ir kur radijatoriu nukisot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 13, 19:27)
o kas cia per stalvirsis?  g.gif  kodel nera jungimo palei kriaukle? o vientisas yra? gal cia tas sustresnis marmurinis, nors neatrodo  g.gif  mes noretumem kad vientisas butu, bet sake neimanoma su plokste  schmoll.gif reikia jungti..  g.gif  kokioj firmoj gaminotes? ir kur radijatoriu nukisot?  bigsmile.gif

Nu as lyg ir iziuriu ta jungima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 13, 20:27)
o kas cia per stalvirsis?  g.gif  kodel nera jungimo palei kriaukle? o vientisas yra? gal cia tas sustresnis marmurinis, nors neatrodo  g.gif  mes noretumem kad vientisas butu, bet sake neimanoma su plokste  schmoll.gif reikia jungti..  g.gif  kokioj firmoj gaminotes? ir kur radijatoriu nukisot?  bigsmile.gif

yra jungimas, bet ant šviesaus nelabai matosi bigsmile.gif
radiatorių nėr, grindinis šildymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 04 13, 20:18)
yra jungimas, bet ant šviesaus nelabai matosi bigsmile.gif
radiatorių nėr, grindinis šildymas ax.gif

o po spintelem irgi eina sildymas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 13, 21:41)
o po spintelem irgi eina sildymas ?  g.gif

aš tai galvoju daryti ir po spintelėm, arba bent iki pusės, nes vieni draugai pasidarė iki spintelių ir blogai apskaičiavo, sakė žiemą, kai ateini basas į virtuvę ir atsistoji prie spintelės ko nors paimti, tai ko ne visa pėda ant šaltų grindų atsistoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 04 13, 18:21)
man labai smile.gif , kol neturėjau indaplovės instrukcijos, mėnesį įprastai naudojau džiovyklą, nu vysks čiki buva thumbup.gif
user posted image

Mane baldininkas ka tik atkalbėjo nuo tokiame kampe kriauklės, o aš būtent taip noriu, sako kad nepasieksiu džiovyklos pačio kampo. Ar lengvai pasieki į patį kampą įdėti lėkštes?
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 13, 21:41)
o po spintelem irgi eina sildymas ?  g.gif

tai kad jis visur turi būti, rečiau, tankiau, bet visur, dėl šalčio barjerų, kad neatsitiktų, kaip sako linn drinks_cheers.gif

QUOTE(Blizge @ 2007 04 14, 10:24)
Mane baldininkas  ka tik atkalbėjo nuo tokiame kampe kriauklės, o aš būtent taip noriu, sako kad nepasieksiu džiovyklos pačio kampo. Ar lengvai pasieki į patį kampą įdėti lėkštes?

pasiekiu laisvai, nesistengdama ir nesistiebdama schmoll.gif
Atsakyti
įdedu beveik baigtos savo virtuvės foto

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Westa, virtuvė nereali thumbup.gif Su cinkeliu tokia. O jau tie šviestuvai thumbup.gif Gal išduosit paslaptį, kur juos pirkote? rolleyes.gif
Atsakyti
westa, kokia virtuve wub.gif labai patiko grindys, sviestuvai, tapetai ir stalas su kedem thumbup.gif viskas super mirksiukas.gif
Atsakyti