Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Saja @ 2007 04 11, 14:05)
Žmonės, gal kas žino, kaip išsirinkti gerą medinį valgomojo stalą? Ir ar faneruotas stalas kuo nors blogesnis už stalą iš medžio masyvo? Girdėjau, kad iš principo jokio skirtumo, visa esmė tame, kokiu laku lakuota. O kaip žinoti? Jei, pavyzdžiui, parduotuvėje sako, kad stalas atlaiko 60 laipsnių karščio - čia pakanka? Ar būna atsparesnių?  g.gif

siaip tai faneruotas dar geriau del to kad naturalus medis "vaiksto" ir deformuojasi aisku nedaug bet vis tik medis gyva medziaga, o lakai tai buna spec stalvirsiams atsparus karsciui, bet kokie tiksliai negaliu pasakyti g.gif

QUOTE(linnn @ 2007 04 11, 19:17)
Čia ta prasme arčiau lango virykle g.gif  .Va, aš tai susiplanavau

pirma spintelė iš kairės einant indams, paskui indaplovė, paskui spintelė po kriaukle, paskui ten šiaip stalčiai, jei perkelčiau, tai tada indaplovė nuo stalčių indams sudėti nutoltų.

siaip tai pats dizainas man patinka, tik gal virykle pastumciau i kaire ir kriaukle deciau i 60cm spintele, o 90 is desines. Kriauklei pilnai uztenka 60cm spinteles, juk nedesi dvigubos g.gif o indaplove deciau tik pilnai integruota, kad dizaino nesugadinti.

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 12, 11:19)
gal kas turit virtuve juodos spalvos? nu ne visiskai juodos, bet ten tokia plokste, juoda su baltom juostelem, nu kaip medis ne vienodas buna, nelabai moku paaiskinti.. as viskiuka jau issigandau kad nelabai grazu visumoj bus  doh.gif 
dar susinervinau del gartaukio.. imontuojama darysim, ale tik dabar dasuto, kad spinteles bus juodos, o gartraukis sidabrinis  doh.gif  bleka kazkaip vis galvojau deres prie pilkos spalvos, nes pas mus stalvirsis pilkas, ale tik daba dasuto kad jis gi ne ant stalvirsio bus.. tai dabar isvis nebezinau.. ar spinteles daryt pilkas ir stalvirsi tamsu  g.gif  gal turit kas naturaliu tokiu pvz? o tai mes pirmadieni jau norim uzsisakineti, o as dar del spalvu nesu garantuota  doh.gif  cray.gif

gartraukio prieki galima padaryti is tokios pacios plokstes kaip spinteliu dureles, tiesiog is priekio uzklijuoti tokios pat plokstes juostele.
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2007 04 12, 12:06)
imontuojam gartraukiui galima padaryti juostelę tokią pačią kaip spintelių fasadai. (bent jau taip mums aiškino). kai pirkome savo įmontuojamą gartraukį - tos priekinės juostelės išvis nebuvo, į komplektaciją neįeina. Po to ją nusiperki papildomai, arba sakė kad pritaiko pagl spintelių fasado spalvą. Čia baldininkai turėtų daugiau žinoti.

taip buna ne su visais gartraukiais, taciau juostele galima uzdeti ant visu., tiesiog tuos gartraukjius, kur buna stacionarus priekis metalinis, reikia montuoti truputi giliau, kad uzklijavus juostele priekis susilygintu su durelemis.
Atsakyti
ai visgi su broliu snekedama persigalvojau.. issigandau as tos juodos spalvos doh.gif as ispradziu ir sakiau, kad yra dvi spalvos, sidabrine ir juoda, kazkodel man taip suprojektavo baldus kad spinteles juodos, o stalvirsis pilkas.. nu as ir nesispardziau.. visgi pakeisiu, padarysiu sidabrines spintutes ir stalvirsi juoda.. tada desiu juoda kriaukle, bo man ji wub.gif ir jei istemps finansai keramikine dujine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 04 12, 12:14)
  o indaplove deciau tik pilnai integruota, kad dizaino nesugadinti.
[

dizainas dizainu, bet ko gero nedaryčiau pilnai integruotos.
dabar pas mane tokia integruota kur valdymo skydelis atviras, iš pradžių irgi galvojau kad gal pilnai integruota būtų gražiau buvę, bet kai teko pasinaudoti ta pilnai integruota - persigalvojau. Priežastis - pilnai integruotoje nesimato laikmačio. Kiek laiko ji ten triūsia ir kiek dar liko? O man tai labai padeda orentuotis - ir kada valgį galima pardėti gaminti, ir kada iš namų išeiti.
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2007 04 11, 19:13)
butinai 4u.gif

galiu ir dabar pakviesti mirksiukas.gif kad tik noro butu aptarsim  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif kada ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 04 12, 12:02)
dabar pas mane tokia integruota kur valdymo skydelis atviras, iš pradžių irgi galvojau kad gal pilnai integruota būtų gražiau buvę, bet kai teko pasinaudoti ta pilnai integruota - persigalvojau. Priežastis - pilnai integruotoje nesimato laikmačio. Kiek laiko ji ten triūsia ir kiek dar liko? O man tai labai padeda orentuotis  - ir kada valgį galima pardėti gaminti, ir kada iš namų išeiti.

Nu dėl valgio gamininimo gal, nors aš indaplovę jungiu nakčiai, bet kodėl iš namų negali išeiti, tai nesupratau g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos mirksiukas.gif Mano virtuvė dar tik pamatų stadijoje, bet jau galvoju ką ir kaip dėstysiu g.gif Ar kriauklė prieš langą patogu ir praktiška? O kaip kampe?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 04 12, 12:14)

siaip tai pats dizainas man patinka, tik gal virykle pastumciau i kaire ir kriaukle deciau i 60cm spintele, o 90 is desines. Kriauklei pilnai uztenka 60cm spinteles, juk nedesi dvigubos  g.gif  o indaplove deciau tik pilnai integruota, kad dizaino nesugadinti.

Va nusižiūrėjau tokia blanco kriauklę, kur tik į 90 cm spintelę telpa, tai va, o dėl viryklės jau svarstau. Ir labai ačiū 4u.gif , laukiau tavo komentaro smile.gif

QUOTE(axa @ 2007 04 12, 13:02)
dabar pas mane tokia integruota kur valdymo skydelis atviras, iš pradžių irgi galvojau kad gal pilnai integruota būtų gražiau buvę, bet kai teko pasinaudoti ta pilnai integruota - persigalvojau. Priežastis - pilnai integruotoje nesimato laikmačio. Kiek laiko ji ten triūsia ir kiek dar liko? O man tai labai padeda orentuotis  - ir kada valgį galima pardėti gaminti, ir kada iš namų išeiti.

Na aš planuoju dėti dvitarifį skaitliuką, tai indus skalbčiau naktį, tai jau čia nieko tokio, nors daug kas sako, kad atidaro kai dar džiovina ar panašiai, o aš noriu tokios vientisos asketiškos virtuvės. smile.gif

QUOTE(Jomato @ 2007 04 12, 13:52)
Sveikos mamos  mirksiukas.gif Mano virtuvė dar tik pamatų stadijoje, bet jau galvoju ką ir kaip dėstysiu  g.gif Ar kriauklė prieš langą patogu ir praktiška? O kaip kampe?

Man patinka prie lango, daug laiko praleidi prie kriauklės. Nors kažkas sakė, kad užgaruos, bet nelabai įsivaizduoju kaip lotuliukas.gif . O vat dėl kampinės tai nieko negaliu patarti
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 12, 14:12)
Man patinka prie lango, daug laiko praleidi prie kriauklės. Nors kažkas sakė, kad užgaruos, bet nelabai įsivaizduoju kaip lotuliukas.gif . O vat dėl kampinės tai nieko negaliu patarti

Aš ir galvoju kriauklę dėti prie lango, kai palangė bus kartu su stalviršiu thumbup.gif Abejoju tik dėl indų spintelės, kai išplauni reikės nešti kažkur toliau "padžiauti" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 04 12, 14:30)
Aš ir galvoju kriauklę dėti prie lango, kai palangė bus kartu su stalviršiu  thumbup.gif Abejoju tik dėl indų spintelės, kai išplauni reikės nešti kažkur toliau "padžiauti"  ax.gif

buna prie pat kriaukles, tik apatinese spintutese padaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2007 04 12, 13:26)
Nu dėl valgio gamininimo gal, nors aš indaplovę jungiu nakčiai, bet kodėl iš namų negali išeiti, tai nesupratau g.gif

dėl saugumo: tiek dėl gaisro, tiek dėl vandens nutekėjimo. taip, pasitaiko kai palieku veikiančią skalbimo mašiną ar indaplovę, bet stengiuosi to išvengti.
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 04 12, 14:30)
Aš ir galvoju kriauklę dėti prie lango, kai palangė bus kartu su stalviršiu  thumbup.gif Abejoju tik dėl indų spintelės, kai išplauni reikės nešti kažkur toliau "padžiauti"  ax.gif

Tai daryk šalia kriauklės apačioje stalčiuose indų sudėjimą, arba daryk ilgą siaurą langą per sieną ir virš jo kabink spinteles (čia jei namo dar nepasistatėt biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 12, 14:34)
Tai daryk šalia kriauklės apačioje stalčiuose indų sudėjimą, arba daryk ilgą siaurą langą per sieną ir virš jo kabink spinteles (čia jei namo dar nepasistatėt biggrin.gif )

Namo dar nepastatėm, virtuvėje suprojektuotas didelis langas. Architektui užsiminiau, kad prie lango norėsiu kriauklės, o virš jo - indų spintelės. Tačiau jis atkalbėjo, nes per siaurą langą kiemo nematysiu ir šiaip tamsu virtuvėje bus g.gif
Atsakyti