[quote=Forma,2007 04 06, 14:00]
gali ir visai nebuti, cia jau kaip paciai patogu, manau patogume delei reiketu kokiu 15cm.
O kazkas sake kad salytuvui nesveika tipo suges nas saltas prie karsto
QUOTE(une @ 2007 04 06, 15:33)
une man ir antras varinatas. O susid4jimui vietos reik irgi Jau geriau daugiau spintelių, negu kad viskas mėtytusi bele kur
Forma, aciu, va kaip gerai susideliojo
ale kainuos tas mechanizmas kaip pas westa, oi kainuos
ale kainuos tas mechanizmas kaip pas westa, oi kainuos
Sveikos merginos! Pirmą kartą, čia, forume prašau jūsų pagalbos dėl virtuvės baldų. Įkeliu savo įsivaizduojamą virtuvę. Norėčiau išgirsti nuomonę dėl spintelių išdėstymo, spalvų ir t.t.
Virtuvė 8,5 kv.m standartiniame blokiniame name.
Šiuo metu ji atrodo taip-
O suprojektuota taip-
http://img472.images...1/image6sh5.jpg
Aisku paveikslėlyje atrodo, kad viršutinės spintelės rausvos, bet natūroje jos rusvos. Man labai nepatinka tas taškuotas stalviršis.
Papildyta:
Ir dar-
O suprojektuota taip-
http://img472.images...1/image6sh5.jpg
Aisku paveikslėlyje atrodo, kad viršutinės spintelės rausvos, bet natūroje jos rusvos. Man labai nepatinka tas taškuotas stalviršis.
Papildyta:
Ir dar-
QUOTE(virdzina @ 2007 04 06, 16:32)
Sveikos merginos! Pirmą kartą, čia, forume prašau jūsų pagalbos dėl virtuvės baldų. Įkeliu savo įsivaizduojamą virtuvę. Norėčiau išgirsti nuomonę dėl spintelių išdėstymo, spalvų ir t.t.
11/image6sh5.jpg[/url]
11/image6sh5.jpg[/url]
o man labai nepatinka ta spintele su mikrobange
ka su radiatorium darysit?
QUOTE(Forma @ 2007 04 06, 17:08)
aga man irgi ta spintelė kaip koks šašas virtuvytėj atrodo
Radiatorių apglėbs spintelės , o viršuje ir apačioje bus grotelės, kad vaikščiotų šiluma. O kur tada dėti mikrobangę? Ten virš jos kaip tik suplanuota statyti narvelį su papūgom
Tai gal ją stumti į priekį,tada ta spintelė gražiau atrodys?
QUOTE(virdzina @ 2007 04 06, 17:18)
Radiatorių apglėbs spintelės , o viršuje ir apačioje bus grotelės, kad vaikščiotų šiluma. O kur tada dėti mikrobangę? Ten virš jos kaip tik suplanuota statyti narvelį su papūgom
tai gal ja daryti tokia ale spinta, t.y. nedaryti stalvirsio, gal ten ir orkaite galetum perkelti, virs jos mikrobange, o ant virsaus pauksteliams vietos butu
QUOTE(Giga* @ 2007 04 03, 16:20)
nui va.. prisidirbau iki siol maniau , kad pas mane su virtuve viskas aisku. pasirodo ne taip ir aisku vizija baldu isdestymo kaip ir yra, bet sudelitoi garziai kad nebutu makalynes, nesigauna speju neteisingai nurodizu santechnikui kur atvesti kanalizacija kriauklei please, merginos , kurios galite padeti ispresti sia dilema, patarkite (i spalvas nekreipkite visikai demesio kol kas):
situacija yra tokia:
virtuve kartu su svetaine. trumpoji siena 3.05 ilgoji 4.71 (dar reiketu patiklsinti matavimus kai apsitinkuos) kanalziacija atvesta 1.68 nuo sienos (plane pazymeta). sustatyma isivaizduoju butent taip kaip cia yra- saldytuvas bus neimontuojamas (turim gan nebloga, be to MB nesutinka su imontuojamu). tada spinta kurioje orkaite ir mikrobange (mirkobange desim ne virs orkaites, o po, kad vaikai pasiektu), tada virykle (noreciau su placiais stalciais kad butu patogu puodus laikyti, bet tie platus stalciai cia biski iskrenta is konteksto) tada kampas reciau naudojamiems daiktams laikyti, na gal bulvytes ir morkytes kokias sudeciau, tada reiektu deti kazka is 60 cm, tada 60cm kriaukle su konteineriu siuklems, tada indaplove 60 cm, nu rir tada iki galo jei daryti po 60 cm tai dar lieka kazkas 30 cm. arba ta 30 cm kazka iterpti tarp kriaukles ir indaploves kaip piesinuke
gal kas zinote ar kanalizacijos ivadas turi buti idealiai toje vietoje kur kriaukle ? vandens ivadai dar nevedzioti. gal nuo pat pradziu vaziuoti 90 cm stalciais/ bet tada indaplove vis tiek iskris is konteksto
dar yra variantas is karto prie kampo statyti 60 cm indaplove, tada 60 cm kriaukles spintele o ada kaip tik 3x90 stalciai, bet tada nebus patogu indus is indaploves isimtus nesti i tuos stalcius
situacija yra tokia:
virtuve kartu su svetaine. trumpoji siena 3.05 ilgoji 4.71 (dar reiketu patiklsinti matavimus kai apsitinkuos) kanalziacija atvesta 1.68 nuo sienos (plane pazymeta). sustatyma isivaizduoju butent taip kaip cia yra- saldytuvas bus neimontuojamas (turim gan nebloga, be to MB nesutinka su imontuojamu). tada spinta kurioje orkaite ir mikrobange (mirkobange desim ne virs orkaites, o po, kad vaikai pasiektu), tada virykle (noreciau su placiais stalciais kad butu patogu puodus laikyti, bet tie platus stalciai cia biski iskrenta is konteksto) tada kampas reciau naudojamiems daiktams laikyti, na gal bulvytes ir morkytes kokias sudeciau, tada reiektu deti kazka is 60 cm, tada 60cm kriaukle su konteineriu siuklems, tada indaplove 60 cm, nu rir tada iki galo jei daryti po 60 cm tai dar lieka kazkas 30 cm. arba ta 30 cm kazka iterpti tarp kriaukles ir indaploves kaip piesinuke
gal kas zinote ar kanalizacijos ivadas turi buti idealiai toje vietoje kur kriaukle ? vandens ivadai dar nevedzioti. gal nuo pat pradziu vaziuoti 90 cm stalciais/ bet tada indaplove vis tiek iskris is konteksto
dar yra variantas is karto prie kampo statyti 60 cm indaplove, tada 60 cm kriaukles spintele o ada kaip tik 3x90 stalciai, bet tada nebus patogu indus is indaploves isimtus nesti i tuos stalcius
Man visai patinka.
Tik kodel nenori uzpildyti tos sienos iki galo (Su pakabinamom spintelem)?
QUOTE(evansmum @ 2007 04 06, 18:28)
Man visai patinka.
o kam apkrauti sienas spintelėm, kai jų ir taip užtenka?
Papildyta:
QUOTE(virdzina @ 2007 04 06, 15:32)
Papildyta:
Ir dar-
Papildyta:
Ir dar-
o ar kriauklė ne per arti šaldytuvo? ar tikrai bus patogu?
QUOTE(virdzina @ 2007 04 06, 16:18)
Papūgų augintojai kategoriškai nepataria papūgų laikyti virtuvėje dėl kenksmingų garų, ypač teflono keptuvės ir t.t. ir t.p.
QUOTE(Žemaika @ 2007 04 07, 00:55)
Papūgų augintojai kategoriškai nepataria papūgų laikyti virtuvėje dėl kenksmingų garų, ypač teflono keptuvės ir t.t. ir t.p.
Ypatingai virs orkaites ir mikrobanges