Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Laura @ 2007 04 11, 09:33)
Klausykit, o kas daresi skalbimo masina virtuvej blush2.gif  Ar ten normaliai atsidaro tie stalciukai, kad miltelius suberti? Na, ta prasme stalvirsis nemaisys g.gif  Ar butinai imontuojama daryt? Zodziu kas turit tokios patirties parasykit, ka blush2.gif

mes irgi kisim skalbimo masina i spintele... ir tik dabar kai parasei pagalvojau - o kaip reiks tuos miltelius subert.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 09, 18:28)
Va dar kartą gal viskas aiškiau...
user posted image

o koks tavo ilgosios sienos ilgis labai butu idomu suzinot as taip irgi noriu tik kad dar toj sienoj tilptu saldytuvas sep labai jaukiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

labai laukiu kritikos ir patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 04 11, 09:33)
? Na, ta prasme stalvirsis nemaisys g.gif  Ar butinai imontuojama daryt?

o kaip tas stalvir6is gali maišyt g.gif ai tipo užeina.. na pas mane vonioj daba taip yra.. tai gal biški ir sunkiau bet nesiskundžiu g.gif

QUOTE(Elis@a @ 2007 04 11, 18:23)
Tai koki minimalu stalvirsio ploti galima daryti, nes pas mane lieka tik 45 cm maksimum:(
Ir dar, ar galima virykle montuot prie pat kampo, ar butina padaryti bent 15 cm atstuma.

a tai kiek nori tiek daryk blink.gif pas mani 50pvz...

prie kokio kampo??? ar prie sienos ar ten kur lenkiasi??? pas mane ten kur lenkiasi viryklė.. jokių 15cm nepalikinėjau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2007 04 11, 18:52)
user posted image

user posted image
labai laukiu kritikos ir patarimų smile.gif

tai kad nieko neina įžiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 11, 18:53)

tai kad nieko neina įžiūrėt  doh.gif

Nu bandysiu didesnes įdėti, pamiršau kaip doh.gif
Papildyta:
user posted image

Nu o dabar kaip išeis g.gif
Papildyta:
user posted image

na, ir dar vienas. Neatrodo, kad per siauras praėjimas g.gif (iki 1,05m)
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 11, 19:01)
na, ir dar vienas. Neatrodo, kad per siauras praėjimas g.gif  (iki 1,05m)

na as kriauklę stumčiau į kairę.. ir viryklę į kairę.. nes daba ji visai ant praėjomo schmoll.gif o tada labai patobu būtų.. paimi iš šaldytuvo.. sukiesi nuplaut prie kreiuklės darbastalis ir iškart esi prie viryklės.. o praėjimas.. na mano galva gal ir siaurokas.. bet jei nėra išeities tai dar pakankamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 11, 19:04)
na as kriauklę stumčiau į kairę.. ir viryklę į kairę.. nes daba ji visai ant praėjomo  schmoll.gif  o tada labai patobu būtų.. paimi iš šaldytuvo.. sukiesi nuplaut prie kreiuklės darbastalis ir iškart esi prie viryklės.. o praėjimas.. na mano galva gal ir siaurokas.. bet jei nėra išeities tai dar pakankamas  g.gif

Čia ta prasme arčiau lango virykle g.gif .Va, aš tai susiplanavau

user posted image

pirma spintelė iš kairės einant indams, paskui indaplovė, paskui spintelė po kriaukle, paskui ten šiaip stalčiai, jei perkelčiau, tai tada indaplovė nuo stalčių indams sudėti nutoltų.

Dar kritikos prašau, nes noriu pasižiūrėti ar turiu argumentų atsišaudyti biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
O virtuvė visa uždara? Jei taip, tai bus labai nepatogu viryklė ant praėjimo unsure.gif Šiaip bendram įspūdžiui dar gali įmesti tikslų pačios virtuvės patalpos planelį
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 04 11, 19:36)
O virtuvė visa uždara? Jei taip, tai bus labai nepatogu viryklė ant praėjimo unsure.gif Šiaip bendram įspūdžiui dar gali įmesti tikslų pačios virtuvės patalpos planelį

Ne, ten tas šone praėjimas jis toks iš koridoriaus gaunasi, o visa kairė pusė be sienos, tas kur pirmas paveikslėlis su abiem sienom, tai taip nuo valgomojo atrodys, o jau nuo ten kur tokios balkoninės durys parodytos, eina visur stiklas (nežinau ar suprantamai aiškinu). Tai manau iš kambario bus vaikščiojama pro ten.
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2007 04 10, 21:44)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
kur gaminsiu dar nezinau, man dar anksti labai, as tik norejau susiprojektuoti galutini varianta tam, kad elektra (rozetes ir apsvietima) sugalvociau kur susivedzioti..
TV nebus sioje puseje, nes bus kitoje didziulio kambario puseje smile.gif jei butu du, tai sedintys vienoje valgomojo stalo puseje ziuretu i viena, o kiti i kita, jei laida ta pati tai gal ir gerai gautusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai va, kadangi tu tikrai mus aplenksi, tai gal galesi pasikviesti parodyti virtuvikes ?  blush2.gif

butinai 4u.gif

galiu ir dabar pakviesti mirksiukas.gif kad tik noro butu aptarsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 04 11, 18:41)
Ne, ten tas šone praėjimas jis toks iš koridoriaus gaunasi, o visa kairė pusė be sienos, tas kur pirmas paveikslėlis su abiem sienom, tai taip nuo valgomojo atrodys, o jau nuo ten kur tokios balkoninės durys parodytos, eina visur stiklas (nežinau ar suprantamai aiškinu). Tai manau iš kambario bus vaikščiojama pro ten.

Na, tuomet gal ir neblogai smile.gif
Išties, dizainas man thumbup.gif dievinu tokias griežtas, vienodas formas. Tik tavoji virtuvytė šiek tiek užkrauta ar suspausta gaunas, bet nieko geriau patart ir pati nesugalvoju doh.gif Gal natūroj atrodys kitaip, vistik dideli langai biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 04 11, 20:55)
Na, tuomet gal ir neblogai smile.gif
Išties, dizainas man thumbup.gif  dievinu tokias griežtas, vienodas formas. Tik tavoji virtuvytė šiek tiek užkrauta ar suspausta gaunas, bet nieko geriau patart ir pati nesugalvoju doh.gif Gal natūroj atrodys kitaip, vistik dideli langai  biggrin.gif ..

na ačiū tau labai, va ir aš raminuosi, kad dideli langai ir jei dar darysiu šviesiai, dai gal ta suspausta erdvė taip nesijaus smile.gif
Atsakyti