Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

mes siandien buvom 'alante' pasiziureti ka mum papaise bigsmile.gif viska is esmes perdarem biggrin.gif ir gavosi dabar tik status kampas.. toki ir darysim tikriausia.. nu susideliojom pagal save viska, dabar lauksim kol paskaiciuos bigsmile.gif

biski man pasistojo toks uzklausimas.. kokio aukscio spinteles pakabinamas darot? nu mes abu nesam toki jau dideli, o ji mum triju lentynu papaise, dabar neatamenu kokio aukscio tiktais doh.gif nu ale mazdaug gal suprasit biggrin.gif tai va, bet tada spintele virs duines gavosi pakelta biskiuka doh.gif ir tai man nepatiko, nes ten imontuojamas gartaukis bus, tai jo kaip ir nesimatys.. del to teko mazinti spinteles.. bus tik dvieju lentynu, nes sake jai visas kelti, bo auksciau pakele buvo tik ta su gartraukiu, tai jau paskutine lentyna bus labai aukstai.. ale dabar galvoju, gal dzin g.gif ta prasme sukelti visas ir palikti didesnes spinteles, o ten toj virsutinej lentynoj paskui susidesiu koki slamsta kurio reciau reikes ir palaipiosiu ant kedes gal is bedos g.gif visgi daugiau visada geriau nei per mazai g.gif nors zinant mano turta dabartini, tai pakanka poros spinteliu per akis lotuliukas.gif
Atsakyti
mano patarimas būtų toks - neprisidaryk per daug, nes
1. kai per daug apsikrauni baldais - negražiai atrodo.
2. kai atsiranda per daug vietos, kuri sunkiai pasiekiama, atsiranda vieta šlamštui rinkti.
Tikrai, geriau jau dažniau atsikratysi nereikalingų daiktų, nei laikysi juos neaišku kam. Dabar irgi turime spinteles, kur aš nepasiekiu viršutinių lentynų be kėdės, tai tikrai kvailas panaudojimas gaunasi - stengiuosi sukišti ten kažką, ko retai reikia, bet kai prireikia tai oi oi, kaip sunku pasiekti. Aš iš viso už variantą - kuo mažiau pakabinamų spintelių, kuo daugiau stalčių apatinėse.

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 07, 22:30)
mes siandien buvom 'alante' pasiziureti ka mum papaise  bigsmile.gif  viska is esmes perdarem biggrin.gif ir gavosi dabar tik status kampas.. toki ir darysim tikriausia.. nu susideliojom pagal save viska, dabar lauksim kol paskaiciuos  bigsmile.gif

biski man pasistojo toks uzklausimas.. kokio aukscio spinteles pakabinamas darot? nu mes abu nesam toki jau dideli, o ji mum triju lentynu papaise, dabar neatamenu kokio aukscio tiktais  doh.gif  nu ale mazdaug gal suprasit biggrin.gif tai va, bet tada spintele virs duines gavosi pakelta biskiuka  doh.gif  ir tai man nepatiko, nes ten imontuojamas gartaukis bus, tai jo kaip ir nesimatys.. del to teko mazinti spinteles.. bus tik dvieju lentynu, nes sake jai visas kelti, bo auksciau pakele buvo tik ta su gartraukiu, tai jau paskutine lentyna bus labai aukstai.. ale dabar galvoju, gal dzin  g.gif  ta prasme sukelti visas ir palikti didesnes spinteles, o ten toj virsutinej lentynoj paskui susidesiu koki slamsta kurio reciau reikes ir palaipiosiu ant kedes gal is bedos  g.gif  visgi daugiau visada geriau nei per mazai  g.gif  nors zinant mano turta dabartini, tai pakanka poros spinteliu per akis  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2007 04 08, 11:27)
Aš iš viso už variantą - kuo mažiau pakabinamų spintelių, kuo daugiau stalčių apatinėse.

o turit vaikų??? g.gif mes maži vaikai ooooooooooooooi kaip mėgsta tas apatines kraustyt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 08, 11:37)
o turit vaikų???  g.gif mes maži vaikai ooooooooooooooi kaip mėgsta tas apatines kraustyt  lotuliukas.gif  doh.gif

galima pagalvoti, kad jie spintelių durelių nesugeba atidaryt wink.gif Vaikai užauga, o virtuvės taip dažnai nekeisi. Be to, juk kurį laiką pakentėsi vardan to, kad nesikarstytume nežinia kur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2007 04 08, 11:27)
mano patarimas būtų toks - neprisidaryk per daug, nes
1. kai per daug apsikrauni baldais - negražiai atrodo.
2. kai atsiranda per daug vietos, kuri sunkiai pasiekiama, atsiranda vieta šlamštui rinkti.
Tikrai, geriau jau dažniau atsikratysi nereikalingų daiktų, nei laikysi juos neaišku kam. Dabar irgi turime spinteles, kur aš nepasiekiu viršutinių lentynų be kėdės, tai tikrai kvailas panaudojimas gaunasi - stengiuosi sukišti ten kažką, ko retai reikia, bet kai prireikia tai oi oi, kaip sunku pasiekti. Aš iš viso už variantą - kuo mažiau pakabinamų spintelių, kuo daugiau stalčių apatinėse.

istikruju tavo teisybe.. gal jau praeityje visgi tie laikai, kad prisiperki tona kruopu, nes deficitas ir kisi i spinta doh.gif visgi darysiu mazesnes.. man taip ir graziau kazkaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 08, 15:29)
istikruju tavo teisybe.. gal jau praeityje visgi tie laikai, kad prisiperki tona kruopu, nes deficitas ir kisi i spinta  doh.gif  visgi darysiu mazesnes.. man taip ir graziau kazkaip  bigsmile.gif

na tai jau tikrai žiūrėk, kaip tau geriau, aš tik savo nuomonę pasakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2007 04 08, 16:49)
na tai jau tikrai žiūrėk, kaip tau geriau, aš tik savo nuomonę pasakiau smile.gif

tai kad as pritariu tavo nuomonei tongue.gif tik zinai, buna zmogus galvoji galvoji ir nieko doro nesugalvoju..
Atsakyti
[COLOR=red]
QUOTE(Meka @ 2007 03 20, 10:21)
va dar tokias virtuve radau, bet man jos truputi per blizgios smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

MEKA KUR RADAI TOKIA VIRTUVELE?
Atsakyti
Kazkas panasaus
Cia
Atsakyti
Va dar kartą gal viskas aiškiau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 09, 18:28)
Va dar kartą gal viskas aiškiau...

o kodel iki dumtraukio neklijavot plytku? g.gif nebijai kad apsines? seip grazu bigsmile.gif ir virtuve mazyte, kaip pas mane doh.gif kiek pas tave cia ~2 metrus ta siena kur dujine su kriaukle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 09 balandžio 2007 - 17:42
ligiukss,
ar patogu tokia kriauklė kampe?
Atsakyti